Slovakia chips - Lesne hriby
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovakia chips - Lesne hriby
Je to limitovana edicia neviete nahodou do kedy budu v predaji? Strasne mi schutili a nerad by som o ne prisiel
-
bolek
Guru
Myslím, že dostatočne dlho, mne to tak príde, že na obal napíšu "limitovaná edícia", aby to ľudia kupovali a aby si overili, či to pôjde na dračku a ak pôjde, tak to predsa nestiahnu z trhu. 
no co ja viem, aj delissa arasidova bola limitovana, skoro nikde som ju nemohol najst, vzdy v regaloch len prazdne skatule a nakoniec sa uz ani nepredava
k tym lesnym hribom, je to celkom prijemna chut a vona
k tym lesnym hribom, je to celkom prijemna chut a vona
no ja som kupil asi 3 baliky, prvy mi nechutil a druhy a treti uz hej
neviem preco...skoda ze nieje velky balik
a ani som necakal ze sa to tu tak rozbehne
a ani som necakal ze sa to tu tak rozbehne
Budem musieť ochutnať aj tento druh. Doteraz fičím len na grande paprikové a cibulková smotana, to je top. 
-
audiotrack
VIP
všetko limitované ide na dračku, len preto že je to limitované a každý to chce skúsiť. Aj keby sú s príchuťou nutely tak to ľudia kupujúbolek napísal:Myslím, že dostatočne dlho, mne to tak príde, že na obal napíšu "limitovaná edícia", aby to ľudia kupovali a aby si overili, či to pôjde na dračku a ak pôjde, tak to predsa nestiahnu z trhu.
mal som ich, ale neoslovili ma. mozno preto, ze nie som fanusik hribov. max tak kuriatkovej prazenice, alebo par susenych do kapusnice, ale este z detstva mi nie je dobre z vone susenych dubakov...
Dostali ponuku na nejaké staré hríby z Poľska tak chytro urobili "limitovanú edíciu". Keď budú predávať zhnité 3 ročné datle niekde z Iraku, tak bude limitovaná edícia na datlové chipsy. Holt, akciu treba využiťbolek napísal:Myslím, že dostatočne dlho, mne to tak príde, že na obal napíšu "limitovaná edícia", aby to ľudia kupovali a aby si overili, či to pôjde na dračku a ak pôjde, tak to predsa nestiahnu z trhu.
Ja som ich ochutnal,zo začiatku taká slábá jemná chuť a potom úplne jak by si mal v ústach pleseň z omietky(neskúšal som) a potom už necítiš žiadnu chuť.U mňa tieto chipsy nestáli za veľa..
nemal som ich este, ale myslis ze tie chipsy videli niekedy hriby aspon z vlaku? skor to typujem na nejaku zmes ecok.begbeee napísal: Keď budú predávať zhnité 3 ročné datle niekde z Iraku, tak bude limitovaná edícia na datlové chipsy. Holt, akciu treba využiť
No kdesi som zachytil, že na výrobu 100 mliečnych čokolád Milka s príchuťou jahoda je potrebná......presne jedna jahoda.
ano davali to v spravach a prijemne ma to prekvapilo, ja som si myslel ze tam nie je ani miligram jahody
-
bolek
Guru
M142: Nejaké pol % tam tuším je, mňa skôr zaskočilo sušené mlieko a glukózový sirup v zložení. To už keď chipsy treba osladiť. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
v česku majú lesné hríby už na stálo..
huby nemam rad ale tieto chips su dobre..dostat ich aj v spominanom cba
Tiež som ich vyskúšal, ale nebrali mi. 
Smotana + cibuľka stále top.
Smotana + cibuľka stále top.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
rozmarín je úplne nanič 
Tiež som ich mal a moc mi nechutili. U mňa ostávajú TOP paprika a rajčina.