Asus nevybavená reklamácia
-
Ms. Nobody
Novice
Ahojte pred týždňom som dala reklamovať môj notebook ASUS N61Da s tým, že ikonka baterky mi bliká a je tam červený krížik s popisom, aby som zvážila výmenu batérie. Notebook bez adaptéra funguje cca 10 sekúnd. Poslala som ho na reklamáciu a dneska mi prišiel domov s tým, že nie je absolútne nič opravené + záručný list a faktúra v krabici neboli. Notebook je v záruke ešte do decembra 2012. Idem im tam napísať a ak neodpíšu neviem čo ďalej. Čo mám teraz robiť?
Re: Asus nevybavená reklamácia
....ak si si nespravil kopiu zarucaku a nemas ani blocek tak to budes mat tazke..... mali by mat ale tvoju reklamaciu zaevidovanu a taktiez by ti mal prist reklamacny protokol...... s predlzenim zaruky o cas kedy bol na reklamacii..... skus to obtelefonovat kde sa stala chyba.... a otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, otravovat, maily telefon stale dookola....
-
Ms. Nobody
Novice
No budem teda písať a volať a písať a volať snáď to nejak pomôže ale aj tak nechápem prečo mi to neopravili :-/
aj keby si mal neuznanu reklamaciu musia ti o tom poslat protokol ..... nevihodil si ho nahodou s obalom(krabicou)
-
Ms. Nobody
Novice
Na ten protokol sa teda teším. Krabicu mám stále pri sebe bol tam len notebook a adaptér to je všetko aj som to prehľadala celé.
Len mala poznamka, zaruka na bateriu je 1 rok a potom ti uz nikto bateriu nevyreklamuje