tepelná väzba práce
tepelná väzba práce
Ahojte
Dneska som bol zaviazať bakalársku prácu do mäkkej tepelnej väzby všetko prebehlo v poriadku no keď som došiel domov som si pri prekontrolovaní všimol že na dvoch stranách mám drobnú chybu, tak som poobede zase zašiel tam kde mi to viazali sa spýtať či by bolo možné tie dve strany dákym spôsobom vymeniť. Povedali že dať by sa dalo ale že to ešte nerobili a že nie je isté že by to držalo ako nové, preto sa chcem spýtať či s tím máte dakto skúsenosti ohľadne takéhoto "previazania" čo sa týka výdrže alebo by bolo lepšie vytlačiť znova všetko a zaviazať odznova. Ďakujem
Dneska som bol zaviazať bakalársku prácu do mäkkej tepelnej väzby všetko prebehlo v poriadku no keď som došiel domov som si pri prekontrolovaní všimol že na dvoch stranách mám drobnú chybu, tak som poobede zase zašiel tam kde mi to viazali sa spýtať či by bolo možné tie dve strany dákym spôsobom vymeniť. Povedali že dať by sa dalo ale že to ešte nerobili a že nie je isté že by to držalo ako nové, preto sa chcem spýtať či s tím máte dakto skúsenosti ohľadne takéhoto "previazania" čo sa týka výdrže alebo by bolo lepšie vytlačiť znova všetko a zaviazať odznova. Ďakujem
Re: tepelná väzba práce
su tie chyby take kriticke, ze kvoli nim nedostanes titul?
na jednej strane mám v názve tabuľky (ktorá obsahuje výdavky) napísané príjmy, a druhá strana je len taká formálná čo sa týka písma, tá druhá ešte o.k ale tá tabuľka je dôležitá a neviem ako by to zobrali, do štvrtku je termín odovzdania práce takže dovtedy by som to rád opravil, preto sa pýtam že či je to dobrý nápad alebo všetko ospraviť pre istotu odznova.
ak sa ti da, vymen
myslíš ako zaviazať všetko komplet odznova hej ?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
odteraz som uz radsej ticho.... 
Ved to zviazanie stoji 2,5eura tak co tu riesis ?!
P.S. :Co chvila budes mat bakalarsky titul a ty si nevies poradit s takouto vecou?
P.S. :Co chvila budes mat bakalarsky titul a ty si nevies poradit s takouto vecou?
To nemozes dat zviazat nanovo s opravenymi stranami? Co je toto za retardovanu temu?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
gratulujem, to si študoval v trenčíne? Lebo u nás na masaryčke ich teda určite čítali pozorne, a za 7 očíslovaných tabuliek by si bol rád za céčko, veď to hovorí že nevieš ani s wordom robiť (musel si ich číslovať ručne, inak by sa to nemohlo stať)PAuLi3 napísal:myslis, ze je to treba? bakalarka tak ci tak zapadne prachom niekde v archive univerzitnej kniznici, resp. v tvojej izbe
a co sa tyka toho preklepu prijmov/vydavkov, z toho si nic nerob, skolitel/oponent pracu cita "jednym okom von druhym dnu", kedze to nie je jedina praca, ktoru musi prezriet, tak taketo drobne chyby prejdu, aj ja osobne ked som si cital po statniciach moju bakalarku, ka som ponachadzal chyby, dokonca som mal aj zle ocislovanych poslednych 7 tabuliek, a vsetko preslo uplne v pohode za A
a ak je tam takáto chyba, že to úplne mení význam tabuľky tak rozhodne prepísať a zviazať znova. Termoväzba nie je drahá, tých pár euro obetuj.
Takže prácu som znova vytlačil komplet a dal ju znova zaviazať, istota je istota, čo sa týka tých pár eur tak tie stoja zato aby mal človek potom pokoj, ale to je už otázka priorít si myslím.
PS : pre tých čo nepochopili ja som sa nepýtal či mám tie dve strany vymeniť či nie to bolo jasné že áno, ja som sa pýtal či tepelná mäkká väzba po roztavení a opätovnom zatavení bude rovnako pevne držať ako nová.
Môžete uzamknúť diki.
PS : pre tých čo nepochopili ja som sa nepýtal či mám tie dve strany vymeniť či nie to bolo jasné že áno, ja som sa pýtal či tepelná mäkká väzba po roztavení a opätovnom zatavení bude rovnako pevne držať ako nová.
Môžete uzamknúť diki.
dneska som bol v jednom copy centre a tam to maju normalne v cenniku ze vymena strany v zviazanej praci... takze sa to asi da.