Zdravim....vie mi niekto poslat presny popis? Alebo poradit kde mozem bez obav napojit na 12V LED svetla...nechcem to tahat na starter do vnutra auta. Zisla by sa aj elektroschema....r.v. 204.....VIN: VF32A8HXF42786767. Dakujem pekne
P.S. Na tom modrom kabliku som nameral 12V...mozem to tam zapojit? Alebo kde inde?
Peugeot 206 HDi-Rozvodova skrinka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Peugeot 206 HDi-Rozvodova skrinka
Tu mas dake schemy, neviem ci som to dobre skopiroval. Snad ti nieco z toho pomoze. Ked som dal v Service Boxe hladat podla tvojho obrazku 65H05A, tak mi to nic nenaslo.
- Prílohy
-
- 206.zip
- (613.71 KiB) 24 stiahnutí
super...dakujem pekne ...ako inak adminovi.....este ta poprosim...skus v servisboxe dat vyhladat moje VIN cislo....a potom skusit stiahnut presne schemy...dakujem.
-
hojko
Site Admin
Ked mi povies, kde tie presne schemy stiahnem, tak ti to spravim. Ale kedze tam nic take nevidim, tak smola.
http://public.servicebox.peugeot.com/ mam tam ucet ale platene schemy mi nejdu....vies mi teda pomoct?
-
hojko
Site Admin
Ja mam Service Box stiahnuty a nainstalovany v PC, takze to co je na nete mi moc nepomoze. Napis mi ako sa k tomu preklikas, skusim to pozriet.
Po prihlaseni....zadan VIN cislo auta a vypise vsetko co s nim suvisy...len ukaze mi len nieco, lebo vacsina je spoplatnena...
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2012, 13:15)
presna fotecka....na tom modrom som nameral 12V...mozem tam zapojit alebo kde presne, bez obav aby som nieco
nepokaslal. Dakujem
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2012, 13:15)
presna fotecka....na tom modrom som nameral 12V...mozem tam zapojit alebo kde presne, bez obav aby som nieco
nepokaslal. Dakujem
-
hojko
Site Admin
Nie som elektrikar, takze ti nebudem radsej nic radit. V Service boxe takuto nejaku bodobnost a schcemu nevidim, rovnako tak ani to co si pisal. Moj Service box vyzera asi inak ako ten, ktory je na internete. Skus sa obratit sem: http://www.peugeot-club.com/forum/