Čo ďalej ?
-
Scimimaster6
Amateur
Čo ďalej ?
Som vo vzťahu s babou uz 4 mesiace aj niečo ... Zo začiatku sme to brali nie az tak závezný vzťah. Ona sa do mňa zamilovala , no ja som bez lásky. Predstieram ju lebo ona by sa asi zrútila. Takže akoze máme uz normálny vzťah lenze ja tu lásku predstieram. Ja som zamilovany do inej baby , čo ďalej ?:/ Dať proste koniec tomuto vzťahu , nechcem jej ublížiť ani nič. Som bezradný
...
Re: Čo ďalej ?
Rozmýšľal som, či ti dať viac empatický alebo logický post. Prikloním sa k tomu druhému. Je ti jasné, že tento váš "vzťah" bude musieť raz skončiť. Či? Nebodaj chceš žiť do konca života so ženou, ktorú nemiluješ?
4 mesiace nie sú vôbec dlhá doba, je čas povedať jej pravdu, pretože týmto nepomáhaš nikomu. Si predstav, že by si mal predstierať takýto vzťah napríklad celý ďalší rok a baba, ktorú chceš, by si medzitým našla iného. To by bolo lepšie? A to že by sa zrútila? Nemôžeš byť otrokom citov niekoho iného. Mal by si jej to normálne vysvetliť.
4 mesiace nie sú vôbec dlhá doba, je čas povedať jej pravdu, pretože týmto nepomáhaš nikomu. Si predstav, že by si mal predstierať takýto vzťah napríklad celý ďalší rok a baba, ktorú chceš, by si medzitým našla iného. To by bolo lepšie? A to že by sa zrútila? Nemôžeš byť otrokom citov niekoho iného. Mal by si jej to normálne vysvetliť.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...čím dlhšie to budeš odkladať, tým horšie pre ňu...načo si taký vzťah vôbec začínal? Nedokážeš povedať "nie"?...
-
audiotrack
VIP
Keď takto otvorene hovoríš že ju nemiluješ a zalúbil si sa do inej, tak nie je o čom. Čím skôr to ukončíš, tým lahšie to pre ňu bude. A aj pre teba
Opat sa potvrdzuje, ze niet nad uprimnost vo vztahu. To, ze si predstieral akusi lasku ci zamilovanost sa ti teraz vypomstilo. Pokracovat v tom nema zmysel, diskutovat sa da akurat o tom, akym sposobom to nalepsie ukoncis.
Navrhujem nahrať video a budeme mať slovenského Ondreja..Frikso napísal:diskutovat sa da akurat o tom, akym sposobom to nalepsie ukoncis.
Este aby som dodal. Je kopa vztahov, kde ci na jednej alebo na oboch stranach chybala taka ta klasicka zamilovanost, "ruzove okuliare". A tie vztahy funguju. To su ale vztahy zrelych ludi, ktori si predovsetkym hladaju zivotneho partnera.
Toto ale nie je tvoj pripad. Dodavam to len preto, aby tu nevznikol dojem, ze zamilovanost je nejaky nevyhnutny parameter pre fungujuci vztah.
brm:
Toto ale nie je tvoj pripad. Dodavam to len preto, aby tu nevznikol dojem, ze zamilovanost je nejaky nevyhnutny parameter pre fungujuci vztah.
brm:
-
jin
VIP
You screwed up a ona bude trpieť naviac. Si kus debila. Každopádne jej to povedz čím skôr - čím dlhšie to budeš naťahovať, tým horšie to pre ňu bude.Scimimaster6 napísal:...no ja som bez lásky. Predstieram ju lebo ona by sa asi zrútila.
Ale uvedom si, čo to v nej vyvolá. Zrúti sa, zlomíš jej srdce, zradíš jej dôveru - v podstate ju momentálne dosť nechutne naťahuješ a klameš len z toho titulu, že nie si nemal gule včas povedať STOP.
Jo a keď Ťa hneď potom uvidí po boku inej šťabajzny - excellent!
Na kiu riť si si s ňou vôbec niečo začínal, keď si k nej nikdy nič necítil?
sex (?)
To je akože dôvod, hej?
Pre niekoho to je dôvod. No mal jej to povedať na začiatku a podľa toho sa mohli zariadiť. Takto to nemá ako dobre dopadnúť, proste nie je dobrý spôsob, ako sa rozísť s partnerom a preto to treba spraviť čím skôr, ak to tak cítiš.
-
audiotrack
VIP
nemyslím si. Píše že ona sa zamilovala, no on nie. Takže ani ona ho predtým nemilovala. A teda keby im ide len o sex, tak ho môžu mať aj bez vzťahu. Zrejme je to len jeden z tých párov čo si povedali že "dáme sa dokopy, uvidíme či z toho niečo vznikne časom"Merco_ napísal:sex (?)
Teoreticky sú aj také prípady, že idú do toho obaja ako kamaráti s výhodami, no po čase sa jeden zamiluje. A vtedy už prichádza na rad sekcia "Láska, vzťahy, priateľstvo" na hojko.com 
Presne myslel som to čo píše hd_
možno sa mýlim autor nech sa vyjadrí
-
mirak2
Hardcore addict
v pripade specialnych kamaratstiev (if you know what i mean)(co asi aj toto bolo) to VZDY konci tym, ze jeden sa zamiluje do toho druheho, ale city nie su opatovane (zazil som ja, zazili ludia okolo mna, nevymyslel som si to)
ak sa ti aspon trochu paci, tak si uzivajte. Ak ju nechces, tak sa s nou rozid, ale nejako decentne a nie ako nejaky primitiv. 
gogo, ako sa dá decentne rozísť podľa teba? Samozrejme že nepríde za babou s tým, že hej ty ****, nechcem s tebou už nič mať, hnusíš sa mi a už ťa nechcem vidieť. Ale hocijaký kľudný a racionálny štýl rozídenia zanechá aj tak dosť stopu zrejme v tej babe a je jedno, ako to zaobalí, raní ju to tak či tak.
-
audiotrack
VIP
po 4 mesiacoch to nebude veľká rana
si sebecky a bezcitny voci nej ..... je to od teba neuveritelne krute, ze v nej zivis iluziu o tom ze ju milujes..... vysvetli jej to tak ako to je ...ze ju nemilujes ani si ju nemiloval, len si jej nechcel ublizit a preto si jej to nepovedal ale uvedomil si si ze je to blbost.... pravda boli menej ako podraz.....