Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 oficiálne!

Príspevok od používateľa Polo-X »

no ked to tesco nahodi za tu cenu som tam u o polnoci :)))

vendo chapem to spravne ze mas 85+ postavy spravene v normali?
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Tak v tescu som este nenakupoval hry, nevadi popri vajickach a rozkoch hodim si do kosika aj jednu kopiu diabla :P
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

len som zvedavy kde to budu mat... je tam info ze len vo vybranych obchodoch a samozrejme v ktorych nenapisali...
a mohli dat aj cenu tak ako v cr... nuz dufam ze info doplnia
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

polo... tak na 100% to bude vo velkych tescach oznacenych ako "extra" alebo non-stop hypermarkety. V tescu expres, ktore je nieco ako vecierka to snad hladat nebudes.
.
neviem odkal si, no za velke tesco povazuj napr.: BA (Lamac, Zlate piesky, Petrzalka), Nitra na vypadovke do BA, Banska Bystrica, Zvolen, Zilina (Kosicka 3), Kosice Trolejbusova 1......
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Polo-X napísal:no ked to tesco nahodi za tu cenu som tam u o polnoci :)))

vendo chapem to spravne ze mas 85+ postavy spravene v normali?
tie postavy su samozrejme uz v hell, a cela hell je prejdena samozrejme, kedze pisem ze s nimi davam uberov (asi si nikdy nehral d2 orig co? :D)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak ked da tesco D3 za 29 eur jak v CR tak neni o com :)
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

od Tesca vyborny tah, daju 10ks za super cenu 30e a zbytok uz za normalnu, ved ked sa uz clovek trieskal o polnoci do Tesca tak pochybujem ze sa otoci a nekupi
sam som zvedavy kolko kusov bude v akcii
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

K modifikovaniu statov len tolko . Myslim ze to trafil presne ze aj tak si vacsina ludi sla potrebnu str a dex a max vit ... Takze aka customizacia ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To su pekne sracky. O tom ta hra predsa je, ze ju mozes hrat horsie a lepsie a podla toho v nej aj dopadnes.
Povedat ze sme odstranili pridelovanie atributov lebo matematicky existuje len jeden najspravnejsi sposob ich pridelenia je ako odstranit moznost volne behat, pretoze matematicky existuje len jedina najefektivnejsia trasa. Tak isto sme odstranili volbu skillov lebo matematicky.... To nikto nechape o com hovorim?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chape, ale ja rozumiem aj jeho vysvetleniu
Jay Wilson: Stat progression as a system is very difficult for a lot of players to understand because you get these 5 points, but you don’t exactly know where to put them or what benefit you’re getting with them. You might make some obvious choices, for example, with Diablo II’s Sorceress, you might put all of your points into energy because that’s the obvious choice, right? Except that for almost every build out there, you’ve just made the wrong choice. Any system where you have to go up onto the Internet to figure out what the right answer is, is not a good customization system. Any system where there’s a “right” answer is not a good system for customization. The truth is, with stat point systems, they are simple math. It’s not hard to figure out what the absolute best choice is so we decided we didn’t want that as a customization system.

With that being said, we do have another system we’re working on. The specific intent of it is to capture the imagination of what stat point spending was supposed to do, which is, “I want to be stronger. I want to be tougher.” These kind of simple ideas are not contextualized well within a skill system. The skill system is about what the player is doing, not higher ideals about what their character is. So, we’re going to work on a system that really satisfies that feeling, but is way easier to understand and also has some true customization to it.
A komentar z diablowiki.net
It respects traditional RPG philosophy of archetype characters in the sense of how a physical and mental ability of a class is supposed to be depending on its role. A Barbarian with very high Willpower or a Wizard with too much Strength really makes no sense from roleplaying perspective in a fantasy game.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vendo napísal: jedine, ze v D2 sa dalo za kazdu postavu hrat niekolko stylov, takze si mohol mat troch paladinov kazdeho ineho, s inym stylom, toto u D3 asi nebude mozne
preco by to nebolo mozne? praveze mozne to bude a bude to este jednoduchsie ako predtym, pretoze nebudes musiet mat 3 rovnake classy kazdu s inym buildom ale iba jednu a mozes menit build kedy chces.

uz teraz v bete to islo, som si vytvoril barbara a podla potreby som menil build, ked som robil tie public runy, tak som obcasne hodil 1hand + shield a tankoval som, potom mi padol rare 2hand a uz som proste behal len s 2handom a tomu som aj prisposobil build.

d2 bolo pre hardcore hracov, ktorym nerobilo problem mat 3 rovnake classy na vysokom levely, pretoze chceli mat 3 buildy. teraz budu mat tu istu moznost roznych buildov akurat tuto moznost dostanu aj nie hardcore hraci, ktori proste tolko casu nemaju.

