Zdravim,
Chcem sa Vas opytat na jednu vec. dost som tu patral ale jaksik som to tu nenasiel. Ked som teraz v letnom semestri na UK v 1.rocniku a chcem ukoncit studium tym ze tam proste prestanem chodit tak ako to je do kedy som student? je to do konca skuskoveho alebo do konca semestra? alebo ako teda ?
Dakujem za odpovede.
Ukoncenie VS
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ukoncenie VS
do zápisu do ďalšieho semestra, a ten býva po skúškovom po splnení podmienok pre postup do ďalšieho semestra
ak mate rovnako nastaveny AIS ako my na UKF, tak ten ta vyhodi pre nedostatok kreditov po ukonceni skuskoveho (spravidla prva polovica jula). ked vsak chces skoncit este skor, tak chod proste na studijne svojej fakulty a vypln tam Vyhlasenie o zanechani studija a od toho momentu uz student nebudes.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
on chce ešte asi využívať študentské výhody 
No ide mi len o to ze rodicia mi povedali ze koly papierovackam ( co sa tyka pridavkov na dieta atd.) by bolo dobre aby som mal status studenta aspon do konca augusta. no a mi na UK FMFI mame skuskove v maji a potom je este jedno skuskove v auguste ktore konci 31.8. tak ci az do 31.8. som student. o vyhody ako zlava na mhd mi nejde.