2x8 GB alebo 16 GB flash disk
2x8 GB alebo 16 GB flash disk
Čaute Hojkáci. Poradili by ste mi nejaký overený flash disk hlavne na bootovanie linuxu ? Buď jeden 16 gigový alebo dva 8 gigové. Ďakujem
PS: preto to bootovanie linuxu lebo niektoré klúče s ním majú problém, aj keď nechápem prečo...
PS: preto to bootovanie linuxu lebo niektoré klúče s ním majú problém, aj keď nechápem prečo...
Re: 2x8 GB alebo 16 GB flash disk
To nie je problem kluca, ale problem zakladnej dosky.
Nemyslím si, keď mi to z ostatných ide...ale ako povieš. A nejaký návrh na kúpu ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Corsair Voyager GT 
-
Outsider
Star
Taktiez mam na tomto type USBcka win a mozem vrelo odporucithojko napísal:Corsair Voyager GT
GT ma slusne parametre aj za pri beznom 2.0 kusku a tak je to na tebe ci mas podporu alebo budes mat v buducnosti aj pre 3.0.
Hej hej mám USB 3.0 na notebooku...Len či to stojí za to. 
Preco mas taketo trapne a detske otazky?
-
Michaelo
Hardcore addict
Voyagery ako USB 3.0 nie sú tak dobré ako iné USBčka.
Rýchlosti majú IMHO nízke. Ja som si kúpil 32GB ADATA Nobility Series N005 PRO - USB 3.0 a som spokojný. Tebe stačí menší ako si sám písal ale ak USB 3.0 tak pohľadaj niečo rýchlejšie.
Samozrejme potom hľadaj dané USB cez heureka, pricemania a podobné stránky
Ps.: Rozhodne to stojí za to. Rozdiel tam je obrovský (USB 2.0 cca 34 MB/s a USB 3.0 cca 180 MB/s - čítanie u môjho USB)
Rýchlosti majú IMHO nízke. Ja som si kúpil 32GB ADATA Nobility Series N005 PRO - USB 3.0 a som spokojný. Tebe stačí menší ako si sám písal ale ak USB 3.0 tak pohľadaj niečo rýchlejšie.
Samozrejme potom hľadaj dané USB cez heureka, pricemania a podobné stránky
Ps.: Rozhodne to stojí za to. Rozdiel tam je obrovský (USB 2.0 cca 34 MB/s a USB 3.0 cca 180 MB/s - čítanie u môjho USB)
heker: nie každý je vyspelý ako ty, preto sa pýtam, či je to dobrá investícia do budúcna,lebo peňazí nemám na rozdávanie.
Michaelo: ADATA je dobrá značka?...ešte som od nich nič nemal.
Michaelo: ADATA je dobrá značka?...ešte som od nich nič nemal.
LukasqoO: O USB 3.0 je toho na internete popisaneho viac ako dost. Staci si precitat pocitace.sme.sk, itnews.sk, diit.cz, zive.cz, svethardware.cz alebo ine weby, ktorym budes rozumiet a docitas sa vsetko, od specifikacie az po neviem co. Nikto z nas nevie aku mas zostavu, ci mas zariadenie, ktore vyuzije plny vykon USB 3.0 alebo ci ho planujes zakupit, co od toho ocakavas. Preto je rozhodnutie na tebe a osobne by som isiel rovno do USB 3.0 kvoli buducnosti, najma ak by bol rozdiel v cene USB len par percent v cene.
-
Michaelo
Hardcore addict
No USB 3.0 a 2.0 je veľký rozdiel v rýchlosti ale v cene je už malý. Viem že Corsair Voyager 2.0 a 3.0 má medzi sebou rozdiel cca 2€ čo je málo.
A ADATA je dobrá značka. Zameriavajú sa na pamäte (RAM, USB atď.) a som s tým USB spokojný (hliníkový obal, rýchlosť v pohode, aj výzor). Len mi príde trochu dlhý, ale to je tým že som zvyknutý na ten malý Pretec i-disk BulletProof 16GB.
K-? Za čo Ľudia? Vám snáď už na čisto j*be.
A ADATA je dobrá značka. Zameriavajú sa na pamäte (RAM, USB atď.) a som s tým USB spokojný (hliníkový obal, rýchlosť v pohode, aj výzor). Len mi príde trochu dlhý, ale to je tým že som zvyknutý na ten malý Pretec i-disk BulletProof 16GB.
K-? Za čo Ľudia? Vám snáď už na čisto j*be.
ja mam usb kluc ADATA S805 4GB a mam s nim problem... teda mal som, teraz je na reklamacii. cca pol roka mi fungoval a zo dňa na deň mi prestal ísť. pripojil som ho na pc, nacitalo hardware. Otvoril som Tento Počítač, tam otvoril USB a vyskocil Error: Vložte disk do jednotky H:
-
Michaelo
Hardcore addict
Toto sa môže stať s akýmkoľvek USB alebo inou elektronikou.
Ja som spokojný. Zatiaľ som mal dosť USBčiek, aj Corsairy a žiadne sa nepokazilo samo, len ten jeden nerozbitný pretec mi spadol tak blbo že sa uvoľnil kontakt a už nejde
Našťastie mám ešte 3 USB čka 
K-? Závidíš alebo čo?
Ja som spokojný. Zatiaľ som mal dosť USBčiek, aj Corsairy a žiadne sa nepokazilo samo, len ten jeden nerozbitný pretec mi spadol tak blbo že sa uvoľnil kontakt a už nejde
K-? Závidíš alebo čo?
tak to moze