Trošku o filme:
Scenár filmu ešte nemám hotový, zatiaľ mám 64 strán, ale už ho dopisujem a predpokladaná dĺžka bude asi okolo 85 strán.
Film má byť o mladom chalanovi z dobrej rodiny, ktorý je vychovaný a nemá problémy so správaním. Je však zaľúbený a mladý, láska neopätovaná, ale raz za ním príde jeden starší chalan, ktorý mu prisľúbi, že mu pomôže získať si tú babu, keď sa pridá k nemu do partie.
Ich partia je nasledovná: cigarety, chľast, vandalizmus (pôvodne mali byť aj drogy, ale tie som vylúčil). Hlavný predstaviteľ tejto partie zneužíva druhých, aby robili špinavú prácu za neho tak, že si to nikto neuvedomí a všetci sú spokojní. Jeho zámerom je dostať tohoto chalana do partie a časom ho tak zmanipulovať, aby sa dal nahovoriť na lúpež v obchode. Časom sa všetko zvrtne tak, že aj keď tento chalan vyzerá byť dosť solídny, dostane sa do priepasti a bude prinútený to urobiť.
Vďaka radám a prisľúbenej pomoci sa nakoniec tomuto chalanovi podarí získať si svoju lásku, avšak kvôli jeho extrémne zmenenému správaniu sa po čase rozídu.
Jednej noci bude teda prinútený vykradnúť obchod. Predavačka tam ešte stále je, pôjde tam, všetko pôjde podľa plánu. Situácia sa ale skomplikuje, keď jeho láska vyjde z toalety a spozná ho podľa hlasu (on má kuklu). Začne panika a jeho doterajší najlepší kamarát, s ktorým sa bavil kým neprišli títo grázli, naňho zavolá policajtov, pretože sa radikálne rozhodne urobiť zmenu. Skončí vo väzení na 9 rokov, keďže schytá aj obvinenia, s ktorými nič nemá spoločné.
Po 9 rokoch, keď opustí brány väznice, sa dozvie, že väčšina jeho blízkych sú buď odsťahovaní alebo odmietajú sa s ním stretnúť. Nakoniec sa dozvie, že jeho láska zomrela na rakovinu a jeho život načisto stratí zmysel. Preto jedného dňa si počká na vlak a v poslednom momente sa postaví na koľaje.
Chcel by som počuť váš názor na tento film a rád by som aj počul a podelil sa s vašimi skúsenosťami