10 ludi vs. 1 tiger
Re: 10 ludi vs. 1 tiger
Tiger je napoly uspatý, so zviazanými nohami, ľudí je hádam 300 a nezdá sa, že by ho dali dole jednoduche.
hovorim, ak by sa ho podarilo nejak znehybnit 5 ludmi tak neverim ze dvaja-traja ludia by mu tu labu neurvali spolocneNadeo napísal:ColdRain: Ako chces tigrovi vyklbit labu? Myslis, ze ju bude mat nenapnutu a prichystanu na to, aby si ju vyklbil? Vsak keby mu ju chytis, tak ta je*** o zem a ide dalej...
ale fakt by velmi zalezalo od ludi, beznych 10 muzov z ulice by ozral ako predjedlo...keby to bolo 10 trenovanych 120 kilovych chlapov, co mali moznost sa nato pripravit, verim, ze by sancu mali...sice malu, ale mali
Keby boli podmienky 1 tiger vs. 10 vyplasenych turistov tak tu je o com diskutovat (kto skor utecie).
Ale ak je to 1t vs 10 ludi pripravenych bojovat, tak je jasne ze ludia.
Ak su obleceny tak mu mozu priviazat koncatitny aj papulu a potom maju zneho loptu.
Ak su nahi tak po nom poskacu,pokopu a samozrejme aj clovek ma zuby, ktore mozu pouzit.
Tiger sa urcite skor unavi ako 10 ludi/ludia vedia komunikovat,rozmyslat/su ohybnejsi nez tiger.
Ale ak je to 1t vs 10 ludi pripravenych bojovat, tak je jasne ze ludia.
Ak su obleceny tak mu mozu priviazat koncatitny aj papulu a potom maju zneho loptu.
Ak su nahi tak po nom poskacu,pokopu a samozrejme aj clovek ma zuby, ktore mozu pouzit.
Tiger sa urcite skor unavi ako 10 ludi/ludia vedia komunikovat,rozmyslat/su ohybnejsi nez tiger.
Video dost smutne, ale ber do uvahy, ze ludi tam bolo 300 no vacsina zdrhala a ked dakto utocil tak malicou z 3m. To nebol zapas bud my alebo tiger, to bolo o tom zachranit si rit. Tam ti nieje nikto ochotny prist o ruku pre znehybnenie tigra. Bud-alebo je silny argument.
A v realite buď-alebo si niekto povie, tak ja dám ruku, to je vaša šanca, zatiaľ ho kopte?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, v reále si povieš že nemáš kam újsť, a musíš bojovať ak chceš prežiť. Či o ruku prídeš ty, alebo tvoj kolega už neriešiš. Chceš žiť, keď aj bez ruky
Priviazu? A tiger sa na teba bude pozerat a smiat sa ti ze co robis? To iste aj ludske zuby. Kam sa mu preboha zahryznes? Do gul? Odkopne ta jak hracku. Ako to bolo spomenute nadomnou, tiger ta jednou ranou eliminuje, polame ti rebra, ak sa mu podari ta udriet po lebke (co prenho neni problem) tak si okamzite mrtvy. Alebo si myslite ze tiger si lahne v strede areny na zem a pocka si az si nanho ludia lahnu? Alebo chcete po nom skakat? Zahra si s vami tenis.
Nie, ludia si na tigra naskacu kym si bude podavat prveho. Tiger nieje natolko inteligentny aby si zvolil strategiu, bol sustavne v pohybe ako boxer a utocil systemom hit&run pricom by ani zuby nepouzil.-=wolf=- napísal:Alebo si myslite ze tiger si lahne v strede areny na zem a pocka si az si nanho ludia lahnu?
A preco by mali bojovat? Ved pre cloveka aj pre tigra je na rovnej volnej ploche (ako sa pise v uvode temy) prirodzene suboju sa vyhnut.
asi si si necital nazov temy 10ludi nie jeden.
Asi ho budu drzat a tak priviazu.
