cim viac to pocuvam, tym viac ma to chyta, ako vsetky ich pesnicky
Linkin Park
Re: Linkin Park
musim povedat ze ten zaciatok Burn it down mi strasne, ale strasne pripomina jednu ich pesnicku 
ColdRain: Súhlasím, no opravil by som ťa, že ten scream stále odpáliť vie, ale kapela už asi nechce. Resp., snáď chce, veď uvidíme keď vylezie album. 
Chezter: Ktory song?
Mne trochu Blackout, a také tie zvuky v pozadí jeden song z ATS, nespomeniem si.
Chezter: Ktory song?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna LP ktory sa mi paci skoncil po Meteore. Mali par dobrych songov po tom este, ale nie ako na HT a Meteora, kde som zral KAZDY jeden song na albume...
Hento burn it down je presne to co sa mi od nich nepaci, fuj pop
Hento burn it down je presne to co sa mi od nich nepaci, fuj pop
Ak by to bol pop, tak by to hrali v každom rádiu, a keď by si sa na názov pesničky opýtal na ulici, každá druhá "pätnástka" by vedela o čo ide. Pop to určite nie je. Dokonca by som LP nenazýval ani len mainstreamom.
to ako berieš slovenské rádiá ako referenciu? ou jea
je to uplne klasicky mainstream, aj keď na relativne dobrej kvalitativnej urovni.
-
cORP.
Addict
vidime sa na novarocku !!! 
Slovenské rádiá nepočúvam. Hovorím o CZ/SK hudobných kanáloch, (v TV) ale aj zahraničných, napríklad MTV. Je ich tam vidieť, ale žeby nejak často? 
cORP:
cORP:
-
Geogomeogo
Light Professional
Mne sa tá nová celkom páči. Pripomína mi New Devide zmiešaný s Minutes to Midnight albumom. Ak bude ten nový album aspoň taký ako MtM, tak budem spokojný!
Dámy a páni, prvá recenzia na album Living Things, ktorá preberá každú pesničku. Po jej prečítaní sa moje očakávania niekoľko násobne zvýšili. Obzvlášť sa teším na Victimized, ak sú slová recenzenta pravdivé, tak nám vybuchnú hlavy. 
----------------------------
Recenzia: http://www.artistdirect.com/entertainme ... w/10071827
Preklad:
Linkin Park pripravili významnú rockovú nahrávku "Living Things."
- Exkluzívna recenzia
Linkin Park zdokonalili základný koncept hudobnej hybridnosti na ich vysoko očakávanom albume Living Things.
V podstate všetky najlepšie, najjasnejšie a najbriliantnejšie elementy skupiny boli spojené v tento celok.
Nielenže album dodržiava sľub daný výbušným prvým singlom "Burn It Down", ale presahuje všetky očakávania - a ešte niečo navyše.
Poďme sa na to pozrieť hneď teraz.
Tento album je najlepší, aký kedy Linkin Park urobili a vcelku významný pre rockovú scénu.
26. Júna sa oddaný a hudobný fanúšici vyberú na neuveriteľnú jazdu.
Living Things ožíva s gagotajúcou spätnou väzbou na "Lost In The Echo." Čoskoro je všetko zhrnuté v zemetrasúcom beate bubeníka Roba Bourdona a svižným synthovým kúzlením Joea Hahna. Gitara Brada Delsona prichádza, keď Mike Shinoda začína slohu so slovami "You were that foundation/Bol si tým základom." Chester Bennington
znie silne nedotknuto počas veľkolepého refrénu uzamknutý v nepreniknuteľnej harmónii so Shinodom. Stále ostávaju najviac fascinujúcim duom v hudobnom priemysle a ich súhra Vás úplne odstavý. Kybernetické šialenstvo syčí počas výkriku v bridge-i predtým, než sa ozýva Benningtonova ozvena "This time i finally let you go/Teraz som ťa konečne nechal ísť." Phoenixova basa rachotí počas pesničky a náhle ste vtiahnutý do sveta, kde vládne týchto 6 individuí.
