Zdravim,
Mam nasledovny problem. Mam TV, ktory mi je luto len tak nechat niekde hnit, avsak na tomto TV je jeden vacsi skrabanec/ryha. Problem je, ze tu ryhu vidno aj pocas pozerania tv zdalej.
Je mozne nieco taketo dacim opravit, aby to nebolo vidno? Ma niekto s tym skusenosti? Je to LCD TV.
Prikladam kus mizerne fotky nasledovneho skrabanca.
Skrabanec/ryha na TV
Re: Skrabanec/ryha na TV
prelepit leukoplastom 
.... teraz vazne.... vymenit lcd panel ....nieco ako vymena v NB.... ale neviem ci sa ti to oplati....
.... teraz vazne.... vymenit lcd panel ....nieco ako vymena v NB.... ale neviem ci sa ti to oplati....
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ono je to presnejsie Sharp LC42SA1E http://www.dreamav.co.uk/sharp-lc42sa1e.htm . Cize pochybujem, ze nieco ako nahradny LCD panel nato najdem. Skorej som sa pozeral po dakej alternativnej metody, kde netreba dat do toho kvantum penazi.
ja byt tebou som rad ze tam nemam farebne mapy.... co sa aj trochu divim... iba ak by nebol prasknuty lcd panel ale ochrany plast ..... ale to sa hadam davalo len do prvich monitorv
-
Ryan Giggs
VIP
Najsť najdeš, ale vymena panela sa neoplati. Bude to niekoľkonasobne drahšie ako je hodnota toho tv.Soviet napísal:Ono je to presnejsie Sharp LC42SA1E http://www.dreamav.co.uk/sharp-lc42sa1e.htm . Cize pochybujem, ze nieco ako nahradny LCD panel nato najdem.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ono na jednom mieste je to hlbsie zaryte a inak je to taky skrabanec..Cital som o nejakych pripravkoch typu Displex, ci vazelinu pouzit a podobne, len do toho sa mi az tak nechcelo. Teda kedze tam moze este viac zleho byt ako dobreho. Velmi jemnym brusnym papierom to prejst asi nepomoze ze?