Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
FANTOM092
Light Star
Light Star

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Chcel by som si kupit iphone 4s, tak neviete ci jeho cena do juna klesne lebo v sucasnosti je to najdrahši mobil furt sa jeho cena pohybuje okolo 600 €. Na trhu su podstatne vykonejsie mobily a su lacnejsie.
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shwollo »

cena klesne až po predstavení nového iPhone (ale kedy to bude... to vie len pár ľudí z Apple)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

aj po predstaveni neklesne extremne dole
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale o takych 100/200e klesnú určite
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

FANTOM092 napísal:Chcel by som si kupit iphone 4s, tak neviete ci jeho cena do juna klesne lebo v sucasnosti je to najdrahši mobil furt sa jeho cena pohybuje okolo 600 €. Na trhu su podstatne vykonejsie mobily a su lacnejsie.
a ebay nic? moj na konci januara 560 vratane posty UK...
benitoSVK
Light Expert
Light Expert

Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa benitoSVK »

Tak kúp lacnejši a výkonnejší.keď natrafíš na dobrý inzerát na tak sa zmestíš aj do 500€!myslím na SK,a nemusíš potom riešiť ďaľšie problémy s odblokovaním.ale mám pocit že toľko nechceš dať za mobil.tak šup po nejakú Nokiu ;-)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, máte niekto skúsenosti s reklamáciou iPhonu 4 pre štrajkujúci (reaguje na 1 z 5 pokusov) home button v T-Mobile?
Menia kus za kus alebo iPhone opravujú? Taktiež dajú mi náhradný mobil resp. aspoň redukciu z MicroSIM na normálnu SIM?

Pýtam sa preto, lebo momentálne to nemám vôbec čas riešiť, ale keď budem, chcem byť pripravený nakoľko si nemôžem dovoliť ostať bez mobilu..
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Podľa toho čo ja viem, tak nefunkčný home button nie je dôvod na reklamáciu = mechanické poškodenie, opotrebuváva sa tam blana pod home buttonom.
Ak by ti to aj zobrali na reklamáciu, tak 30dní .. Náhradný mobil od TMobilu nedostaneš. Podľa môjho názoru by ti to ani nevyreklamovali. Daj si to opraviť do servisu, za 40e to máš hotové do 30min a máš po probléme (okrem toho, že ti padne záruka).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

benitoSVK napísal:Tak kúp lacnejši a výkonnejší.keď natrafíš na dobrý inzerát na tak sa zmestíš aj do 500€!myslím na SK,a nemusíš potom riešiť ďaľšie problémy s odblokovaním.ale mám pocit že toľko nechceš dať za mobil.tak šup po nejakú Nokiu ;-)
ujovia ebay ani google nehryzu a staci napisat FACTORY UNLOCKED a kupovat od cloveka s dostatocne vysokym feedbackom. prave feedback je dovod, preco by som si na nasich bazaroch nekupil ani nabijaci kabel...
Filipito
Darca
Darca

Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa Filipito »

tm_a.s. napísal:Podľa toho čo ja viem, tak nefunkčný home button nie je dôvod na reklamáciu = mechanické poškodenie, opotrebuváva sa tam blana pod home buttonom.
Ak by ti to aj zobrali na reklamáciu, tak 30dní .. Náhradný mobil od TMobilu nedostaneš. Podľa môjho názoru by ti to ani nevyreklamovali. Daj si to opraviť do servisu, za 40e to máš hotové do 30min a máš po probléme (okrem toho, že ti padne záruka).
neni pravda, ja som reklamoval este svoje 3gs kvoli home buttonu a bez problemu. A ano nahradny mobil v telekome davaju, ale neviem ci vsetkym zakaznikom... Nam dali, ale hovorili ze to je preto ze sme neaky premium zakaznici ci co
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

daju ho skoro kazdemu len tam staci urobit trosku cirkus ;-)
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Tak cez ebay alebo cez iný zahraničný obchod určite nekúpim. Asi kúpim z tohto obchodu http://eshop.mobilpc.sk/obchod/action/p ... 2117.xhtml, ale až v júny. Čo pozerám tak každý týždeň klesne iphone 4s o niekoľko eur dole v tom obchode. Mate z tým obchodom nejaké skúsenosti? Že vraj predávajú mobilné telefóny, ktoré pochádzajú z oficiálnej Slovenskej distribúcie.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

na redmondpie sa objavil clanok o odblokovani iphone ;-)
ak ma niekto blokovany iphone otestujte a dajte vediet ;)
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

FANTOM092 napísal:Chcel by som si kupit iphone 4s, tak neviete ci jeho cena do juna klesne lebo v sucasnosti je to najdrahši mobil furt sa jeho cena pohybuje okolo 600 €. Na trhu su podstatne vykonejsie mobily a su lacnejsie.
Tieto mobily o ktorych hovoris su problematicke, lagguju, sekaju, resetuju sa, vypadava na nich internet.
Potvrdili mi to vlastne skusenosti (sony x10, samsung galaxy s2)
A pochybujem ze cena klesne este o viac ako 100eur, ved Iphone 4 sa teraz dopredava a stale stoji skoro tak isto ako na zaciatku ked sa na trhu objavili prve kusy

//autoeditácia príspevku (22 Apr 2012, 15:54)
guess.whoo napísal:daju ho skoro kazdemu len tam staci urobit trosku cirkus ;-)
staci si nahradny telefon vypytat a ziadny cirkus robit netreba...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Miňo_sk napísal:
Tieto mobily o ktorych hovoris su problematicke, lagguju, sekaju, resetuju sa, vypadava na nich internet.
Potvrdili mi to vlastne skusenosti (sony x10, samsung galaxy s2)

