Mate niekto tuto simku easy free ? CHcel by som totiz prejst do telekomu kvoli tym volaniam za 9 centov, no kamarat mi hovoril, ze on tam uz davnejsie je ale ze ked dotelefonoval tak ze si skontorloval kredit a ze mu to vzdy zerie viac ako 9 centov za minutu
Mate niekto osobne skusenosti ?
Ease Free (telekom)
-
ultimate222
Light Star
Re: Ease Free (telekom)
Ja som momentalne presiel z pausalu na Easy Free, no pravdupovediac nekontrolujem, kolko mi to zerie za minutu, ale je to celkom malo.
ja mám tiež easy free a keď "nepustím hovor" aj tak mi účtujú viac, a zdá sa mi aj že je to viac ako 9centov za min 
co to znamena, ze "nepustis hovor" ?
inak aj men kamarat hovoril, zevraj tych 9 centov to naozaj nie je ... ze cena zavisi od toho o ktorej hodine volas
inak aj men kamarat hovoril, zevraj tych 9 centov to naozaj nie je ... ze cena zavisi od toho o ktorej hodine volas
Staci citat aj tie mensie pismenka na reklame
Cena volaní 9 centov za minútu platí 90 dní od dobitia kreditu 10 € a viac
Tri mesiace je dosť dlhá doba na to minúť 10 eurový kredit. Ak ho však niekto aj tak neminie, tak mu môže byť ukradnuté či volá za 9 centov alebo 12 alebo neviem koľko, keďže volá vo veeeeeľmi výnimočných prípadoch.k!ko napísal:Staci citat aj tie mensie pismenka na reklame![]()