Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
nejde sa lognut 
ake sa zadava pri prihlaseni battle.net acc name? mailova adresa alebo battle tag? lebo teraz mi vypisalo chybu, ze nemam licenciu na d3 betu, tak teraz neviem, ci je to chyba servera alebo mojich zlych udajov
ja davam mail. Ked som mal nastaveny US region tak som mal tiez ten isty error, prehodil som to na EU tak teraz pre istotu dostavam error 3003 
-
->slavo<-
Addict
Sklamanie ,ale vedel som že budu problemy . Zatial to nejde, ani mne ani kamaratom , asi nebudem jediny 
Nezabudajte, že je to stress test. Oni ani tak nechcu, aby ste si skusili hru, ale aby videli kolko im vydrzia servery.
stuka napísal:ja davam mail. Ked som mal nastaveny US region tak som mal tiez ten isty error, prehodil som to na EU tak teraz pre istotu dostavam error 3003
ten istý problem
dúfam ze dnes pojdem ešte som akurat prišiel domov ze poriadne zadrtim a hodim predobjednavku ale tak no nwm
hodili uz novu News. Dnes uz asi z toho nic. Skusim to zajtra 
Ak vam to hadze error 3003 tzn. ze mate zle nastaveny region...prepnite to a uz pojde.
tak poprosim ako nato?
aky region
aky login? tag ci mail
aby som to rano spustil...
dik
aky region
aky login? tag ci mail
aby som to rano spustil...
dik
takže šiel som zmenit region na acc ... idem na battle.net kliknem log in hodí čierne okno a dalej sa nepohne 
občas mi hodi jednu stranku kde je napisane ze niektore službi boli dočasne vypnute kvoli nwm čomu
občas mi hodi jednu stranku kde je napisane ze niektore službi boli dočasne vypnute kvoli nwm čomu
-
webmasterr
Medium Professional
Ak chcete vediet aktualne info sledujte tento twitter: https://twitter.com/#!/Bashiok
Zmente si region na: The Americas, vraj je open beta iba na US serveroch, a login je mail
Zmente si region na: The Americas, vraj je open beta iba na US serveroch, a login je mail
If you are seeing Error 3003 click on Options and change your region to 'The Americas'. The open beta is on US servers only.
We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure.
ano ale mne na battle.net nejde nai lognut
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2012, 23:05)
ok takže bol som na eu.battle.net tam mi nešlo no na us mi ide lognut idem zmenit region
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2012, 23:05)
ok takže bol som na eu.battle.net tam mi nešlo no na us mi ide lognut idem zmenit region
-
webmasterr
Medium Professional
Region si treba zmenit v hre...ako mate login obrazovku, nalavo je moznost Options -> Account -> Game Account -> Server region selection
aha ste mohli skvor povedat
ešte pri stahovani clienta som mal us a zmenil som na eu tak to idem hodit spet no
som myslel ze na acc treba zmenit
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2012, 23:09)
po zmene je error 37
ešte pri stahovani clienta som mal us a zmenil som na eu tak to idem hodit spet no
som myslel ze na acc treba zmenit
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2012, 23:09)
po zmene je error 37
-
Sarger
Guru wannabe
Nestresujte...
Odohraná prvá hra za Monka, teraz mam rozbehnutého barbara... takýmto štýlom stihnem vyskúšať všetkých
Najväčšie prekvapenie u mňa zatiaľ je, že som hru rozbehal na skoro 4 ročnom notebooku
Podľa všetkého neskôr zoberiem origo (po štátniciach
)
Odohraná prvá hra za Monka, teraz mam rozbehnutého barbara... takýmto štýlom stihnem vyskúšať všetkých
Najväčšie prekvapenie u mňa zatiaľ je, že som hru rozbehal na skoro 4 ročnom notebooku
-
aruN
Professional
1h56m na clearnutie bety.
-
->slavo<-
Addict
mne to piše stale tu chybu 37
čo som daval vyššie
skusim to zajtra ..
-
Grond
Medium Professional
tak oni nahodili teraz nejake obmedzenia na server predsa je povoleny len americky region a prave teraz tam maju cca tak 15:00 takze najvacsi napor ludi , tak sa clovek nenapoji ja som to stastie mal ze som to stihol 
ludia takže sparvil som witch doctor som lvl 7
kto je podla vás zatial naj
určite idem predobjednat origoš ... podla mna je to super ani som si neuvedomil kolko je hodin atd 
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 1:32)
Witch Doctor prejdená cela beta finalny level mám 9 ale idem dorobít kedze je asi 11max nie ?
kto je podla vás zatial naj
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 1:32)
Witch Doctor prejdená cela beta finalny level mám 9 ale idem dorobít kedze je asi 11max nie ?
-
XGames
VIP
max lvl mozes mat 13
a ja som skusil vsetky chary ale u mna vyhrava demon hunter
a ja som skusil vsetky chary ale u mna vyhrava demon hunter