A pochybujem ze cena klesne este o viac ako 100eur, ved Iphone 4 sa teraz dopredava a stale stoji skoro tak isto ako na zaciatku ked sa na trhu objavili prve kusy.
Aha jasne, nechcem vyvovat ziadny flame ale je to blbost. Napr. bratov SGS2 ide bez problemov.
A teraz co som si kupil novy Galaxy Nexus za 396. Vsetko na nom ide bez problemov. Obrovsky HD displej. Jednoducho iPhone nicim nema navrch oproti mojmu mobilu. Jedine tak cenou. A to sa este stale povazujem kusok za iPhone fanboya, kedze kdesi vo vnutri stale snivam o tom ze tento rok predstavia nieco revolucne.
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Ja som mal komplet vsetky problemy ktore sa uvadzaju na niektorych forach a recenziach.
Pri dlhsom vyuzivani mi strasne zacali vadit tie internetove vypadky (pri hodinovom surfovani aj 3x), zacal sa mi sam spustat voice talk. V miestnosti kde bolo pozadovane ticho som sa s telefonom radsej ani nehral. Bol tam android 3.5.3 tusim ze a nesiel aktualizovat zrejme preto lebo bol z ofic. distribucii. Pravidelne zamrzal, restartoval sa.
A ten trapas ked zamrzol akkurat ked som sa nim chvalil spoluziakom :lol:
Strasne sa prehrieval, na jedno nabitie mi vydrzal par hodin, nikdy to nebolo dlhsie ako 1 cely den.
Po par mesiacoch bol v otrasnom stave, plasty sa zosuchali a vyzeral otrasne.
Display mi vybledol, vsimol som si to ked som telefon porovnaval s inym zariadenim. Zrejme tieto super super super amoled displaye zatial niesu dobre vyvynute. Vela ludi sa stazuje aj na caste vypalovanie pixelov u tychto typov displaya + zlte sfarbenie pri nizsom jase. Udajne nejake flaky od lepidla. Citlivost takisto nizsia.
Reproduktor mi strasne pistal a nedalo sa tam nic pocuvat
Senzory pomaly reagovali trvalo dlhsie kym sa dal zlozit telefon
Nepouzitelny prehliadac
Kamera jednoznacne slabsia ako na Iphone, lepsiu fotku v interneti spravil aj stary iphone 4, dokumenty fotil rozmazane
cely system android je uplne zly, ziadne dobre hry v markete, vzdy ked som nieco vyhladaval m vyskocilo akkurat kopec bieberovych wallpaperov a podobne

Takze urcite by som ani nahodou nepovedal ze rozdiel je iba v cene. Ziadny telefon sa na iphone netaha ani kvalitovo ani nicim inym, mozu dat do samsungu aj 10 jadrovy procesor ale plynulost celeho systemu nebude nikdy ako u iphone

Ale aby som bol objektivny, chyba mi tu sloboda ktoru android ponukal, je obmedzeny bluetooth, prenos hudby je komplikovany kvoli tomu aby ste si hudbu kupovali z Itunes, nastavenie zvonenia detto, nepaci sa mi ze telefon nepodporuje flash player takze na svoje videa mozem zabudnut :(
Pacilo sa mi, ze hudbu som si mohol z ktorejkolvek stranky stiahnut do telefonu. Aj na iOS existuju programy ktore vam dokazu hudbu stiahnut ale tata stiahnuta hudba sa neukazuje v oficialnom prehravaci hudby. Potom co mi este vadi je dost caste padanie aplikacii (cca takisto ako na androide) a vlastne najvacsi problem apple vyrobkov je strasna komercia, za vsetko chcu peniaze, za 64GB verziu iphone zaplatite o 250eur viac, zrejme z tohto dovodu nefunguje ani flash player. A aby som nezabudol neustale problemy so signalom

Pokial sa nic nezmeni moj dalsi telefon bude Iphone 5, dufam ze moja recenza bola uzitocna a pomohla tym ktori planuju kupu noveho smartphonu
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ako vravim, so ziadnym z tychto problemov som sa nestretol. A narazal som na moj telefon Galaxy Nexus. A plynulost mam uplne rovnaku ako som mal na iPhone. Ten je o mile daleko oproti Iphone 4S. Hry ma uz velmi netrapia ale kvalitne hry su aj na markete. Vacsina hier ktore som mal nainstalovane na iPhone som uz stiahol na svoj Nexus.

Doma sa casto hrajem aj s SGS2-kou a ta tiez ide perfektne.
Ale to uz sme dost OT. Len vravim mozno bol problem s tvojim telefonom.
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Nepopieram ze som mohol dostat vadny kus, a mozno ze by stacilo iba preinstalovat soft a islo by to lepsie, uz to neriesim v kazdom pripade od samsungu by som si uz nekupil ani rohozku.. Pretoze mam od samsungu viac veci vratane televizora a vsetky maju nejaky problem :?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ide niekomu z vás na iphone internet cez funfon? Ja mám 3G (4.2.1) a ani zaboha ho neviem rozbehať, doteraz mi hlásilo že nemám predplatené dáta (alebo niečo v tom zmysle), po tom, čo som zmenil názov APN, stránku načítava asi 2 minúty a zahlási, že server neodpovedá.

Vie niekto pomôcť? Díky moc :)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

funfon bezi cez o2, nie? skus pouzit ich nastavenia...
Napísať odpoveď