Následuje prúdenie masívnych perkusií na ktoré sa dá tancovať v "In My Remains" v ktorom Benningtonovú božskosť ovíja mihotajúca sa elektronika. Ďalej vojenské bicie v strede songu do ktorých si Shinoda pospevuje strašidelny súzvuk s piánom a oznamuje "Like an army falling one by one/Ako armáda padá jeden po jednom."
"Burn It Down" sa už stala nadčasovou hymnou, ktorá sa pýšy neodvratným a neodolateľným refrénom.
Shinoda znie ako keby rapoval z iného sveta na hopkajúcom a fantastickom "Lies Greed Misery"
Majestátna fascka všetkým Idiotom 21. Storočia. Je to naštvaná hard rocková skladba.
Jemné tlieskanie v spojení s klávesami na začiatku "I'll Be Gone" pred ďalšou prenikavou melódiou.
Je to štartér so šmrcovnými riffmi od Delsona. V čudnom "Castle Of Glass" je ľudská elegancia ukazujúca jeden z najopetickejších textov Benningtona a Shinodu "I'm only a crack in this casstle of glass/Som len prasklina v tomto zámku zo skla."
Skupina využíva tento indie nezranitelný moment pred ich najtvrdšou pesničkou, akú kedy napísali - "Victimized"
Nikdy počas celej svojej karierý nespravili nič tak úderné a brutálne. Tvrdá paranoia s kmeňovými bicími pred hrdlo-trhajúcom výkriku, ktorý je tvrdý, násilný a energický. Táto neočakavaná vec je proste šialená. Prakticky si viete už predstaviť dav na festivaloch, ako na túto pesničku ničií všetko okolo.
"Roads Untraveled" je klasický rock, ale úplne iný od všetkého čo ste kedy počuli, obzvlášť keď na scénu príde skreslená gitara.
Záblesk elektronickej odvahy v "Skin To Bone" predtým, než sa všetko vyberie k refrénu - ďalšie uvítané prekvapenie. Na druhom konci sa nachádza "Until It Breaks" ako najdojímavejšia balada akú kedy skupina napísala.
Všetko vrcholí vo "filmovom" závere "Powerless." Nesie to ťarchu Johna Williamsa a silu najlepšieho záveru Linkin Park.
Nielenže je Living Things jeden z najlepších albumov desaťročia, je to nová klasika. Zase raz, Linkin Park zvýšili laťku. Toto je hybrid aký ste nikdy nepočuli a znovu nebudete počuť - až do ich ďaľšieho albumu.
Recenzia: http://www.artistdirect.com/entertainme ... w/10071827
Preklad:
Linkin Park pripravili významnú rockovú nahrávku "Living Things."
- Exkluzívna recenzia
Linkin Park zdokonalili základný koncept hudobnej hybridnosti na ich vysoko očakávanom albume Living Things.
V podstate všetky najlepšie, najjasnejšie a najbriliantnejšie elementy skupiny boli spojené v tento celok.
Nielenže album dodržiava sľub daný výbušným prvým singlom "Burn It Down", ale presahuje všetky očakávania - a ešte niečo navyše.
Poďme sa na to pozrieť hneď teraz.
Tento album je najlepší, aký kedy Linkin Park urobili a vcelku významný pre rockovú scénu.
26. Júna sa oddaný a hudobný fanúšici vyberú na neuveriteľnú jazdu.
Living Things ožíva s gagotajúcou spätnou väzbou na "Lost In The Echo." Čoskoro je všetko zhrnuté v zemetrasúcom beate bubeníka Roba Bourdona a svižným synthovým kúzlením Joea Hahna. Gitara Brada Delsona prichádza, keď Mike Shinoda začína slohu so slovami "You were that foundation/Bol si tým základom." Chester Bennington
znie silne nedotknuto počas veľkolepého refrénu uzamknutý v nepreniknuteľnej harmónii so Shinodom. Stále ostávaju najviac fascinujúcim duom v hudobnom priemysle a ich súhra Vás úplne odstavý. Kybernetické šialenstvo syčí počas výkriku v bridge-i predtým, než sa ozýva Benningtonova ozvena "This time i finally let you go/Teraz som ťa konečne nechal ísť." Phoenixova basa rachotí počas pesničky a náhle ste vtiahnutý do sveta, kde vládne týchto 6 individuí.