Tyger stoji na 3 labach a a jednou udiera. a opakujem ludi je 10 nie jeden.
-
Scorpion90
King
Osobne si myslím, že by vyhral tiger.
Aby ludia porazili tigra, potrebovali by mat po ruke nejake nastroje - kamene, tyce a pod. Ani nasi predkovia nelovili velke zvierata holymi rukami - je to nerealne, nehovoriac o faktore strachu a strnulosti. Jeden z najdolezitejsich "detailov" nebol spomenuty - o aku skupinku 10 ludi by slo.
Aby ludia porazili tigra, potrebovali by mat po ruke nejake nastroje - kamene, tyce a pod. Ani nasi predkovia nelovili velke zvierata holymi rukami - je to nerealne, nehovoriac o faktore strachu a strnulosti. Jeden z najdolezitejsich "detailov" nebol spomenuty - o aku skupinku 10 ludi by slo.
2michau: Lenze je omyl to co vidis v dokumentoch, ze sa vrhnu na korist a cakaju pri nej kym nie je mrtva. To robia preto lebo potrebuju potravu. Pokial sa tiger brani, nebude zahryznuty v tvojom krku a cakat kym neprejavis ziadne znamky zivota.
Ano ale minimalne 3 sekundy mu to hadam trvat bude, nie?
Ten zaciatok staci, a to sa len hral a aj tak mu dal zabrat. Je tu vidiet jeho rychlost a silu, ktorej sa ludia nevyrovnaju.
no a teraz si predstav opacnu situaciu, ze na toho tigra skoci takto 10 ludi.
frikso- na teba som ani nereagoval
jasne ze sa boju vyhnu ak mozu, rovnako tiger
frikso- na teba som ani nereagoval
jasne ze sa boju vyhnu ak mozu, rovnako tiger
Pojmom clovek som nemyslel jednotne cislo, ale cloveka ako druh homo sapiens sapiens. Hovoril som, co je pre cloveka prirodzene vseobecne, nie pre jedneho konkretneho. A inak co sa tym meni, ze ich je desat? Aj pre desiatich bude prirodzene boju sa vyhnut.johny29 napísal:asi si si necital nazov temy 10ludi nie jeden.
//Tak pouzivaj citacie.
Ak by proti tigrovi zrazu bezalo naraz 10 ludi, stal by? Videl by nieco vacsie ako on sam, zacal by bezat. Tiger by mal v tom vyhodu ze by ho nedobehli a ak by sa rozdelili, tak by bol tiger vo vyhode, lebo zautocil by na jedinca a kym by sa k nemu ostatny dostali, ten by uz davno lezal a nevedel ani jak sa vola.johny29 napísal:no a teraz si predstav opacnu situaciu, ze na toho tigra skoci takto 10 ludi.
Frikso: Ked sa ta niekto spyta, ci by passat v stopatdesiatke prerazil pol metra hrubu tehlovu stenu opytas sa preco by to passat robil? Je to hypoteticka otazka. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to video si nedal najšťastnejšie. Pekne tam vidno ako je v riti z tých farieb. Vyzlečiem si tričko a bude naháňať moje triko, nie môj krk. Odhodím ho tak sa hodí na tričko. A takisto ho môžme zmiasť zvukmi. Veď to je zviera. Nikdy človeka ani nevidel, nevie čo to je za tvora a čo dokáže, a keď uvidí farby a zvuky tak bude tak zmagorený že nebude vedieť kam skôr skočiť. Vy tu z toho tigra robíte nejakého hrdinu z komixov. Je to sprosté zviera čo má zuby a viac svalov. Ale presila je presila. Hlavne ak je tá presila inteligentná
A vy zase robite z ludi hrdinov. Tato tema ma prave ten ucel, rozdelit to tu na 2 tabory a zaplnit spamom neustalych dokazov. Takto to bude pokracovat este tak 30 stran, potom to tipujem na lock. Kazdopadne, ostanem sledovat ako sa to v tejto teme vyvija a mozno aj niecim obcas prispejem.