Jaky pouzivate prohlizec?
-
Restorator
Light Star
RE: ALL
ALL: Co sa tu zamyslate tolko nad prehliadacmi ?!
Trochu rozmyslajte, vobec nejde o to, aky prehliadac pouzivate, ale najmä o to, ci webdizajner tej ktorej stranky myslel na podporu prave tvojho prehliadaca. Osobne som nazoru, ze teraz ma trend najmä IE, Opera a Mozilla ... podte, vymyslime si vlastny prehliadac !

Trochu rozmyslajte, vobec nejde o to, aky prehliadac pouzivate, ale najmä o to, ci webdizajner tej ktorej stranky myslel na podporu prave tvojho prehliadaca. Osobne som nazoru, ze teraz ma trend najmä IE, Opera a Mozilla ... podte, vymyslime si vlastny prehliadac !
No ja mam IE 6, Maxthon a momentalne som stiahol aj Operu 7.54 a mal som aj FireFox
Vyhody ktore som ja postrehol urcite je ich viac ale tha len strucne:
OPERA 7.54
+ Pop-up blocker
+ Pekny Design
+ Pekne ikonky
+ Veeeeelmi rychle nacitanie stranok
jedno veelke +
+ Okna sa otvaraju hore a nie v stavovom riadku
- Nejak som tu nenasiel Autorefresh stranok
- Nespolupracuje mi to s The Bat!
- Neni lokalizacia do SK alebo CZ
Maxthon
+ Autorefresh stranok
jedno velke +
+ Pop-up blocker
+ Rychle nacitanie stranok
+ Rychle menenie PROXY serverov jedno velkeee +
+ Stranky sa otvaraju ako zalozky hore v Liste a nie v stavovom riadku
+ Implementovany RoboForm (vyplnanie hesla)
+ Obsahuje SLOVENCINU aj CESTINU
- Sice ma implementovany autorefresh stranok ale ak mate otvorenu jednu stranku a date aby vam ju samo obnovovalo tak vam to ani sa nic na svete neobnovy proste musite byt na inej stranke a potom vam obnovuje tu ktoru ste si nastavili autorefresh
- Nejak tam neviem implementovat FlashGet
- Treba si doladit doost vela veci a ak sa clovek nevyzna tak sa mu nemusie ani hybat Smailici
- Mne osobne doost casto zmrzol
FireFox
+ Pop-up blocker
+ Rychle nacitavanie stranok
- Dost divne zobrazuje niektore stranky
je to sice na strane programatora ci urobi tu stranku aj pre ten a ten prehliadac ale tha nasiel som mnozstvo stranok ktore zjavne neboli pre FireFox 
- Nema zaujimavy design
Vyhodnotenie :
Maxthon - Velmi pekny a zaujimavy prehliadac ktory si urcete najde mnozstvo fanusikov hlavne pre vstavany RoboForm a AutoRefresh stranok
Opera - Veeeeelmi pekny Design a aj celkovo je velmi zaujimavy tiez si urcite najde mnozstvo fanusikov ktory prehliadnu Autorefresh
ale zase budu mat amnoho rychlejsie otvaranie stranok
a to je u prehliadaca asi najvacsie +
FireFox - Zaujimavy programcek
mozno sa stane aj velmi pouzivanym ale to musia najprv programatori stranok dat podporu aj pre FireFox 
Moj subjektivny nazor :
Asi najlepsi by bol prehliadac ktory ma Autorefresh a RoboForm z Maxthonu
Design a Rychlost nacitania stranok z Opery
a rychle menenie PROXY z Maxthonu
toto su asi moje zakladne poziadavky na prehliadac no momentalne ich nesplnuje ani jeden aspon som nenasiel ziaden ktory by ich podporoval 
P.S: Ak poznate nejake dobre pluginy do Opery aby bol autorefresh a samozrejme aj Slovencinu alebo Cestinu dajte vediet
P.S.: sorry ze tu nie je velmi ohodnoteny FireFox ale mne sa nepacil ked som ho zacal pouzivat uz od zaciatku a zdal sa mi cely taky o nicom
Piste sem ak mate nejake vyhrady a piste aj ake ste vy postrehli + a ake - u tych ktorych prehliadacov
Vyhody ktore som ja postrehol urcite je ich viac ale tha len strucne:
OPERA 7.54
+ Pop-up blocker
+ Pekny Design
+ Pekne ikonky
+ Veeeeelmi rychle nacitanie stranok
+ Okna sa otvaraju hore a nie v stavovom riadku
- Nejak som tu nenasiel Autorefresh stranok
- Nespolupracuje mi to s The Bat!
- Neni lokalizacia do SK alebo CZ
Maxthon
+ Autorefresh stranok
+ Pop-up blocker
+ Rychle nacitanie stranok
+ Rychle menenie PROXY serverov jedno velkeee +
+ Stranky sa otvaraju ako zalozky hore v Liste a nie v stavovom riadku
+ Implementovany RoboForm (vyplnanie hesla)
+ Obsahuje SLOVENCINU aj CESTINU
- Sice ma implementovany autorefresh stranok ale ak mate otvorenu jednu stranku a date aby vam ju samo obnovovalo tak vam to ani sa nic na svete neobnovy proste musite byt na inej stranke a potom vam obnovuje tu ktoru ste si nastavili autorefresh
- Nejak tam neviem implementovat FlashGet
- Treba si doladit doost vela veci a ak sa clovek nevyzna tak sa mu nemusie ani hybat Smailici
- Mne osobne doost casto zmrzol
FireFox
+ Pop-up blocker
+ Rychle nacitavanie stranok
- Dost divne zobrazuje niektore stranky
- Nema zaujimavy design
Vyhodnotenie :
Maxthon - Velmi pekny a zaujimavy prehliadac ktory si urcete najde mnozstvo fanusikov hlavne pre vstavany RoboForm a AutoRefresh stranok
Opera - Veeeeelmi pekny Design a aj celkovo je velmi zaujimavy tiez si urcite najde mnozstvo fanusikov ktory prehliadnu Autorefresh
FireFox - Zaujimavy programcek
Moj subjektivny nazor :
Asi najlepsi by bol prehliadac ktory ma Autorefresh a RoboForm z Maxthonu
P.S: Ak poznate nejake dobre pluginy do Opery aby bol autorefresh a samozrejme aj Slovencinu alebo Cestinu dajte vediet
P.S.: sorry ze tu nie je velmi ohodnoteny FireFox ale mne sa nepacil ked som ho zacal pouzivat uz od zaciatku a zdal sa mi cely taky o nicom
Piste sem ak mate nejake vyhrady a piste aj ake ste vy postrehli + a ake - u tych ktorych prehliadacov
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Mike Myhres
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Doteraz som mal Maxthon a myslel som ze je NAJ ale teraz menim nazor stiahol som si cestinu na OPERU nastavil AUTOREFRESH ktory tam je a je omnoho lepsi ako v Maxthone refreshuje stranku aj ked ju mas otvorenuhojko napísal: Pravda je
OPERA DA BEST