...toto mám chápať tak, že ty by si išla von so svojim priateľom aj s tým kamošom a potom by si s tým kamošom išla pozadu a tvoj priateľ by išiel popredu sám?...zuzanuska napísal:aj v trojici niekam von, prípadne ak by sme šli pozadu len my dvaja, tak možno by sa potreboval vykecať
Vzťahové trojuholníky
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vzťahové trojuholníky
...a čo ak by ten chalan chcel poznať tvoj ženský názor na niečo každý piatok, resp. zakaždým keď ste vonku ako partia...
Nie, nie že by priateľ šiel dopredu sám. To len keby nás viac bolo. A keby sme vonku iba my traja, tak v prípade, že sme všetci priatelia, istotne by sa ma v kľude spýtal na niečo aj pred priateľom.
A chcel si reálnu situáciu: tak, čo sa týka toho posledného, niekoľkoročného vzťahu, tam sme boli taká trojka, že sme chodievali niekedy von v trojici- ja, priateľ a spoločný (naozaj spoločný) kamarát. A chodievali sme niekedy von traja, ale to sa vonku väčšinou pridali nejakí ľudia. Ale zase to bol naozaj blízky kamarát a nebolo tam nič také, že by niekedy cítil nejaké city voči mne (on je naozaj vysadený len na blondínky a ja mám vlasy gaštanovej farby), teda skôr som ho brala ako mladšieho brata (aj on mi raz povedal, že som preňho ako sestra). A ak sa potreboval rozprávať nejak súkromne, tak sa ma pýtal (ako som hore spomínala) na to, ako riešiť tú a tú situáciu (ak sa mu nejaké dievča páčilo). Ale nebolo to nič na úkor toho, že by som zanedbávala vlastného priateľa.
// a zas takto traja pokope sme neboli spolu každý týždeň, takže by sa ma nemal ako na niečo osobne pýtať každý piatok (navyše ja som na víkendy chodievala domov)
A chcel si reálnu situáciu: tak, čo sa týka toho posledného, niekoľkoročného vzťahu, tam sme boli taká trojka, že sme chodievali niekedy von v trojici- ja, priateľ a spoločný (naozaj spoločný) kamarát. A chodievali sme niekedy von traja, ale to sa vonku väčšinou pridali nejakí ľudia. Ale zase to bol naozaj blízky kamarát a nebolo tam nič také, že by niekedy cítil nejaké city voči mne (on je naozaj vysadený len na blondínky a ja mám vlasy gaštanovej farby), teda skôr som ho brala ako mladšieho brata (aj on mi raz povedal, že som preňho ako sestra). A ak sa potreboval rozprávať nejak súkromne, tak sa ma pýtal (ako som hore spomínala) na to, ako riešiť tú a tú situáciu (ak sa mu nejaké dievča páčilo). Ale nebolo to nič na úkor toho, že by som zanedbávala vlastného priateľa.
// a zas takto traja pokope sme neboli spolu každý týždeň, takže by sa ma nemal ako na niečo osobne pýtať každý piatok (navyše ja som na víkendy chodievala domov)
-
qwerty-xyz
hughito -- grim-ovi som pisal sukromu spravu.
grim? vidis? vacsina z nas sa zhodne na tom co som ti pisal. Toto nie je proste dobry napad taketo trojice. Zbav sa ho. Mne to pripada ako by on dost siel po tvojej holke, a ty nevies ci mas ustupit tomu aby on na to mal prilezitost. to v ziadnom pripade.
grim? vidis? vacsina z nas sa zhodne na tom co som ti pisal. Toto nie je proste dobry napad taketo trojice. Zbav sa ho. Mne to pripada ako by on dost siel po tvojej holke, a ty nevies ci mas ustupit tomu aby on na to mal prilezitost. to v ziadnom pripade.
-
Peter_Retep
VIP
ked mu druhy chlap preberie babu tak chyba bude zrejme v Grimovi - no offense, ja som nemal problem pustat byvale aj von s inymi chalanmi nakolko som vedel ze by k nicomu nedoslo...vsetko je len a len o dovere.
-
Grim
Darca
...aby som to upresnil, nikto nikomu nič nepreberá...akákoľvek zhoda s reálnymi postavami, žijúcimi alebo mŕtvymi je čisto náhodná... 
Este si nam neupresnil, ze ako sa k tomu stavia ta baba. Ci je medzi tymi partnermi dovera, otvorenost a zhoda v nazore na tuto situaciu alebo naopak ona to ma tendenciu zlahcovat, zatajovat a nazorovo na danu vec nesuhlasi s priatelom (ktory nasledne zacne byt podozrievavy, ziarlivy).
V prvom pripade je vsetko v poriadku a chlapca treba nejako odpalkovat, nech si da pohov.
V druhom pripade ide o problem, medzi partnermi sa straca dovera, nastava konflikt a z toho by chlapec mohol tazit.
V prvom pripade je vsetko v poriadku a chlapca treba nejako odpalkovat, nech si da pohov.
V druhom pripade ide o problem, medzi partnermi sa straca dovera, nastava konflikt a z toho by chlapec mohol tazit.