tak isto je to s tymi statmi, hardcore d2 hrac aj tak isiel po nejakom cookiecutter builde, kde hadzal staty presne podla navodu aby bol najlepsi. teraz sa pre neho nic nezmeni, akurat to bude robit pocitac za neho, naopak casual hrac, co si proste zapne diablo a netusi co kde teraz nebude mat problem si tiez plnohodnotne zahrat.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Gangy napísal:To su pekne sracky. O tom ta hra predsa je, ze ju mozes hrat horsie a lepsie a podla toho v nej aj dopadnes.
Povedat ze sme odstranili pridelovanie atributov lebo matematicky existuje len jeden najspravnejsi sposob ich pridelenia je ako odstranit moznost volne behat, pretoze matematicky existuje len jedina najefektivnejsia trasa. Tak isto sme odstranili volbu skillov lebo matematicky.... To nikto nechape o com hovorim?
chapem o com hovoris, ale je to len tvoj nazor a nie jediny mozny sposob ako by to malo byt. nehral som sice d2 ale hral som ine hry s pridelovanim atributov. na to aby uplny zaciatocnik neposral build potrebuje bud studovat externe zdroje, alebo proste ten build posrat, prist na to ze bol zly a levelovat znova. prve co by som urobil ja, keby bolo treba rozdelovat atributy je ze by som si proste vygooglil nejaky dobry build (z tych zopar moznych) a hotovo, nepotrebujem ani rozumiet systemu. toto podla mna urcite nie je dobry design. kdezto v aktualnom systeme je neskutocne vela kombinacii skillov a run z ktorych ziadna nie je vyslovene nepouzitelna aj ked urcite sa najdu lepsie a horsie buildy ale pointa je v tom ze kym clovek nepojde hrat najtazsiu obtiaznost, moze hrat akykolvek build ktory ho bavi a o tom je prave customizacia. a ta povodne nebola vytvorena na to, aby si l33t hraci mohli zvysovat ego a nadavat novacikom za zly build. ti si uz v hre mozu zvysovat ego x dalsimi vecami ak im toto ku stastiu chyba. v dnesnej dobe su hry navrhovane tak aby zaujali co najsirsie spektrum ludi a nie len ,,nerdov", a robi sa to tak ze sa menia neprijemne mechaniky ako tato alebo napriklad automaticka regeneracia zivotov v akcnych hrach, aby sa nestalo ze clovek musi opakovat prejdenu misiu len kvoli tomu ze ju skoncil s velmi malo hp a nemoze sa preto dostat dalej... ale tebe napriklad nic nebrani investovat par milionov do hry, ktoru si nakoniec kupi 10 ludi...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Darmo.
Proste chcú pribrať oveľa viac hráčov.
Najideálnejší spôsob, ktorým by nikomu neuškodili, ba by nenormálne potešili by bola možnosť manuálneho nastavenia týchto skillov. Proste si to zapnúť, alebo vypnúť.
Mohla by to obsahovať nejaká obtiažnosť, prípadne prasprostá kolonka v gameplay options a všetci by boli spokojní.
Gangy
Darca
Darca

Asi tak, stacilo do okna s pridelovanim atributov pridat tlacidlo "auto-level" a k nemu stvorcek pre zapamatanie volby a hotovo, vsetci by boli spokojni.

Predpokladam ale ze to je dalsia z veci ktore sa za tych kratkych dvanast rokov nestihli.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Z toho co pisali tak nie ze nestihli, ale nechceli, napr. z dovodu lepsieho odladenia/vybalancovania postav v late stage - presne vedia ake budu jej staty v jednotlivych fazach hry
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

akonahle by povolili taku moznost tak kazdy by ju zaskrtol a siel klasickym D2 stylom - vsetko do vitality, po pol roku by nato prisli vsetci noobovia a uz by to bol zase len jeden univerzalny model

mna to vobec neserie, viac ma svte mala rozmanitost skillov, absencia run, gemov atd, proste moznost vytvarat si oblecenie na mieru
Gangy
Darca
Darca

Ja neviem chlapci, zacinam sa pri vas citit ako dochodca ktori sustavne do vsetkeho p*cuje a neznasa ked mu behaju deti po travniku...

Ak to vychytam v Tescu tak tych 30€ za to dam a uvidim.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Nekupil by mi to niekto kto tam o polnoci pojde?
Kupil by som to tu, ale nechcem nemecku verziu :-D.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ako už gangy písal.
To bolo na tej hre čarovné.
Že ak si si to rozdeloval **pi*i**, mohol si hrať znovu.
Keď som ja hral nedávno prvý krát v živote diablo, mal som pri sebe kamaráta ktorý mi vysvetlil ako sa veci majú a sám som si rozmyslel čo chcem byť a ako chcem koho hrať.
To ani nehovorím o tom že som sa vždy tešil na nový level.

Možnosť vypnúť automatické reozdelovanie by bola aj tak najlepšia cesta, akou by mohli hráčov uspokojiť.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:
tie postavy su samozrejme uz v hell, a cela hell je prejdena samozrejme, kedze pisem ze s nimi davam uberov (asi si nikdy nehral d2 orig co? :D)
mam original ako jedinu hru dokonca brat aj ultimate guide kupil a nepresiel som to len raz, presedeli sme dlhe veky pritom spolu... ja som narazal nato ze ty si nieco pisal ze si to hral len na normaly... a preto sa mi absolutne nezdali tie postavy 85+ coz v normaly by si ani nedal resp mozno by to zabralo tych 12 rokov :)

som z piestan dufam ze nase nonstop tesco bude mat aspon 3 kusy... o pol noci tam stojim pri informaciach a som pripraveny bombardovat tety velice stupidnou otazkou - uz? uz? uz? a teraz? 8)
Napísať odpoveď