Google Android OS
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Zdravím, mám Samsung Galaxy Ace s fw 2.3.6 (original). Mám problém s aplikáciu Gmail a mojim kontom - konto sa synchronizuje automaticky len vtedy, keď som pripojený na wifi. Nesynchronizuje sa mi cez 3G, dokonca ani keď ho dám manuálne refresh. Prezrel som aj nastavenia, ale nejak som túto možnosť nenašiel. Bol by som rád, keby maily pípali aj keď som len na 3G.
Tak som sa práve ako slepé kura k zrnu dostal k telefónu LG P690 s Androidom a takmer vôbec s tým neviem narábať. Niečo podobné držím v rukách prvý krát a len čo som vložil kartu, zapol, snažil sa ponastavovať pár blbostí a pod. už mi stiahlo nejaké tie € z kreditu za sychronizácie a čo ja viem čo všetko ešte. Pritom som sa pripojil na moju domácu wifi
Poraďte niekto prosím, ako zabránim tomu, aby sa to pripájalo na T-mobilovský internet, resp. ako docielim, aby sa na nenapájalo žiadnu inú sieť, než wifi, ktorú sám schválim ? .
-
guess.whoo
Redeemer
tak v nastaveniach - mobilne siete - datove prenosy vypni. neviem aky android presne mas, ale malo by to tam niekde byt
Nj, už som to asi našiel. Najprv som si myslel, že sa tým blokne aj sieť pre hovory ale naštaste nie. Vďaka.
-
guess.whoo
Redeemer
pred casom som tu postol tento launcher
https://play.google.com/store/apps/deta ... c2hlbGwiXQ..
vtedy bol este len v pripravach, teraz je uz plne pouzitelny. chvilku som ho skusal zadarmo a je to riadna pecka. po vyplate kupujem
https://play.google.com/store/apps/deta ... c2hlbGwiXQ..
vtedy bol este len v pripravach, teraz je uz plne pouzitelny. chvilku som ho skusal zadarmo a je to riadna pecka. po vyplate kupujem
Jaccobinho - Vcera vysla aktualizacia GMail aplikacie na Android, tak to skus s novou verziou.
-
Kibo
Hardcore addict
Včera som si updatol OS na Android 4.0.3 a zatiaľ nie som nadšený... HTC Sensation je v niektorých prípadoch ešte viac spomalený a niektoré veci nefungujú vôbec... Napr. "fabrický" mailový klient nedokáže stiahnuť maily zo servera, pričom na predchádzajúcej verzii OS šliapal ako hodinky. Problém vyriešilo doinštalovanie aplikácie tretej strany. Ešte zjavne nie sme kamaráti
Ak sa to ale nezlepší, bude reinstal na predchádzajúcu verziu...
Jediné, čo ma teší, že fórum konečne ukazuje bez chýb, ale zasa mi ulietava klávesnica a neprispôsobuje sa pri otočení mobilu... Idem s tým bojovať
Jediné, čo ma teší, že fórum konečne ukazuje bez chýb, ale zasa mi ulietava klávesnica a neprispôsobuje sa pri otočení mobilu... Idem s tým bojovať
-
tm_a.s.
Light Professional
To máš custom alebo orig ?
Prve skusenosti s Galaxy Nexus:
Zatial tam mam 4.0.2. Podla poslednych informacii OTA pre 4.0.4 bola stopnuta, kedze sa vyskystli nejake problemy so signalom.
Telefon je obrovsky
Napriek tomu ze nemam velke ruky je pocit z drzania celkom prijemny, kedze telefon je extra tenky a ma pekne zaoblene rohy, navyse zadny kryt je z kvalitnejsieho materialu, ktory Samsung nazval Hyper Skin a nezanechavaju sa otlacky a posobi prijemne na dotyk. Oproti Nexus S obrovsky pokrok z hladiska dizajnu. Konstrukcia je na jednicku.
Najviac som sa tesil na displej no musim povedat ze niesom extra nadseny. Cakal som nieco dychberuce, kedze vsade v recenziach sa spominalo ze displej je nieco neskutocne a moze sa kvalitou vyrovnat aj displeju ktoru najdeme napr. v Iphone 4/4S, t.j. retina displej. Podla mna je velkost displeja zbytocne velka. Nejako som ani vyrazne nezaznamenal 720p rozlisenie. Pixely sa vobec nedaju rozoznat ale vdaka pouzitej technologii Amoled, su pri nizsom jase viditelne tzv ciary (banding.) Trpia tym vsetky amoled displeje. Neviem, ale mne prisiel displej na Nexus S ovela krajsi a ostrejsi.
Rychlost telefonu je konecne bezchybna. Vsetko sa hybe pekne plynulo, aplikacie sa spustaju takmer okamzite. Vdaka 1GB pamati je aj praca s multitaskom jedna radost. Zatial co som skusal par hier, tak vsetko sa hybalo plynulo, bez sekania. Cize napriek slabsiemu grafickemu chipu sa podla mna netreba obavat o sekanie pri novsich hrach.
Sputil som par videi cez Youtube. Slovami sa to tazko opisuje. Jednoducho to treba zazit. Dokonaly obraz aj napriek tomu ze som spominal slabsiu kvalitu displeja. Najvacsiu zasluhu ma na to samozrejme rozlisenie a velkost uhlopriecky.
Dalsia z veci ktore som postrehol: reproduktor hraje asi o kusok slabsie nez na Nexus S.