Následuje prúdenie masívnych perkusií na ktoré sa dá tancovať v "In My Remains" v ktorom Benningtonovú božskosť ovíja mihotajúca sa elektronika. Ďalej vojenské bicie v strede songu do ktorých si Shinoda pospevuje strašidelny súzvuk s piánom a oznamuje "Like an army falling one by one/Ako armáda padá jeden po jednom."
"Burn It Down" sa už stala nadčasovou hymnou, ktorá sa pýšy neodvratným a neodolateľným refrénom.
Shinoda znie ako keby rapoval z iného sveta na hopkajúcom a fantastickom "Lies Greed Misery"
Majestátna fascka všetkým Idiotom 21. Storočia. Je to naštvaná hard rocková skladba.
Jemné tlieskanie v spojení s klávesami na začiatku "I'll Be Gone" pred ďalšou prenikavou melódiou.
Je to štartér so šmrcovnými riffmi od Delsona. V čudnom "Castle Of Glass" je ľudská elegancia ukazujúca jeden z najopetickejších textov Benningtona a Shinodu "I'm only a crack in this casstle of glass/Som len prasklina v tomto zámku zo skla."
Skupina využíva tento indie nezranitelný moment pred ich najtvrdšou pesničkou, akú kedy napísali - "Victimized"
Nikdy počas celej svojej karierý nespravili nič tak úderné a brutálne. Tvrdá paranoia s kmeňovými bicími pred hrdlo-trhajúcom výkriku, ktorý je tvrdý, násilný a energický. Táto neočakavaná vec je proste šialená. Prakticky si viete už predstaviť dav na festivaloch, ako na túto pesničku ničií všetko okolo.
"Roads Untraveled" je klasický rock, ale úplne iný od všetkého čo ste kedy počuli, obzvlášť keď na scénu príde skreslená gitara.
Záblesk elektronickej odvahy v "Skin To Bone" predtým, než sa všetko vyberie k refrénu - ďalšie uvítané prekvapenie. Na druhom konci sa nachádza "Until It Breaks" ako najdojímavejšia balada akú kedy skupina napísala.
Všetko vrcholí vo "filmovom" závere "Powerless." Nesie to ťarchu Johna Williamsa a silu najlepšieho záveru Linkin Park.
Nielenže je Living Things jeden z najlepších albumov desaťročia, je to nová klasika. Zase raz, Linkin Park zvýšili laťku. Toto je hybrid aký ste nikdy nepočuli a znovu nebudete počuť - až do ich ďaľšieho albumu.
-
senator8008
Light Star
Ja ťa nechcem sklamať ale tieto exkluzívne recenzie bývajú zaplatené. A ak niekto nazve Burn it down výbušným singlom, tak asi nič výbušné v živote nepočul. Ale aj tak stále dúfam, že z toho niečo bude.
toto je PR a nie recenzia
Dunlop, jo, prepáč. 
Senator8008: Je rozdiel výbušný a tvrdý. BID výbošný je. K songu ako takému sa autor šlánku vyjadril "neodolatelný refrén", kde má imho jednoznačne pravdu.
Tieto recenzie bývajú zaplatené? No, neviem. Pred dvoma rokmi som o ATS podobné články čítal, a písali pravdu. Spomínali krok vpred k novej hudbe, ústup od gitár, pristúpenie k jemnej elektronike. Prečo by tu mali klamať?
Objavujú sa aj ďalšie, napríklad časopis Rolling Stone, a iní, ktorí sa dosť zhodujú.
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2012, 12:29)
Burn It Down - live verzia pre LPU. Na to, že relatívne malé publikom to je celkom živé. Dobrá pesnička aj pre koncerty.
Taktiež sme prvý krát počuli song Tinfoil, čo je vlasne kratučké inštrumentálne intro k albumu.
