Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Chcem sa spýtať niekoho čo má nike účet aj vám sa stáva keď už máte na posledný tiket peniaze tak vám to strhne peniaze neskôr a už nemôžete podať ale musíte zase vložiť ? 
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Komplex napísal:Chcem sa spýtať niekoho čo má nike účet aj vám sa stáva keď už máte na posledný tiket peniaze tak vám to strhne peniaze neskôr a už nemôžete podať ale musíte zase vložiť ?
Take niečo som si ani nevšimol, len čo nemám rád je keď si pošlem s nike peniaze na učet tak potom mám stale na konte tu sumu zobrazenu ale je blokovana čiže keď si aj podam ze posledne peniaze tak stale my tam svieti tam suma čo som poslal na ucet
-
Sagittarius
Guru
Voľakedy bol povinný zostatok na účte 1 € a teraz to už zmenili a je 1 cent, myslíš to?Komplex napísal:Chcem sa spýtať niekoho čo má nike účet aj vám sa stáva keď už máte na posledný tiket peniaze tak vám to strhne peniaze neskôr a už nemôžete podať ale musíte zase vložiť ?
Aha ide mi podať nevšimol som si proste som bol zvyknutý, že 1 € je minimálny zostatok ale aj tak v tom je problém, že mi vždy strhne zopár centov keď už mám menšiu sumu musím si to začať screenovať 
-
slovanista
Medium Expert
Ani vam nejde vybrat z konta NIKE? neviem prečo mi to píše "Nedostatočná výška konta (povinný minimálny zostatok na konte je 1 EUR)." aj ked tam necham viac €.
pridávam vcerajsie skusy:
//precitaj si pravidla temy
pridávam vcerajsie skusy:
//precitaj si pravidla temy
-
hojko
Site Admin
slovanista: Tikety ako si tu dal, tj. tiket s vkladom 4 eura a vyhra 7,44 eur sem ani nedavaj, vid. pravidla tejto temy v prvom prispevku. To nie je tipovanie, to je zabava asi ako keby som zacal skenovat zreby od dochodcov a daval ich sem.
-
evilbanana
Medium Star
-
Silmer
Darca
a ty si asi necital prvy prispevok v tejto teme, vsakze?
Prečo si myslíš že som to nečítal? Poukazujem na to že to je zlé, zaujímavý tiket môže byť aj bez veľkého vkladu.
Co moze byt na tikete za 5 eur a vyhrou 9 eur dobre?
asi to isté čo na tikete za 500eur s výhrou 900eur...
A to je co? 
rubiki nemozes porovnavat vklad 5€ na tiket a vklad 500€ na tiket, vyskusaj si to a uvidis sam 
A v čom je tiket s vyššou výhrou lepší ako ten s nižšou, je v ňom niečo sofistikovanejšie? Stále to je v prípade rovnakých zápasov ten istý tiket, mení sa len číslo vkladu a výhry alebo prehry. Ja som si nastávkoval už svoje a mal som aj tikety s veľkými vkladmi aj s malými. Nepovažujem ale moje tikety za nejak extra zaujímavé, preto ich sem nedávam a hlavne už pár mesiacov som si žiaden tiket nepodal.
Nechápem tú logiku keď niekto obdivuje tiket s dvomi zápasmi a vkladom 50 eur ale ten istý tiket s vkladom 10eur je už nanič. Tipovanie znamená odhad výsledku a často tiket ktorý je nepodaný alebo tiket s nízkym vkladom môže byť zaujímavejší ako nudná 1000eur "bomba" na jeden tutovkový zápas.
Ja sa tu nesnažím prezentovať 2eurové stávky typu Barcelona vs Slovan ale kvalitný alebo zaujímavý tip na zápasy ktorý nie vždy musí byť uzavretý miliónovým vkladom.
Preto som na hojka reágoval príspevkom ktorý niekto zmazal a pýtal som sa ho že či ten istý tiket ktorý skritizoval by bol pre neho zaujímavejší keby bol za 50eur, pre mňa by mal rovnakú biednu hodnotu.
Nechápem tú logiku keď niekto obdivuje tiket s dvomi zápasmi a vkladom 50 eur ale ten istý tiket s vkladom 10eur je už nanič. Tipovanie znamená odhad výsledku a často tiket ktorý je nepodaný alebo tiket s nízkym vkladom môže byť zaujímavejší ako nudná 1000eur "bomba" na jeden tutovkový zápas.
Ja sa tu nesnažím prezentovať 2eurové stávky typu Barcelona vs Slovan ale kvalitný alebo zaujímavý tip na zápasy ktorý nie vždy musí byť uzavretý miliónovým vkladom.
Preto som na hojka reágoval príspevkom ktorý niekto zmazal a pýtal som sa ho že či ten istý tiket ktorý skritizoval by bol pre neho zaujímavejší keby bol za 50eur, pre mňa by mal rovnakú biednu hodnotu.
