Našiel som si ho hneď tu po nemecky bohužiaľ http://www.chip.de/news/Bundespolizei-V ... 61972.html ,hodil som si to do prekladača a pozerám, že treba ísť do núdzového režimu atď., tak si vravím dám F8 a hodím sa tam, no F8 nejde, nejde ani jedno F1-F12, jediné čo mi funguje je DEL čiže BIOS, tak som sa s tým potrápil no nijakou formou som sa do núdzového režimu nedostal, skúšal som náhly reštart PC no tam kde mám na možnosť výber Safe Mode, Safe Mode with Networking alebo Spustiť počítač bežným spôsobom tak tam mám klasicky na výber ale problém je v tom, že tam mi nefungujú šípky ... Tak už ako poslednú šancu som vyskúšal, že dám Repair Windows, podotýkam je tam XP-čko a je to môj druhý starší stroj. Repair prebehol, no stále nič ... to isté, zapne sa mi PC, načíta Windows, a hneď mi hodí toto veľké okno.
Jediné čo potrebujem s PC zachrániť sú fotky a hudba a ešte nejaké to .psd k Photoshopu, no neviem ako na to. Mám tam len 80GB HDD a tuším voľných je okolo tých 10GB, tak ma napadlo, že by som pri bootovaní Winu nainštaloval a vytvoril druhú partíciu, mal by som tam 2x Windows XP a pri spúšťaní by som sa prepol na ten druhý a odstránil by som z toho pôvodného Win-u veci, poprípade by som si len zálohoval tie vyššie spomínané veci.
Pýtam sa, je toto možné? Ešte nikdy som nevytváral druhú partíciu, neviem ako to všetko funguje, existuje aj iný spôsob? Jasné som si vedomý, že problém som urobil ja hej, ja by som len poprosil Vaše názory a pomoc. Ďakujem