problém s wifi
-
peter91670
Light Expert
problém s wifi
Asi som odinštaloval niečo čo som nemal preto mi nejde pripojiť k wifi.Píše adaptér broadcam 802.11g má problémy súviace s ovládáčom ,alebo hardwérom.AK si mám niečo stiahnuť dajte link.
Re: problém s wifi
Ako to vypadá s WiFi kartou v Správcovi zariadení? (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení)
zdravím, mam net od telekomu prepojeny s pc cez klasicky modem... ale chcel by som sa pripajat bezdrotovo cez mobil psp... cize k tomu by mi stacil klasicky router dsl a poprepajat ho alebo treba daco prehlasovat u operatora cize t-comu
Vdaka
Vdaka
mislim ze netreba nic nahlasovat do T-com .... do DSL routera musis dat nastavovacky (najdes na stranke t-com) das meno a heslo a malo by to fachat.....Martin11 napísal:zdravím, mam net od telekomu prepojeny s pc cez klasicky modem... ale chcel by som sa pripajat bezdrotovo cez mobil psp... cize k tomu by mi stacil klasicky router dsl a poprepajat ho alebo treba daco prehlasovat u operatora cize t-comu
Vdaka
... a keby som si do pc cez usb zapol tento ˝doplnok˝ tak by to tiez slo? http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... SBWIFI-ANT
Vdaka za odpoved
Vdaka za odpoved
osobne stym nemam skusenosti ale na wifi pripojenie PC k routru by to malo ist bez problemov
ja mam skor na mysli ci by mi ta vecicka vysielala nejaky signal na ktory by som sa pripojil
Malo by sa cez to dať nazdielať internet, čo ide káblom do PC. Na rýchlosti by to však nepridalo a okrem toho by to šlo, len keby bol PC zapnutý. Radšej router.
to nemas ani co rozmyslat..... adsl router jednoznacne
to by si musel mat stale zapnute modem aj PC... nehovoriac o moznostiach routeru .......
ten cenovy rozdiel by si rychlo dobehol na elektrike.....
to by si musel mat stale zapnute modem aj PC... nehovoriac o moznostiach routeru .......
ten cenovy rozdiel by si rychlo dobehol na elektrike.....
neviem pre mna sa zda priatelnejsie riesenie tato mala vecicka vzhladom na to ze ntb nemam a koli tym par vecickam sa mi router asi neoplati nemam s tym nastavovanim routera skusenost.......... a co myslis ten cenovy rozdiel? co ta mala vecicka nejak vela zere...? 
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 19:27)
neviem pre mna sa zda priatelnejsie riesenie tato mala vecicka vzhladom na to ze ntb nemam a koli tym par vecickam sa mi router asi neoplati nemam s tym nastavovanim routera skusenost.......... a co myslis ten cenovy rozdiel? co ta mala vecicka nejak vela zere...?
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 19:27)
ta mala vecicka nezere skoro nic... ale kedze nema adsl modem budes musiet pouzivat nadalej modem..... PC budes musiet nastavit tak aby vedel preposielat internet aj dalej (AD-HOC) a hlavne PC ti bude musiet ist stale co mas mimimalne 300W ...lebo inac si neviem predstavit ako tam chces dostat internet.....
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 19:52)
co vsetko chces na to pripojit????
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 19:52)
co vsetko chces na to pripojit????
myslim ze len mobil psp a v pripade ze by to dosiahlo k telke cez par poschosi co pochybujem tak aj ju...... ale kedtak uvazujem nad tym routerom tak pocul som cosi o wifi karte budem ju potrebovat ? co je to vlastne zac ...... a nezmeni sa mi rychlost netu ak zmenim modem na spominany router?
zalezi co tam vsetko ponastavujes a aku bude mat silu signalu .....
neviem co stale chces s tym mobil psp ... hadam nechces cez to internet????
neviem co stale chces s tym mobil psp ... hadam nechces cez to internet????
ja len jednoducho cem dajaky pristubovi bod kde by som sa mohol pripojit tak som nevedel ci mi je lepsi router alebo ta usb antenka
......a co to vlastne je ta wifi karta? budem ju potrebovat? ja si to predstavujem skratka tak ze do routera pichnem telefonny kabel z routera do pc sietovy rj45 nainstalujem tie blbosti a fici to .. len som chcel vediet ci k tomu budem potrebovat neco viac
......a co to vlastne je ta wifi karta? budem ju potrebovat? ja si to predstavujem skratka tak ze do routera pichnem telefonny kabel z routera do pc sietovy rj45 nainstalujem tie blbosti a fici to .. len som chcel vediet ci k tomu budem potrebovat neco viac
klasicky(wire - drotovy) adsl router je lacnejsi ako wifi (wireless cize bezdrotovy) adsl router....to je prva vec
............na wifi nemusis tahat kable po dome(hlavne ak mas viac PC alebo inych zariadeni s ktorimi sa chces pripajat na internet)
ten wifi karta sluzi hlavne namiesto ethernetoveho kabla a sietovky_ ma sice viac funkcii ale bez zapnuteho PC je mrtve
....sluzi na pripojenie PC k inemu wifi zariadeniu(napriklad k wifi routru(bez drotovo), NAS, telefon, PDA atd)
............na wifi nemusis tahat kable po dome(hlavne ak mas viac PC alebo inych zariadeni s ktorimi sa chces pripajat na internet)
ten wifi karta sluzi hlavne namiesto ethernetoveho kabla a sietovky_ ma sice viac funkcii ale bez zapnuteho PC je mrtve
....sluzi na pripojenie PC k inemu wifi zariadeniu(napriklad k wifi routru(bez drotovo), NAS, telefon, PDA atd)
ja pozeram po dajakom lacnejsom ¨t-comackom¨ D_Link dsl ....a este par otazok vyhrabal som jeden airlive router ale netusim co to je ma to len 2 lan porty a jeden reset a zavit. Dalo by sa to v mojom pripade nejak pouzit?
co ti na to povedat .... nie som taky bohaty aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci.... ty mozno si ...rob ako myslis
troska som mimo ..akoze si mam kupit daco kvalitnejsie?
ked chces nieco nie moc drahe tak by som ti odporucil toto http://www.mall.sk/routery/zyxel-p-661h ... 3wodRxJAcA za vyse 3. roky nemam s tym problem.... ponuka ho aj GTS okolo 30 € k internetu
Internet ides brat ADSL ????
ja by som adsl internet od t-com nebral .... cena a pristup
mas ine moznosti
interenet 2Mb
t-com 20€
GTS 14,80€ fup od 7-19:00 1Gb/den od 19-7 bez obmedzeni, vikendy, sviatky bez obmedzeni
swan 12,50€ zdielana linka 1:40 (pod 1,5Mb mi este nesla)
Internet ides brat ADSL ????
ja by som adsl internet od t-com nebral .... cena a pristup
mas ine moznosti
interenet 2Mb
t-com 20€
GTS 14,80€ fup od 7-19:00 1Gb/den od 19-7 bez obmedzeni, vikendy, sviatky bez obmedzeni
swan 12,50€ zdielana linka 1:40 (pod 1,5Mb mi este nesla)
jasne ze adsl ta cena je sice dost velka za ten t-comacky ale mame ho uz roky a nejdem to menit... je to kvalitne nepada to