DELL Vostro 3500 - SSD namiesto opt. mechaniky?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Lord_3D
Addict
Addict

DELL Vostro 3500 - SSD namiesto opt. mechaniky?

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Dobrý deň,

rád by som do svojho NTB kúpil nejaký SSD disk, kt. by som používal ako systémový, no nakoľko do montáže SSD diskov vôbec nevidím mám niekoľko otázok.

Je možné nahradiť optickú mechaniku SSD diskom? Ak áno, podľa čoho vyberať disk? Je mi totiž jasné že tam nemôžem dať hociaký aký si vyberiem. Taktiež pokiaľ ten disk bude namiesto mechaniky, nebude pomalší ako bežný SSD "na doske"?

Vopred ďakujem za rady.

Lord_3D
Lukkas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DELL Vostro 3500 - SSD namiesto opt. mechaniky?

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ahoj,
je to mozne... a vcera som tu mal na servise Dell mohol som ti pozriet ake su konektory v mechanike, pretoze mam aj redukciu na to aby sa to dalo vymenit za disk. Nic tomu neuskodi a bude to paradne slapat :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Takže môžem kúpiť ľubovoľný SSD disk a ku tomu redukciu? Alebo mám pri výbere dávať na niečo pozor (rozmery, montáž?)? Lebo fakt nemám žiadnu predstavu koľko palcový disk tam napchám, či potrebujem nejaké "uchytenie" resp. "montáž" aby mi to celé z NTB nevypadlo atp. :)

//autoeditácia príspevku (20 Apr 2012, 14:11)
Čiže, ak som to dobre pochopil, stačí aby som si kúpil toto: http://www.silverstonetek.com/product.p ... 23&area=en a do toho "random" 2.5" SSD disk a mám po problémoch?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

SSD disk snad pripojis normalne k doske a do tej redukcie das logicky ten druhy na data, nie naopak...

A hento co si nalinkoval je externy box...
Napísať odpoveď