-
hojko
Site Admin
Rubiki: Ak je pre teba tiket s vkladom 5 eur a s tipom na vitaza zapasu (vratane predlzenia) zapasu NHL zaujimavy, tak nech sa paci. Ale v tejto teme taketo tikety tolerovat nebudem, pretoze to nie je tipovanie, to je hranie sa s eurami a je to asi taka bavkacka a stavkovanie, ako keby som si denne kupil 4 losy pre komunistickym Priorom od dochodcu a na jednom z nich vyhral 5 eur, pritom by som sa pochvalil, ze som dal do toho 2,50 eur a vyhral 5 eur. A to, ked da niekto tiket za 1000 eur, tak to uz chce odvahu a guraz na to, je to uplne o inom ako rovnaky tiket za euro. Takych tiketov za euro podam kolko chces bez toho, aby som sa strachoval ako ten zapas dopadol.
Ja už neviem čo je nepochopiteľné na tom čo tu píšem že stále omiela niekto v karme a aj tu že tu chcem mať zápas za 5euro na jeden zápas s NHL... nie nechcem a o tom tu celý čas píšem... zároveň píšem aj o tom že ten istý zápas za 1000 euro je tiež o tom istom hovne ako ten za 5euro.
To čo ty voláš guráž volám ja možnosťou. Guráž to je vtedy keď vlastníš len 1000euro a stavíš 1000 euro a v tom prípade ked vlastníš 50c a stavíš 50c máš takú istú guráž.
A podľa tejto tvojej logiky by samozrejme Bill Gates podával najlepšie tickety pretože by aj na totálne nudný tiket drbol kľudne miliardu.
A keď vravíš že podáš zápasov za euro koľko chceš bez strachu... tak ich podaj 1000... nechápem čo si tým chcel povedať?
Suma na vklade je len reálny odraz možnosti a viery vo vlastný úsudok. Ale keď si tu pozriem ticket za 1euro a za 1000 euro s rovnakými zápasmi tak o tipovacej schopnosti mi povedia oba tickety rovnako, jediný rozdiel bude v tom že kto koľko vyhral a to ma nezaujíma keď si pozerám cudzí ticket. Ak teba áno tak sorry, ale mňa fakt nezaujíma či niekto vyhral 10eur alebo pol miliardy.
//K- "nevies o com pises, asi si nikdy v ruke 500€ nemal a nestavil si ich, kamo radim ti chod na 2 mesiace na brigadu, zarob si a potom to vsetko podaj na jeden zapas nhl a zistis co je to guraz a odvaha"
- V ruke som mal oveľa viac ako 500 euro, máš pravdu že som 500 ešte nestavil. Môj maximum je 400 a zhodou náhod to bola NHL ako píšeš a nie len jeden zápas....
- Nebudúce sa podpíš nech to nemusím písať sem. A niesom tvoj kámo.
To čo ty voláš guráž volám ja možnosťou. Guráž to je vtedy keď vlastníš len 1000euro a stavíš 1000 euro a v tom prípade ked vlastníš 50c a stavíš 50c máš takú istú guráž.
A podľa tejto tvojej logiky by samozrejme Bill Gates podával najlepšie tickety pretože by aj na totálne nudný tiket drbol kľudne miliardu.
A keď vravíš že podáš zápasov za euro koľko chceš bez strachu... tak ich podaj 1000... nechápem čo si tým chcel povedať?
Suma na vklade je len reálny odraz možnosti a viery vo vlastný úsudok. Ale keď si tu pozriem ticket za 1euro a za 1000 euro s rovnakými zápasmi tak o tipovacej schopnosti mi povedia oba tickety rovnako, jediný rozdiel bude v tom že kto koľko vyhral a to ma nezaujíma keď si pozerám cudzí ticket. Ak teba áno tak sorry, ale mňa fakt nezaujíma či niekto vyhral 10eur alebo pol miliardy.
//K- "nevies o com pises, asi si nikdy v ruke 500€ nemal a nestavil si ich, kamo radim ti chod na 2 mesiace na brigadu, zarob si a potom to vsetko podaj na jeden zapas nhl a zistis co je to guraz a odvaha"
- V ruke som mal oveľa viac ako 500 euro, máš pravdu že som 500 ešte nestavil. Môj maximum je 400 a zhodou náhod to bola NHL ako píšeš a nie len jeden zápas....
- Nebudúce sa podpíš nech to nemusím písať sem. A niesom tvoj kámo.
-
hojko
Site Admin
Tak ked ta nezaujima, ci niekto vychral 10 eur pol miliardy, tak potom tuto temu nenavstevuj. Alebo ti ju znemoznim navstevovat ja a bude po probleme. Nejeden citatel tejto temy mi dal za pravdu a kto nie, tak ma smolu. Vedenie urcuje pravidla fora, aj ked som povacsine za kompromis, no v tejto teme s pravidlami nemienim ustupit. Dalsie prispevky od teba a inych na tuto temu o tiketoch za euro mazem. Dobru noc.
to si dobru blbost zapotil..vyhru 4 eur so 400 eur nemozes porovnavatRubiki napísal:asi to isté čo na tikete za 500eur s výhrou 900eur...