Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
Beta sa mi pacila, ale system Skillov mi pride ubohy. Kde su synergie a nejake prepojenia jednotlivych skillov?
tak som to dohral za wizzarda a monka a celkom som tomu uz prisiel na chut. monk mi pride ovela lepsi ako ten wizzard. akurat nerozumiem tomu ze ked mam equipnute 2 zbrane tak sa ich dmg scitava alebo sa pouzije dmg len z 1 zbrane alebo ako to je?
-
Sarger
Guru wannabe
Dmg sa sčítava, veď máš 2. (ako u barbara)
tak co som skusal a cital tak dmg sa nescitava, najprv utocis prvou zbranou a potom druhou... s tym ze je tam akurat nejaky mensi attack speed bonus asi 15%
V Diable 2t0m4s3 napísal:Kde su synergie a nejake prepojenia jednotlivych skillov?
Vies ako, za 12 rokov sa to proste nedalo stihnut spravit lepsie...
nj celkom málo času možna keby maju o 5-10rokov viac by to stihli spravitGangy napísal:Vies ako, za 12 rokov sa to proste nedalo stihnut spravit lepsie...
no podla mna je nepisane pravidlo cim dlhsie tym vacsi pruser (Daikatana, Duke Nukem...)
takze z tohto pohladu to dopadlo celkom dobre
takze z tohto pohladu to dopadlo celkom dobre
Heh to je pravda, tymto smerom som neuvazoval 
a zas 12 rokov to nerobili, myslim, ze od 2006(?), teraz si nie som uplne isty. Ale ako hej, aj 6 rokov je dost 
-
aruN
Professional
facerolling s jednym skillom od začiatku hry po koniec, seems legitFrco napísal: V Diable 2Holt dvojka bola co sa tyka skillov prepracovanejsia.
-
t0m4s3
Admin
to moze povedat iba clovek co sa dalej ako na Nightmare nedostal. A este k tomu s patchom 1.09, ze?
-
aruN
Professional
jop, hral som na normale a patch si nepamätám, naviac som to nemal origo, ale zjavne mi neprišiel gameplay viditeľne rozdielny čo sa týka používania spellov na ťažších obtiažnostiach.t0m4s3 napísal:to moze povedat iba clovek co sa dalej ako na Nightmare nedostal. A este k tomu s patchom 1.09, ze?
nemohli ste predsa od d3 čakať, že to bude copypaste dvojky a len sa zmení grafická stránka.
no beta odohrana... dojmi su rozne...
hratelnost zostala aj udrzatelnost cloveka pokracovat...
grafika je pekna... interaktivne prostredie kde sa da viac burat napr padajuca stena a lustre som uvital... pekne
obtiaznost neriesim uz som to spominal diablo zacina od nightmeru nie od normalu... tk je len povinna jaxda a zoznamenie sa s prostredim
potesil ma decard cain ze ho nechali a som zvedavy co si pre mna pripravy v 3ke
trosku mi vadi inventar jak po grafickej stranke tak po kapacite kde vsetko ma 1 alebo 2 policka a uz tam moc netreba spekulovat ale to nie je az taka velka vada... skor je divne ze vsetko sa predavalo za cca 2 az 8 zlatych... mozno to je len betou...
identifikacia items spravil barbar automaticky bez nejakej potreby scrollov alebo niecoho podobneho...
co sa tyk skilov to zjednoduse vadi aj mne vyzera to totiz na nemoznu kombinaciu a spekulciu co skor a do coho pridat body...
co sa tyka 12 rokov je dlha doba to prepracovat ale myslim si ze to nebol ich zamer a aj keby mali nato 50 r dopadlo by to rovnako. takto to chceli a tak tak casovy priestor je zbytocne riesit
celkovo vsak mam pozitivny dojem aj ked priznam sa cakal som ovela prepracovanejsiu hru s ovela viac moznostiami a tazsiu na pochopenie spravnosti rizdelenia skilov
hratelnost zostala aj udrzatelnost cloveka pokracovat...
grafika je pekna... interaktivne prostredie kde sa da viac burat napr padajuca stena a lustre som uvital... pekne
obtiaznost neriesim uz som to spominal diablo zacina od nightmeru nie od normalu... tk je len povinna jaxda a zoznamenie sa s prostredim
potesil ma decard cain ze ho nechali a som zvedavy co si pre mna pripravy v 3ke
trosku mi vadi inventar jak po grafickej stranke tak po kapacite kde vsetko ma 1 alebo 2 policka a uz tam moc netreba spekulovat ale to nie je az taka velka vada... skor je divne ze vsetko sa predavalo za cca 2 az 8 zlatych... mozno to je len betou...
identifikacia items spravil barbar automaticky bez nejakej potreby scrollov alebo niecoho podobneho...
co sa tyk skilov to zjednoduse vadi aj mne vyzera to totiz na nemoznu kombinaciu a spekulciu co skor a do coho pridat body...
co sa tyka 12 rokov je dlha doba to prepracovat ale myslim si ze to nebol ich zamer a aj keby mali nato 50 r dopadlo by to rovnako. takto to chceli a tak tak casovy priestor je zbytocne riesit
celkovo vsak mam pozitivny dojem aj ked priznam sa cakal som ovela prepracovanejsiu hru s ovela viac moznostiami a tazsiu na pochopenie spravnosti rizdelenia skilov
-
t0m4s3
Admin
Tak v tom pripade sa vobec nevyjadruj k D2, pretoze Normal to je take akurat na rozhohriate, Nightmare uz prituhavalo ku koncu a az Hell bola poriadna mastenica a vobec nie one skill ako si pisalaruN napísal: jop, hral som na normale a patch si nepamätám, naviac som to nemal origo, ale zjavne mi neprišiel gameplay viditeľne rozdielny čo sa týka používania spellov na ťažších obtiažnostiach.
nemohli ste predsa od d3 čakať, že to bude copypaste dvojky a len sa zmení grafická stránka.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
To jak keby panic radil ako dostat babu do postelearuN napísal: jop, hral som na normale a patch si nepamätám
to s tym tescom je pravda alebo fake???
a ak pravda bude aj na svk?
a ak pravda bude aj na svk?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
vendo
Guru
nemozem suhlasit, mam na ofiko D2 bnete 3 postavy 85+ a kazda facerolluje hell uberov sama (okrem sorcky) uplne bez problemovt0m4s3 napísal: Tak v tom pripade sa vobec nevyjadruj k D2, pretoze Normal to je take akurat na rozhohriate, Nightmare uz prituhavalo ku koncu a az Hell bola poriadna mastenica a vobec nie one skill ako si pisal
proste D2 bolo o tom zvolity si overeny build postavy a davat si pozor aby si ho neposral, alebo potom zhanat drahe tokeny na reset, casto to znamenalo do lvlu 50-60 totalne zivorit, nemat ziadne skilly schopnosti nic, pricom na leveloch 80+ a s vybavou je to faceroll
jedine, ze v D2 sa dalo za kazdu postavu hrat niekolko stylov, takze si mohol mat troch paladinov kazdeho ineho, s inym stylom, toto u D3 asi nebude mozne