Pomoc ( nevidim 3D obraz pri pozerani )

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
hacker300
Medium Expert
Medium Expert

Pomoc ( nevidim 3D obraz pri pozerani )

Príspevok od používateľa hacker300 »

Prosim vas mam tento 3d tv :
http://3d-televizory.heureka.sk/samsung ... e/#section

a tieto 3d okuliare
http://3d-okuliare.heureka.sk/samsung-s ... e/#section

Vsetko som dodrzal ako zapnutie 3d rezimu na tv, dialka 2 - 6 m, bateria na okuliaroch je nabita...
Prehraval som 3d video z pc cez hdmi 1.3 na tv - pouzil som aj 3d player.
HDMI mozno treba 1.4 .... skusal som aj odpojit kabel od monitoru a pripojit ho k tv aby bol tv monitor aj tak mi to nejde jednoducho vsetko som dodrzal a problem je ze ten obraz mi pri pozerani nejde von z tv ako pri 3d filmoch ale stale vidim len 2d obraz skusal som aj prekonvertovat video na iny 3d film napr. ten red / cyan.
Neviem ci to nie je v tom ze to rusi napr. internet alebo zapnuty pc.

Velmi prosim o pomoc.

Dam 5x K+ postupne lebo naraz mi nejde tolko karmovat.

Dakujem. :)
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc ( nevidim 3D obraz pri pozerani )

Príspevok od používateľa sundevil »

Aky 3d film si prehraval? je naozaj 3D? nastavil si spravny typ? Ziadne red/cyan - samsung telka s okuliarmi touto metodou nepracuje.
Najlepsie spravis ked do telky pustis SBS (side by side) obraz, zapnes 3D rezim, vyberies SBS typ, zapnes okuliare a pozeras.
hacker300
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pomoc ( nevidim 3D obraz pri pozerani )

Príspevok od používateľa hacker300 »

Presne tak ako hovoris som to spravil aj teraz som to este raz skusil cez ten stereoscopic player - co sa tyka tv a pc tak vsetko je v poriadku nastavene ale ked si nasadim 3d okuliare tak obraz sa nezmeni stale je taky isty. Zakupil som si 2 kusy okuliarov obidve idu rovnako. Ked zapnem 3d okuliare tak mi aj ukaze na tv ze su pripojene akokeby tie okuliare ani neboli zapate :( ...
Napísať odpoveď