-
Grim
Darca
...čo nieje dané je možné si prispôsobiť...ale logicky...keby medzi nimi dôvera nebola, povedala by mu, čo jej navrhoval?...asi nie, že?...
na toto by ma zaujímali názory z oboch prípadov, teda aj v prípade, že by medzi nimi dôvera bola, aj v prípade, že by sa to rozpadávalo (v tomto prípade očakávam katastrofické vízie vašej fantázie)...
Ak by sme si naplno dôverovali a hovorili si všetko, aj to, koľko sme vys*ali (obrazne povedané), tak by som sa to s ňou pokúsil vyriešiť nejako rozumne, vysvetlil jej, prečo s tým zásadne nesúhlasím a čo mi na tom vadí.
V druhom prípade, kedy je vo vzťahu napríklad kríza, nerozumieme si, hádame sa, partnerka mi na každú otázku odpovie tak max. dvoma slovami, keď sme spolu, tvári sa, že je so mnou pomaly na silu a nechce sa jej so mnou rozprávať ani po tom, ako jeden z nás zažil niečo, čo ozaj stojí za zmienku, tak vtedy by som jej asi povedal otvorene, že náš vzťah je teraz nie na takom bode, na akom by mohol a mal byť, aby správne fungoval. A že ak príjme návrh toho chalana na prespávanie u nej, tak že tým akurát zaklincuje celé toto obdobie a vyšle mi tým jasný signál.
Hovorím to tak preto, lebo podla mňa, ak niečo vo vzťahu nefunguje a majú obaja tendenciu dať to na správnu mieru, tak určite jeden z nich nespraví niečo takéto, keď s tým druhý nesúhlasí a povie jej svoje dôvody, ktoré by boli naozaj rozumne podané a vysvetlené. Ak by som si už nejaký čas myslel, že so mnou nechce nič riešiť a že je so mnou možno zo zvyku a čaká pár týždňov, či sa to dá do poriadku, tak po takomto jej kroku by som mal už v hlave jasno.
V druhom prípade, kedy je vo vzťahu napríklad kríza, nerozumieme si, hádame sa, partnerka mi na každú otázku odpovie tak max. dvoma slovami, keď sme spolu, tvári sa, že je so mnou pomaly na silu a nechce sa jej so mnou rozprávať ani po tom, ako jeden z nás zažil niečo, čo ozaj stojí za zmienku, tak vtedy by som jej asi povedal otvorene, že náš vzťah je teraz nie na takom bode, na akom by mohol a mal byť, aby správne fungoval. A že ak príjme návrh toho chalana na prespávanie u nej, tak že tým akurát zaklincuje celé toto obdobie a vyšle mi tým jasný signál.
Hovorím to tak preto, lebo podla mňa, ak niečo vo vzťahu nefunguje a majú obaja tendenciu dať to na správnu mieru, tak určite jeden z nich nespraví niečo takéto, keď s tým druhý nesúhlasí a povie jej svoje dôvody, ktoré by boli naozaj rozumne podané a vysvetlené. Ak by som si už nejaký čas myslel, že so mnou nechce nič riešiť a že je so mnou možno zo zvyku a čaká pár týždňov, či sa to dá do poriadku, tak po takomto jej kroku by som mal už v hlave jasno.
Fajn tema pre mna presne ako uliata ako vzdy z 3tej strany.. ich chvilkove vzplanutie ktore sa casom stupnuje a ked sa podari ze sa zamotam ja tak to konci aj ked sa stretavame vsade... potom ma to iba sere ze sa vracaju k starym casom a zrazu sa nevedia odputat a tak trochu "ziarlim"... Napriek tomu musim s nimi travit cas (sami) a tvarit sa len ako v dokonalej friendzone~ Bohuzial ten trojuholnik ma ostre hrany /:)
"Kazdy den dufam, ze skoncis pri mne, dufam, ze si vsimnes,
odputas puto co ta drzi pri nom, modlim sa zufam a zijem, zivim sa predstavou naivnou,
pri tom viem, ze vzdy ides za nim... prezvoni, utekas ja nemam narok...
Zabuda sa tazko, v hlave mam otazky, vety preco zamiloval som sa iba ja a nie ty,
co ma on a nemam ja ze musel som ostat az treti...
Necham ta ist, v ociach mas jeho, nie sme to my, neberem ti sny, ja som ten zly...
Pokusim pochopit ta, tak ako lubim, lubis ty jeho... chces byt len s nim,
prezit ten film, nedychas ked si tam s nim, on je ten pravy, opat raz zabudnem, vsetko sa spravi..."
"Kazdy den dufam, ze skoncis pri mne, dufam, ze si vsimnes,
odputas puto co ta drzi pri nom, modlim sa zufam a zijem, zivim sa predstavou naivnou,
pri tom viem, ze vzdy ides za nim... prezvoni, utekas ja nemam narok...
Zabuda sa tazko, v hlave mam otazky, vety preco zamiloval som sa iba ja a nie ty,
co ma on a nemam ja ze musel som ostat az treti...
Necham ta ist, v ociach mas jeho, nie sme to my, neberem ti sny, ja som ten zly...
Pokusim pochopit ta, tak ako lubim, lubis ty jeho... chces byt len s nim,
prezit ten film, nedychas ked si tam s nim, on je ten pravy, opat raz zabudnem, vsetko sa spravi..."