Chcem kupit auto s viac najazdenými km

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kupit auto s viac najazdenými km

Príspevok od používateľa hojko »

Pisal si, ze su tam elektrony 18-tky a teraz zrazu su tam uz 19-tky??? Najskor si zisti, ze co tam je a az potom hladaj pneu. Nieco priemerne v rozmere R19 urcite nekupis za 120 eur.
Brozo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brozo »

su to 18ky,,,ako som si aj myslel...ale presne cislo neviem pozeral som hlavne motor podvozok atd...kde najdem nejake dobre ceny pneu? inak myslite ze by to vyzeralo hrozne keby tam dam 17ky?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

http://www.pneumarket.sk
http://www.etop.sk

na etope je aj konfigurator, kde uvidis, ako budu kola vyzerat... pripadne si vygoogli nejake obrazky...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hrozne by vyzerala hlavne tá nezhoda s technickým preukazom...ale keď ti to nevadí...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

samozrejme, ale neverim, ze audina s malym motorom nema zapisane 17tky, mozno aj 16tky...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

najprv pises ze to mal ten kamarat niekolko rokov potom ze len rok a pol...riesis kolko stoja gumy, kde usetris par eur...2.0 tdi, to ked len dam do googlu tak mi to vyhadzuje ody o poruchovosti..neviem nejavi sa mi to ako dobra kupa..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pri 2,0tdi zalezi, ci je to PD alebo CR
Brozo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brozo »

Auto ide bez chybičky, kolesá sú zapísané 16tky, 235/40 R18, momentálne tam mám zimné ktoré vydržia ešte dlhu dobu, ale idem kupovať letné, tak čekujem nejaké stránky...inak tie neznačkové gumy sa oplatí kupovať? pretože známi čo majú aj miliónové mašiny kupuju len neznačkové gumy že to je zbytočnosť platiť za nejaké firestony alebo bridgestony...samozrejme že su lepsie ale nieje v tom nejaky rozdiel az taky viditelny...a 2.0 TDI ti moze google vyhodit ze sa kazia, ale google ti vyhodi takmer vsetky auta ktoré sa kazia :D ako google :D takže nespoliehaj sa na internet, ale pýtaj sa radšej na názory v praxi, ja zasa počúvam že 2.0TDI su veľmi spolahlivé motory...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jasne, kupim si milionovu masinu, na ktorej budem lietat dennodenne 30 000km a obujem na nu lacne cinske gumy, na ktorych usetrim mozno tak max. 1000sk... aky to dava zmysel? neviem, co to mas za znamych, ale na ich rady by som sa teda moc nespoliehal...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ratzi: ako vzdy, milionove auta na leasing a na gumy uz neostalo :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

klasika, mladi kupia bavoraky, audiny a mercedesy za posledne a zrazu pomaly nie je za co tankovat...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co su to neznackove gumy, myslis znacky typu Wanli alebo nieco podobne?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

RATZINGER666, ja ich volam klauni. Kupia za posledne, potom pozbierat 3-och kamaratov, z ktorych sa casom stanu najlepsi. Kazdy da po 5 EUR (v lepsom pripade po 10 EUR) a vozia sa cely den po meste. :)
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ja mam tiez takych kamosov, chlapec kupil auto A4 - 2000 rok a teraz chodi na zimnych , zistil ze 18tka pneu nestoji 20 €
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Šetriť na pneu? A potom že prečo je toľko nehôd, každý týždeň nejaký takýto sedlák v 10-ročnom "prémiovom" aute vyletí mimo cesty...

Samozrejme ani ja som nebol cenou pneu na svoje auto nadšený, ale to sa rovno môžem začať sťažovať, že musím tankovať :D
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

vysvetli mi tu niekto prečo su pneumatiky tak doežite aby som nevyletel z cesty? sak to je len kus gumy nic viac..nechapem...vysvetlite mi to čo je na tých pneumatikach ine ako ked kupim z lidla a ked kupim z nejakej značkovej predajne..aj tie značky ved to je vsetko to iste nie? nechapem vysvetlite mi to prosim

//autoeditácia príspevku (12 Máj 2012, 23:06)
podla mna je zbytočné tiež nejako draho kupovať pneu ja mam an aute pneu za 100€ matador stella a ide to v pohode je zbytocne podla mna davat 100€ za nejaku obyčajnu gumu za kus :DDD
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

dekarbon: Pretoze lacne pneumatiky povacsine neznamych vyrobcov maju ine jazdne vlastnosti. Ked pojdes po meste alebo niekde mimo mesta na tempomate, v klude a bezpecnym odstupom od aut, tak je vsetko v pohode. Ale ked ti v meste vbehne opity chodec do cesty alebo ti skoci mimo mesta srnka do cesty, tak vtedy zistis, ze brzdna draha pri dazdi je uplne ina ako na kvalitnych pneumatikach. Tu je napr. test ADAC 2012 v casto pouzivanom rozmere 205/55/R16: http://www.az-pneu.sk/testy-pneu/letne/ ... -55-16-116 Tu je este nieco k popisu: http://honsch.wordpress.com/2010/04/12/ ... pneumatik/

Ano, na Ibizu je zbytocne davat pneu za 300 eur, kedze na tvoje jazdenie po meste ti postaci aj Matador ci Barum, ktore nie su vobec zle.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ono v brzdnej drahe na suchu az take dramaticke rozdiely nie su, a to najma v meste... samozrejme cinske neznackove gumy su tragicke aj v tychto situaciach... horsie je to s vlastnostami na mokru, s odvodom vody spod pneumatiky vo vysokych rychlostiach, kde uz je rozdiel markantny... tam uz je aj riziko aquaplaningu omnoho vyssie...

na lacnejsie auta, s ktorymi sa chodi prevazne po meste stacia vsak aj bezne gumy ako matador ci barum, pripadne nizsie triedy premiovejsich vyrobcov...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

podstatna premenna, ktoru treba v tomto pripade seriozne zohladnovat je vek gumy - radsej novu matadorku ako 10 rocnu nezjazdenu "znackovu" gumu (to tvrdim za seba)

a este ku "kupe auta s viac najazdenymi km" - ako je to pri audi s quattro? starsie stvorkolky mozu niekedy riadne potrapit co do udrzby a servisnych nakladov, ako je na tom quattro? lebo viem, ze napr. pri xi/xd modeloch bmw (neviem ako je na tom xdrive, ale ja mam na mysli este system z e46) to je celkom loteria, ak to ide, tak je to fajn, ale ked to prestane posluchat, tak to vedia byt aj pekne sumy (poloosi, diferaky...)

prave preto mna osobne pri starsich autach automaty a stvorkolky prilis nelakaju
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

zoberte 200 konove auto na slovakia ring a obujte gumy nanho za 60 € ks a gumu za 120€ kus a uvidite jake su rozdiely ci sucho alebo mokro uz len na takom losom teste v 60km rychlosti je neporovnatelny rozdiel kde lacne gumy rozhadzu auto po prvych dvoch zatackach
Napísať odpoveď