Liga majstrov
-
master23
Light Professional
Re: Liga majstrov
nehrali proti Realu ich klasiku 4-3-3?? ved obrana bola tusim alves-mascherano-puyol-adriano
// i ked som si vedomy, ze Alves nehra ako obranca takmer nikdy, takze kludne on mohol byt v zalohe a mohlo to byt brane ako 3-4-3, ale to robi rozdiel len na papieri, podla mna hrali tak ako vacsinou.
// i ked som si vedomy, ze Alves nehra ako obranca takmer nikdy, takze kludne on mohol byt v zalohe a mohlo to byt brane ako 3-4-3, ale to robi rozdiel len na papieri, podla mna hrali tak ako vacsinou.
Barca 1:0 a Terry zároveň červená karta za totálne trápny zákrok.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uplna klukovina zo strany Terryho, zasluzena cervena. Ramirez ich ale este vratil do hry, teraz je na tahu Barca
/a Messi dal Chelsea este nadej
/a Messi dal Chelsea este nadej
Tie Messiho penalty v tejto sezóne...
neskutocna prevaha barcelony, nic ine sa ani necakalo, chelsea brani so vsetkymi hracmi a zatial uspesne, vykupil ich ramirez a druhy polcas nariadena totalna defenziva, 10 hracov brani aj s drogbom, messi mal na kopacke finale LM ale zlyhal ... no som zvedavy ako to skonci 
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak..messi zlyhal..toto by sa stavat nemalo takemu hracovi v takom zapase. aspon je vidno,ze je len clovek
este dufam, ze zajtra bayern neprehra a pohar je ich. chelsea stratila polku muzstva dnes
este dufam, ze zajtra bayern neprehra a pohar je ich. chelsea stratila polku muzstva dnes
terry, ramires ani meireles, ale su vo finale, abramovic musi byt stastny prestastny, ja som tiez, prial som im to, zajtra to beton urcite nebude, mourinho je urcite namotivovany, hrat LM proti chelsea...
alebo zeby nechcel? chcel by som vediet ako to citi
Tak tipujem, že kto zajtra postúpi, tak ten má titul v LM veľmi pravdepodobný. Chelsea bude mať obranu v keli. Terry out, Meireles out, Ramires out, Cahill sa dnes zranil, kto vie na koľko. Takže uvidíme, kto zajtra postúpi a kto sa môže tešiť na finále.
Mno maximalna spokokojnost Barcelona je prec + Chelsea polka ich teamu nemoze hrat ... vo finale. Zajtra este Real vyhra a v piatok sa bude co zapijat

torres dal gól?
moje 2 najviac nenávidené tímy, ale som rád, že padla barca... zajtra nech to vyhrá real... a na to finále snáď pôjdem aj pozrieť...
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze toto znamena koniec Pepa na lavicke.uz pocas sezony boli spekulacie no teraz, ked nebude titul, nebude LM..domaci pohar asi na veci nic nezmeni
Hej, išiel od polovice sám na Valdésa.
Ako ho obišiel, tak sa mi ihneď vynoril moment, keď obišiel de Geu na Old Trafforde a potom netrafil prázdnu bránu. 
-
R1k1nko
Darca
takto nejak som si to aj ja predstavoval .... ze pre Real bude mensie zlo Chelsea ( ale naozaj som necakal ze Barca nepostupi...
Messi -penalta/ticka/ potom ten ofsaid Puol sa tam siel uhlavickovat
)
Zajtra fandim/verim svojim Merengues ze porazia Bayern
a vo finale v pohode vyhraju
Predsa Barca ich dobre nastartovala tym ze nad nou vyhrali v Lalige ...
no uz len pockat den kym sa moje slova vyplnia
Zajtra fandim/verim svojim Merengues ze porazia Bayern
a vo finale v pohode vyhraju
Predsa Barca ich dobre nastartovala tym ze nad nou vyhrali v Lalige ...
no uz len pockat den kym sa moje slova vyplnia
Bayern bude zajtra makať ako divý aby si mohol zahrať finále pred vlastnou kulisou a dúfam že sa mu to podarí
Ramires dal dneska asi najdôležitejší gól v živote , a torres sa kenečne chytá
Ramires dal dneska asi najdôležitejší gól v živote , a torres sa kenečne chytá
-
R1k1nko
Darca
btw k tomu Toresovi jak nastupil nespravil nic dobre az na ten Gol ale aj to ledva presiel cez toho brankara k tomu ho este cakala prazdna branka 
ten chlapec je podla mna dost LOW nevedel odkopnut loptu do bezpecia proste nic....
a to nie len teraz
ten chlapec je podla mna dost LOW nevedel odkopnut loptu do bezpecia proste nic....
a to nie len teraz
K vcerajsiemu zapasu asi len toto vid obrazok.
Postup Cheslea uplne nezasluzeny a to nie len koli tomuto zapasu. Horkotazko postupili zo skupiny, len tak tak postupili cez Neapol, proti Benfice boli vyrazne horsi, a dnes toto bol asi najtrapnejsich vykonov aky som kedy videl v ich podani.
Postup Cheslea uplne nezasluzeny a to nie len koli tomuto zapasu. Horkotazko postupili zo skupiny, len tak tak postupili cez Neapol, proti Benfice boli vyrazne horsi, a dnes toto bol asi najtrapnejsich vykonov aky som kedy videl v ich podani.
-
audiotrack
VIP
bola to komédia. Takto aby hral jeden z najlepších tímov? Betónovať ako keby boli z tretej cyprusskej ligy, drogba sa v dvojzápase válal po zemi hádam viac ako ronaldo a dokázal sa potknúť o každú čiaru (aj tam kde čiara nebola) a z nejakých náhodných únikov strelia gól. Bohužial, futbal sa hrá na góly a nie na krásu či počet akcií. Ale už teraz viem, že chcem aby chelsea vo finále prehrala. Bolo by to strašne neférové keby vyhrajú titul takýmito "výkonmi"
-
master23
Light Professional
tak takyto vykon podali len proti Barce, i ked nehrali najlepsie ani v ostatnych zapasoch, ale tam to takto nevypadalo.
povedzte mi teda, ako ma hrat tim proti Barcelone? alebo preco mala Chelsea vobec dovod utocit, ked hrali v 10-tich bez dvoch stoperov s Bosingwom na stoperovi a mali postup na dosah?
povedzte mi teda, ako ma hrat tim proti Barcelone? alebo preco mala Chelsea vobec dovod utocit, ked hrali v 10-tich bez dvoch stoperov s Bosingwom na stoperovi a mali postup na dosah?
-
audiotrack
VIP
napríklad madrid proti nej hral pekne. Neblokovali a hrali otvorený futbalmaster23 napísal:...povedzte mi teda, ako ma hrat tim proti Barcelone?
ale veď takto betonovali aj v prvom zápase, kde neboli iba v 10-tich takže to s tým nič nemá. Aj keby ich je 12 tak sa iba bránia a odkopujú. A drogba sa válal po zemi aj v prvom zápase, aj keď vyhrávali. Proste hrali hnusnemaster23 napísal: alebo preco mala Chelsea vobec dovod utocit, ked hrali v 10-tich bez dvoch stoperov s Bosingwom na stoperovi ...
Akože prepáčte, ale Barca si hádam zaslúžila postup? Vraj najlepší tím na svete a nedokáže vyhrať doma s výhodou o jedného hráča viac + penalta pre nich a výhra nikde