Contour graf v matlabe

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Contour graf v matlabe

Príspevok od používateľa vendo »

zdravim, potrebujem pomoc s contour grafom v matlabe, mam maticu ktora ma rozmery 26x26 pricom v prvom riadku su indexy parametra c (-5 az 20) a v prvom stlpci parameter g (-20 az 5)
pre kazdu kombinaciu tychto parametrov je v tejto matici ich vysledna uspesnost (20-30-90% atd)

no a potrebujem vykreslit contour graf, ktory bude mat osy c a g a bude obsahovat vsetky tieto uspesnosti pricom ich dobre farebne odlisi

zatial sa mi podarilo spravit len tak, ze ako osy oznacuje pocet riadkov/stlpcov (ale osy sa daju premenovat to problem nieje) a hlavny problem mam s tym ze vsetky uspesnosti nad cca 90% su jednout farbou a teda tato uspesnost pokryva velku plochu, ja by som to potreboval dtailnejsie

v prilohe posielam zmienenu maticu alebo ak mate nejake prakticke rady sem s nimi

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 16:15)
mno uz som trochu pokrocil ale stale ma serie to farebne podanie, jednak ze to farby spaja do ciernej, ked je ich moc nakope a jednak ze strasne velke regiony su jednou farbou

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 16:31)
ok uz to mam mozete lock :D

keby niekoho zaujimalo riesenie, stacilo editovat graf a ako line style zvolit none, teda vypnut tie linky ostali iba farby :)
Prílohy
contour.zip
matica v mat subore
(3.97 KiB) 22 stiahnutí
graf.jpg
Napísať odpoveď