Hľadám dobré štúdiové/domáce slúchadla s dobrým zvukom do 45 euro...
Robím v FL Studiu a potrebujem slúchadla pre mastering a úpravu zvukov popr. aj na hry ...
Našiel som takéto: Sennheiser HD 202 II,AKG K512 MKII len neviem ako hrajú tak sa vás chcem opýtať aké sú najlepšie popr. poraďte iné...
Diki za radu
Podobny dotaz tu bol nedavno. K 512 MkII maju male naušniky, nemusi ti tam vojsť cele ucho, tym sa stavaju aj menej pohodlnymi. Preto skor uvažuj o K 512 (tej prvej verzii) alebo lepšie o K 77 (zvukovo totožne ako K 512) ale v študiovom prevedeni. S lepšim zvukom potom Shure SRH 240.
Za tu cenu sa oplatia, veľmi slušne basuju, toho basu je tam viac, ale je pomerne kvalitny s dobrym rozlišenim, nie su zahuhlane. Poradia si aj s viacero drahšimi špuntami.
Tak už ich mám doma, dnes prišli...zatiaľ som spokojný, tých bassov je tam fakt trochu viac ale mne sedia, ten kopák je potom taký fajnejší ...zajtra ich viac otestujem.
Ryan Giggs napísal:
Skôr by som odporučil E30. Sice su 10€ nad rozpočet (na hifisluchadla.sk), ale zvukovo su ďalej ako PL21. Veľke plus je kabel za uchom, takže nemaju žiaden mikrofonny efekt a je to oveľa pohodlnejši spôsob nosenia. Ak je to už ale veľa, tak aj PL21 je fajn voľba.
takze soundmagic pl21 putovali po 2 mesiacoch na reklamaciu, zacali sa od seba odlepovat casti na lavom sluchadle, asi som mal stastie na zly kus.......dufam ze to vybavia cim skor lebo fungujem na 5e sluchadlach a je to utrpenie
JaQuBe napísal:Tak už ich mám doma, dnes prišli...zatiaľ som spokojný, tých bassov je tam fakt trochu viac ale mne sedia, ten kopák je potom taký fajnejší ...zajtra ich viac otestujem.
Nechaj ich rozohrať, potom hodnoť. Ten zvuk si ešte "sadne".
h.olub:
holt smola, no. Nepatria prave k najreklamovanejšim modelom. To mam od jedneho predajcu. Takže asi "šťastie" na kus. Predpokladam ale, že hraju lepšie ako tie za 5 €.
ja som s nimi maximalne spokojny preto dufam ze sa cim skor vratia opravene
aj chalan v servise sa cudoval ked som mu ich doniesol.......co uz stava sa
h.olub napísal:
takze soundmagic pl21 putovali po 2 mesiacoch na reklamaciu, zacali sa od seba odlepovat casti na lavom sluchadle, asi som mal stastie na zly kus.......dufam ze to vybavia cim skor lebo fungujem na 5e sluchadlach a je to utrpenie
minuly tyzden ubehol mesiac odkedy som ich tam dal, na mail mi neodpisali....
stale plati ze mam narok na odsupenie od kupnej zmluvy ?
popripade na co mam este narok aby som tam nesiel "nepripraveny"
reklamacia bola samozrejme uznana, mate na vyber tieto moznosti:
1. Zasleme nove sluchadla (budu skladom v priebehu tohto tyzna)
2. Vyberiete si ine sluchadla a rozdiel v cene vysporiadame
3. Vratime peniaze, v tom pripade prosim o cislo bankoveho uctu
-odstupom casu samozrejme mozem prihodit nejake euro a zobrat nejake ine ak ma to po zvukovej stranke posunie dopredu, napriklad SoundMAGIC-E10-black
alebo VSONIC GR02 black
alebo nejake ine ?
Zalezi samozrejme kolko si ochotny priplatit. Kazdopadne do nejakych 40 eur mas na vyber imho 4 modely. Tie 2 co si vybral + SM E30, a Klipsch S3. S tym, ze S3 a E10 su vyrazne basove, E30 skvele vyrovnane (pre vacsinu teda bez basov) a GR02 nieco medzi tym.
Alebo za velmi hlboku uvahu stoji aj vratenie penazi, a kupa Vsonic GR04 Classical edition. Na headphones.cz ich maju za genialnu cenu 1200 Kc. Aj s postovnym ta to vyjde na nieco okolo 50-55€. U nas su za 73 eur. Zvuk je na mile vzdialeny vsetkym vyssie spominanym.
Vsetky spunty su primarne urcene pre prenosne pristroje. Clip patri k tomu najlepsiemu co je na trhu (ak neratam highend prehravace za 400 a viac €). Poradi si aj s highend univerzalmi. Nevidim problem. A ani jeho vek nehra rolu.
Nemusi to byt presne 50€, pocitaj aj pripadne s cenou do 60 €, zalezi ake postovne ti tam daju. Pri dovoze na Slovensko ho nemaju pevne stanovene, zalezi od konkretnej objednavky. Ale viac ako 10€ to nebude. Inak je to seriozny obchod, nemusis sa tam bat nakupovat.
Zdravim, uvazujem nad kupou novych sluchadiel k pc na hudbu, ale vobec netusim ake.
Chcel by som aby boli uzavrete,circumaural, co najpohodlnejsie, mali vymenitelny a skruteny kabel, vyzor neriesim, kvalitu zvuku neviem posudit, snad nech len je cisty a bez sumu
cena povedzme do 100e bez dph, ale ak moje podmienky splnia aj sluchadla za polovicu budem len rad
Sluchadla nemaju aktivny prvok, šumieť nemôžu. Šumi to, čo do nich lezie. Buď samotna nahravka, resp. hlavne mizerny zdroj (zvukovka). Intenzita toho šumu potom zavisi okrem ineho od citlivosti a impedancie sluchadiel.
Druha vec, neviem čo za zdroj maš, ale integrovana zvukovka (okrem šumu) je pre sluchadla za 100+ eur vykonovo, no hlavne kvalitativne absolutne podpriemerny zdroj.
Vzhľadom na nie najšťastnejšie nastavenemu rozpočtu a požiadavkam, bude ten vyber minimalny.
Moje odporučanie (nad limit) za cca 150€ s DPH Shure SRH 840, AKG K 271 Mk II. Lacnejšia alternativa napr. Shure SRH 440, ale ten zvuk bude samozrejme o triedu horši.
dobre, potom jedine dve poziadavky su, vymenitelny kabel, nemusi byt skruteny a nech su to cirmaurali
nech teda nemam zbytocne drahe sluchadla a nanic zdroj, zdroj bude najblizsiu dobu hp dv7 6050ec, na webe som sa nedozvedel aka karta tam je, pisu iba beats audio, co su asi repraky a tie nestoja za vela
ale diki moc za pomoc