Vie niekto poradit?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
STJOPA
Novice
Novice

Vie niekto poradit?

Príspevok od používateľa STJOPA »

Pri nastavovani Satelitneho prijimacu AMIKO 7900 sa mi stala nemila vec a ja neviem ako dalej postupovat. Pri nastavovani obrazu som neviem preco potvrdil RGB a odvtedy sa neviem dostat do menu,ked som to RGB potvrdil tak mi naskocila tmava obrazovka a viac sa neviem dostat do menu aby som to mohol vratit. Co by som mal urobit aby som sa mohol dostat do menu a to RGB prestavit ?
Dakujem za pomoc :shock:
ps. Ten satelit nam uz zerie nervy dlhsiu dobu,ked sme ho dostali tak nefungoval a dodavatel tvrdil ze je v poriadku,ked som s nim bol priamo u importera ten potvrdil ze nefunguje a jednoducho ho vymenil a novy samozrejme preskusal-fungoval. :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vie niekto poradit?

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečítaj si znova pravidlá, hlavne to o názvoch tém
STJOPA
Novice
Novice

Príspevok od používateľa STJOPA »

Prepacte mi,neurobil som to umyselne :nono: -neviem kde by som to mal umiestnit-
VELKE SORRY !!!!!
Ak to je mozne mohli by ste to dat tam kam to patri? DAKUJEM :oops:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pravidlo 19:

Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy, ktorých nadpis je nič hovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problém", "monitor", "Windows", a pod.
Do názvu témy nepíšte slová: "please" a "help" ani žiadne ich synonymá a rôzne jazykové preklady.
Taktiež sa zakazuje umiestniť do názvu témy URL adresu.
Zamknuté