Erasmus Warszawa - rada pre študenta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Erasmus Warszawa - rada pre študenta

Príspevok od používateľa Looker »

Dobrý deň,
chcel by som sa vás opytat som na VŠ a idem na Erasmus do Warszawy. Bol tam z Vás už niekto? Mali ste tam aj ubytovanie?
Lebo by som chcel poradiť niečo lacné kedže som študent. Ale nikdy som tam nebol tak neviem čo od toho čakať.
Na internát ist nechcem radšej pojdeme dvaja niekam na byt len neviem ake su ceny. Velmi by ste mi pomohli kazdá info je dobrá.

Viem že je to velmi kulturne mesto ale mohli by ste mi aj poradiť čo sa oplati pozrieť, resp ake umenie kultura coffe a divadla.
Dostaneme nejakych 290eur mesačne ale neviem či to bude dosť. Poliaci vravel že hej, ževraj za euro si kúpim tri chleby. Tak neviem čo si mám o tom myslieť.

Viem, že je tu vela skusenych cestovatelov tak ma neukamenujte. Thanks

:smt035
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Erasmus Warszawa - rada pre študenta

Príspevok od používateľa beardie »

len tak pre info, preco si si vybral prave Polsko? tam sa mozes dostat kedykolvek
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

beardie keby si videl destinacie ponuka moja fakulta UK, tak by si to mozno pochopil...aj ta Varsava alebo Praha a Vieden su vyborne...oproti ostatnym lukrativnym destinaciam...ako gruzinsko a macedonsko...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

minuly semester boli dvaja spoluziaci vo Finsku vo Vaasa, a dalsi semester idu dalsi spoluziaci do Turecka, takze s tymi destinaciami by som to za tak cierne nevidel, ale asi je to fakt vec fakulty... :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie napísal:len tak pre info, preco si si vybral prave Polsko? tam sa mozes dostat kedykolvek
Výber lokality sa nemusí zakladať iba na dojme akejsi exkluzivity, ale môžu tam byť primárne asociácie s vedeckým výskumom, ktorý dotyčný vykonáva (resp. spojitosť k diplomovej práci a pod.).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako pise ephramko, niekedy je aj Polsko dobre. alebo teda ak ma clovek stastie, ze sa vobec niekam dostane. u mna bola najvacsia "exotika" Slovinsko - Koper. ale tiez krivo pozeram na kamaratov z angliny, ktori idu do Turecka...

je este neviem ani pribliznu vysku grantu, preto ma zaujima ci niekto vie, ci u operatorov bezne aby predavali SIMky tak ako nase O2. teda kupis si kartu na kredit a mozes tam mat aj net a podobne...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Poprosím vyjadrujte sa k téme.

Polsko som si vybral preto lebo je to spojene s vyskumom k mojej bakalarke.
Je dvakrat vacsie ako praha, nieje to ziadna bohomzabudnuta diera. je to mesto s najvacsou kriminalitou na pocet obyvatelov
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tak kvoli tej kriminalite by som tam siel aj ja :D

A ked si sa pytal ze kam sa oplati ist, tak by som ti doporucil navstivit miestny futbal, urcite budes mat nezabudnutelny zazitok :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Looker napísal:Poprosím vyjadrujte sa k téme.
preto, ze ty si to zelas si na kazde mesto vytvorime temu, alebo co? snivaj s nami

preco nechces na intrak? je to lacnejsie a lepsi zivot... na SR chodis do skoly v tvojom meste, ked sa tak stranis intraku?
Looker
Medium Expert
Medium Expert

presne takýchto mudrlantov ako ty v mojej téme nechcem. Tvoj argument je irelevantný. Podľa mňa sa nájde niekto kto býval vo Warszawe a poradí mi viac ako tvoje rýpanie. :minus:

Inak ten nápad s futbalom je úplne geniálny. Ďakujem :plus:
jackb
Redeemer
Redeemer

ak mas problem napis mi spravu
to ze sa aj ja snazim zistit info pre svoj pobyt je rypanie?
a ked v prvom poste places, ci nevies ci z grantu prezijes, a ja ti poradim aby si bral ten intrak, lebo je lacnejsi tak este pindas a bonzujes mi posty. tak sa spamataj, synku ;)
Napísať odpoveď