Vo štvorici po Slovensku
Vo štvorici po Slovensku
na markize pripravuju so 4 slovenskymi hercami vo stvorici po slovensku.. uz sa vie o com to bude?
z uputavky sa toho vela neda vycitat
z uputavky sa toho vela neda vycitat
Naposledy upravil/-a goten v 20 jún 2012, 10:14, upravené celkom 5 krát.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Dôvod: Zmenený názov témy.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovensky Hangover
Co uz len moze Markiza vymysliet, daju tam styroch otrepanych hercov a preberu namet z filmu z Hollywoodu, potom nieco natocia a bud to skonci ako film prepadak alebo z toho spravia trapny sitcom s umelym smiechom na pozadi pri frazach, ktore nebudu ani trapne. Mozno zbytocne predbieham a bude to nieco zaujimave, ale moc tomu neverim.
http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... vinku.html
Ale čo ma zarazilo, že v článku je iba hlavička, celý článok je zakrytý s textom:
Toto je prísahám Bohu to najprimitívnejšie zdieranie peňazí aké som videl za posledných x-rokov. Normálne mi spadla sánka. :O
Ale čo ma zarazilo, že v článku je iba hlavička, celý článok je zakrytý s textom:
Kód: Vybrať všetko
Celý článok nie je možné zobraziť, pretože nie ste prihlásený do siete Piano.
Predplaťte si prístup do siete Piano už od 1,39 € za týždeňRe: Slovensky Hangover
Tema o Piane tu je, tak nenariekaj v tejto teme nad platenym pristupom k strankam.
Co ja viem... nadrbany Latinak bodoval aj v Rysavej Jalovici. Urcite tomu dam sancu.
-
redliner
King
Pozriem si,kombinácia Kemka-Latinák po Slovensku môže byť dobrá
Mali by to natocit s Horkyze Slize a bolo by to autenticke
.
Mozno by z toho bola aj reality show.
Mozno by z toho bola aj reality show.
gadzo ala sklenene oko s kemkom, kunim mali dat radcej cekyho... a nie panelakoveho herca
Vo štvorici po Slovensku
Tak včera nám to začalo.. pozerali ste to niekto? Aké to bolo? Ja som v Brne, takže som to nemal ako pozerať (trapne voyo.sk) , neviete niekto či sa to dá niekde pozrieť resp. stiahnuť?
-
Bad.boy
Medium Professional
Re: Vo štvorici po Slovensku (Slovensky Hangover)
Ja som to pozeral a bol som prijemne prekvapeny. Taky sprievodca po Slovensku
Cakal som ze to bude horsie ale po dlhej dobe markiza vyprodukovala daco na co sa da pozerat.
Zmente nazov temy (pretoze s Hangoverom to nema nic spolocne) a pridajte popis z CSFD
Zmente nazov temy (pretoze s Hangoverom to nema nic spolocne) a pridajte popis z CSFD
-
audiotrack
VIP
mne sa to páčilo. Lepšie ako partička. Tam to bolo už stále o tom istom. Stále také isté hry, podobné témy a teda aj ich "improvizácie" už neboli improvizáciami ale opakovaný humor. Toto je pravý situačný humor, kde sa nedá predvídať čo sa kedy stane. Zabaviť sa na tom dalo dobre, a aj sa mi páčilo že robili také vsuvky o tých mestách čo je pre mňa osobne tiež zaujímavé. Škoda toho neskorého času, ale keďže je to v sobotu a netreba vstávať na druhý deň do práce tak pohoda. Určite si pozrem aj ďalšie časti
Podľa mňa lepšie tích účinkujúcich ani vybrať nemohli hlavne Kemku a Latináka.Akurát sa mi nepáčili tie nasilu vsunuté situácie keď Kemka padol do Močiara.Ale pobavilo ako celok.
vyzera to byt vcelku prijemna a zabavna relacia
Práve je o tom článok na SME.sk:
http://www.sme.sk/c/6422123/particka-na ... tatne.html
Program si zaplatil SACR.
http://www.sme.sk/c/6422123/particka-na ... tatne.html
Program si zaplatil SACR.
Neviete či to niekedy opakujú? Ak áno kde a o koľkej?
Uz sa to da pozerat v archive na Markize zadarmo, taktiez sa to da stiahnut na uloz.to
. Inak to bolo celkom fajn
, zaujimavy sposob ako ukazat slovensko, aj ked tie konkretne destinacie ma nejak nezaujali
.