Taktiež Bleed It Out s trochu nečakaným prídavkom,
Mimochodom, tento koncert mal asi najlepší setlist za posledné roky, čo LP zahrali. Napr. Runaway som fakt nečakal.
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2012, 0:41)
Zajtra, (teda vlastne už dnes), čiže 24. Mája o 20:30 bude na britskom rádiu BBC1 premiéra novej skladby z albumu Living Things, zatiaľ sa nevie aká, no ja osobne dúfam, že to nebude "len" inštrumentálne intro Tinfoil, ktoré sme viac-menej počuli na koncerte... Asi od ve hodiny neskôr vychádza na MTV videoklip k singlu Burn It Down.
Senator8008: Je rozdiel výbušný a tvrdý. BID výbošný je. K songu ako takému sa autor šlánku vyjadril "neodolatelný refrén", kde má imho jednoznačne pravdu.
Tieto recenzie bývajú zaplatené? No, neviem. Pred dvoma rokmi som o ATS podobné články čítal, a písali pravdu. Spomínali krok vpred k novej hudbe, ústup od gitár, pristúpenie k jemnej elektronike. Prečo by tu mali klamať?
Objavujú sa aj ďalšie, napríklad časopis Rolling Stone, a iní, ktorí sa dosť zhodujú.
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2012, 12:29)
Burn It Down - live verzia pre LPU. Na to, že relatívne malé publikom to je celkom živé. Dobrá pesnička aj pre koncerty.
Taktiež sme prvý krát počuli song Tinfoil, čo je vlasne kratučké inštrumentálne intro k albumu.
Taktiež Bleed It Out s trochu nečakaným prídavkom,
Mimochodom, tento koncert mal asi najlepší setlist za posledné roky, čo LP zahrali. Napr. Runaway som fakt nečakal.
Kód: Vybrať všetko
01. Tinfoil
02. Faint
03. Papercut
04. With You
05. Runaway
06. Given Up
07. Blackout
08. Somewhere I Belong
09. New Divide
10. Points Of Authority
11. Waiting For The End (Apaches Intro w/ 'Until It Breaks' rap; Ext. Outro)
12. Breaking The Habit
13. LOATR/SOTD/Iridescent (Medley)
14. The Catalyst
15. What I've Done
16. Crawling
17. One Step Closer
----------------------------------------------------
18. Burn It Down
19. In The End
20. Numb
21. Bleed It Out (Ext. Bridge w/ Beastie Boys 'Sabotage')Zajtra, (teda vlastne už dnes), čiže 24. Mája o 20:30 bude na britskom rádiu BBC1 premiéra novej skladby z albumu Living Things, zatiaľ sa nevie aká, no ja osobne dúfam, že to nebude "len" inštrumentálne intro Tinfoil, ktoré sme viac-menej počuli na koncerte... Asi od ve hodiny neskôr vychádza na MTV videoklip k singlu Burn It Down.
možno I'll be gone, NRG Studio ju oznacilo za radiovu hymnu 
Je niekoľko adeptov, napríklad Until it Breaks, pretože kúsok z tohto songu už aj zahrali live, na vyššie postnutom koncerte. Ale veď uvidíme. Za pár hodín. 
tak co pocul to uz niekto?
Tak nakoniec to bolo Lies Greed Misery.
Je to relatívny krátky song. Gitary tam sú, no majú skreslený zvuk, a je tam to, čo som od dobrej LP pesničky čakal. Poriadny rap od Mika, a dobrý renfrén od Chestera. A celé to zakončil špičkový scream na konci songu. Ja som moc spokojný.
Je to relatívny krátky song. Gitary tam sú, no majú skreslený zvuk, a je tam to, čo som od dobrej LP pesničky čakal. Poriadny rap od Mika, a dobrý renfrén od Chestera. A celé to zakončil špičkový scream na konci songu. Ja som moc spokojný.
Len to asi nie je celá verzia, v rádiu to zostrihli.
Očividne.
-
senator8008
Light Star
Historicky prvá pieseň od LP, ktorú som nebol schopný dopočúvať. Veď toto s rockom nemá nič spoločné, to je agresívne techno.