NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Budaj sam odmietol kvoli tomu, ze sa na to neciti lebo nechytaval
Budaj nejde, aj tak máme momentálne v Európe kvalitných brankárov..dúfam, že jednotkou bude Hudáček a dvojkou Laco, Hamerlíkovi táto sezóna veľmi nevyšla...
Od Budaja je to pokrytecké tvrdenie, pretože sa vyhol reprezentácii. V závere základnej časti sa rozchytal, lebo sa zranil Montrealu Carey Price.
Od Budaja je to pokrytecké tvrdenie, pretože sa vyhol reprezentácii. V závere základnej časti sa rozchytal, lebo sa zranil Montrealu Carey Price.
-
Sagittarius
Guru
Vujtek už povedal, že Hudáček bude trojka a Laco s Hamerlíkom sa pobijú o post jednotky, ale vraj asi nebudeme mať na MS jasnú jednotku...
-
guess.whoo
Redeemer
Podla mna to bude Laco. Chytal velmi dobre tieto pripravne zapasy..ale to uz sme OT
Nanestastie/nastastie boston zvladol zapas vonku a seria pokracuje, myslim, ze doma rozhodnu o svojom postupe
Nanestastie/nastastie boston zvladol zapas vonku a seria pokracuje, myslim, ze doma rozhodnu o svojom postupe
Vancouver je vonku. Očakávate zemetrasenie? Zásadná voľba - ísť so Schneiderom alebo Luongom?
Neuveritelne vysledky tento rok. Pittsburgh, Detroit, este moze vypadnut Rangers, Boston ale aj Devils a skaza bude dokonana.
-
t0m4s3
Admin
Detroit by som medzi prekvapenia urcite neradil. Ich forma pred koncom zakladnej casti, po tom co sa im zranilo vela tahunov, bola mizerna.
Tak určite Nashville nikto nepodceňoval, ale rýchle vyradenie Detroitu znamená vždy minimálne zdvihnuté obočie
Väčšia sranda bude ak vypadne Boston proti chokerom z Caps.
Neviem, predpokladané Phoenix, Preds, LA, Blues určite sleduje liga s nevoľou, nehovoriac o strápnení sa Sida. A Malkinova Hart-ka bude mať trpkú príchuť.
Neviem, predpokladané Phoenix, Preds, LA, Blues určite sleduje liga s nevoľou, nehovoriac o strápnení sa Sida. A Malkinova Hart-ka bude mať trpkú príchuť.
-
guess.whoo
Redeemer
Mne pride toto play-off celkovo ako jedno z najzaujimavejsich a nejmenej nudnych za posledne roky..co vy na to?
Hovorím aj ja. Zábavné, až na to, že moja séria sa tiež nevyvíja očakávaným spôsobom
Rozhodne. Stačí sa pozrieť na teamy, ktoré hrajú štvrťfinále západu a je to zaujímavé.
Myslim,ze tohtorocne PO sa zapise do historie minimalne aj seriou medzi Phoenix-Chicago a ich predlzeniami 
Tak Chicago vypadlo, ako je na tom Hossa? Mohol by byť schopný prísť posilniť našich na MS?
Gáboríkovci vyrovnali na 3:3, bude sa rozhodovať v 7. zápase, sebecky dúfam, že Gáborík by mohol vypadnúť a taktiež prísť do repre.
Gáboríkovci vyrovnali na 3:3, bude sa rozhodovať v 7. zápase, sebecky dúfam, že Gáborík by mohol vypadnúť a taktiež prísť do repre.
Neverím. Ešte pred posledným zápasom sa šuškalo, že Hossa je aj tak out na celú sezónu.
Blues - Kings // Preds - Coyotes = istota, že minimálne jeden finalista bude hoooooodne zaujímavý
Flyers -
Blues - Kings // Preds - Coyotes = istota, že minimálne jeden finalista bude hoooooodne zaujímavý
Flyers -
Tak aspoň Gáborík by mohol ešte zakopnúť v poslednom zápase a prísť, hoci im v NHL prajem, tiež by som si prial aký taký tím na MS.
A ešte Cháru si pozriem dnes v noci v akcii, dúfam, že to bude niekto dávať.
-
guess.whoo
Redeemer
no tiez by som bol v hossovom pripade skepticky, ale zas on ked mohol tak vzdy prisiel, nikdy sa nevyhovaral a sa mi zda, ze raz prisiel aj ked bol zraneny
-
Sagittarius
Guru
No v Hossovom prípade ani ja nepredpokladám, že by mohol prísť, aj keď vlastne nevieme, čo mu je. Ale Mišo Handzuš aj keď bez formy a po zranení, resp. s čiastočným zranením by sa nám hodil. Lebo stále lepší Handzuš bez formy ako Cibák, ktorý formu nikdy nemal...
-
guess.whoo
Redeemer
no asi tak. handzus je skvely do oslaboviek a na vhadzovania. presne ten typ utocnika nam vzdy chybal
Handzuš bol skvelý na oslabenia, a v závere základnej časti tejto sezóny hral skôr krídlo, po príchode Dominica Moorea. Nepovedal by som, že bez formy sa nám zíde...ale skúste mi vysvetliť, prečo by mal ísť reprezentovať 35-ročný hráč po nevydarenej sezóne, kedy sa stal zdravým náhradníkom. Veď po minuloročnom MS sme chceli omladzovať mužstvo. Aké je to omladenie, keď stále sú tam tridsiatnici a opäť bude všetko visieť na Šatanovi, ktorý bude v rozhodujúcich chvíľach najčastejšie nasadzovaný...táto generácia si musí svoju nemohúcnosť doslova "vyžrať" inak neviem ako by sa mohol náš hokej pozdvihnúť.....Tiež naše mužstvo nevyzerá príliš omladené...Cibák, krasokorčuliar Marcel Hossa, Radivojevič, Surový, Kudroč....títo všetci sú už po tridsiatke a podľa môjho názoru už lepší nebudú, avšak na nich to bude všetko visieť...ale odpuste mi, keď vidím Marcela Hossu na ľade vždy mám pocit, že hráme oslabení aj keď je na našich korčuliarov v danej chvíli na ľade päť 
-
guess.whoo
Redeemer
no len tu ide aj o olympiadu..a kazdy hrac zo zlatej generacie moze pomoct. nech sa potom omladzuje ked o nic nepojde
Tiež nie som fanúšikov nominácií ako Handzuš a Budaj. Jeden odchytá 5 a pol zápasu aj to biedne, druhý sa prvýkrát v kariére stáva zdravým náhradníkom a bumps...obaja pozvánka do repre. Ako sa má potom cítiť hráč, ktorý i keď v slabšej súťaži odohrá super-sezónu? Akú motiváciu má cítiť do nároďáku, ktorý sa tak stáva akýmsi luxusným klubom, kde si starý známi prídu zatrénovať a porozprávať novinky?
Navyše naše úspechy neboli len o hráčoch NHL, Petrohrad 2000 bol relatívne slabý výber. Skúste sa pozrieť.
Navyše naše úspechy neboli len o hráčoch NHL, Petrohrad 2000 bol relatívne slabý výber. Skúste sa pozrieť.