Celkovo som spokojny. Ked bol telefon uvedeny na trh, predaval sa tusim za nejakych 560 EUR. Tolko by som za ten telefon urcite nedal, ale teraz, ked poklesla cena na prijemnych 396 EUR, je to podla mna dost vyhodna kupa. Oproti Nexus S poriadny skok dopredu. Kym sa dostane na trh novy Nexus, si myslim ze som dostatocne zabezpeceny na tych par mesiacov
// najdolezitejsia vec na ktoru som zabudol, konecne je tam schopny Wifi chip a mozem sa pripojit na router aj z viac ako piatich metrov. Aleluja !
Zatial tam mam 4.0.2. Podla poslednych informacii OTA pre 4.0.4 bola stopnuta, kedze sa vyskystli nejake problemy so signalom.
Telefon je obrovsky
Najviac som sa tesil na displej no musim povedat ze niesom extra nadseny. Cakal som nieco dychberuce, kedze vsade v recenziach sa spominalo ze displej je nieco neskutocne a moze sa kvalitou vyrovnat aj displeju ktoru najdeme napr. v Iphone 4/4S, t.j. retina displej. Podla mna je velkost displeja zbytocne velka. Nejako som ani vyrazne nezaznamenal 720p rozlisenie. Pixely sa vobec nedaju rozoznat ale vdaka pouzitej technologii Amoled, su pri nizsom jase viditelne tzv ciary (banding.) Trpia tym vsetky amoled displeje. Neviem, ale mne prisiel displej na Nexus S ovela krajsi a ostrejsi.
Rychlost telefonu je konecne bezchybna. Vsetko sa hybe pekne plynulo, aplikacie sa spustaju takmer okamzite. Vdaka 1GB pamati je aj praca s multitaskom jedna radost. Zatial co som skusal par hier, tak vsetko sa hybalo plynulo, bez sekania. Cize napriek slabsiemu grafickemu chipu sa podla mna netreba obavat o sekanie pri novsich hrach.
Sputil som par videi cez Youtube. Slovami sa to tazko opisuje. Jednoducho to treba zazit. Dokonaly obraz aj napriek tomu ze som spominal slabsiu kvalitu displeja. Najvacsiu zasluhu ma na to samozrejme rozlisenie a velkost uhlopriecky.
Dalsia z veci ktore som postrehol: reproduktor hraje asi o kusok slabsie nez na Nexus S.
Celkovo som spokojny. Ked bol telefon uvedeny na trh, predaval sa tusim za nejakych 560 EUR. Tolko by som za ten telefon urcite nedal, ale teraz, ked poklesla cena na prijemnych 396 EUR, je to podla mna dost vyhodna kupa. Oproti Nexus S poriadny skok dopredu. Kym sa dostane na trh novy Nexus, si myslim ze som dostatocne zabezpeceny na tych par mesiacov
// najdolezitejsia vec na ktoru som zabudol, konecne je tam schopny Wifi chip a mozem sa pripojit na router aj z viac ako piatich metrov. Aleluja !
-
Kibo
Hardcore addict
Originál... Dnes som volal s kamoškou a má rovnaký problém. Mne už nejdú ani správy na WhatsUp, nejde spustiť Opera, nejde mi sťahovať z marketu (Google Play), vypisuje očíslované chyby, ktoré ani Google nepozná... Ďakujem pekne za taký updatetm_a.s. napísal:To máš custom alebo orig ?
Teraz mi akurát vyskočili nové updaty, podarilo sa mi ich stiahnuť cez WiFi. Ak to bude naďalej blbnúť, resetnem to na factory default...
-
guess.whoo
Redeemer
rochedo - a preco si vlastne presedlaval z nexus s?
-
tm_a.s.
Light Professional
Asi ťažkoKibo napísal:Ak to bude naďalej blbnúť, resetnem to na factory default...
Narychlo sa naskytla ponuka na predaj, tak som nevahal. Skor ci neskor som ho aj tak chcel predat, ale potom by aj cenova strata bola vacsia.
-
Kibo
Hardcore addict
To som počuť nechcel, aj keď som to tušiltm_a.s. napísal: Asi ťažko.. Momentálne sa ti prepísali systémové súbory a factory reset ti len zmaže mobil, no 4.0.2 ti tam ostane
-
HeadShot ^
Light Star
Možno hlúpa otázka, no kedy bude na evo 3d update na android 4.0 ?
-
hojko
Site Admin
HeadShot: Na 43. stranke tejto temy je odkaz, tam sa spomina: HTC EVO 3D .............. později v tomto roce ..................... ICS + HTC Sense
Ohlasenie SGS3 sa uz pomaly blizi:
Podla poslednych informacii by mal mat telefon nasledujuce specifikacie:
CPU Exynos 4 jadrovy, FullHD displej Super AMoled +, 2GB RAM ..
Podla mna ten displej aj pamat je blbost. Ved este ani 720p displeje sa poriadne nerozsirili.
Podla poslednych informacii by mal mat telefon nasledujuce specifikacie:
CPU Exynos 4 jadrovy, FullHD displej Super AMoled +, 2GB RAM ..
Podla mna ten displej aj pamat je blbost. Ved este ani 720p displeje sa poriadne nerozsirili.
-
fabianmarian8
Amateur
som velmi zvedavý čím to budú chcieť krmiť, akou baterkou. Ja mám teraz galaxy note s 2500mah a ked to bude mať 4jadrá a ešte náročnejší displej a celý system, to aby tam dali nejakú 3000mah aspon 
pocujte, da sa nejako nastavit aby telefon prijimal spravy aj ked ma volnej pamate menej ako 20MB ? Pretoze mam tu galaxy ace, a kazdych 10-15minut cvirika ze ma malo pamate, nehovoriac o tom ze neprijima ziadne SMS-ky.
Existuje aplikácia na nahrávanie hovorov? Zatial som nasiel len take, pri ktorych je potrebne mat zapnuty hlasity odposluch.