nenacita stranku
nenacita stranku
neviete poradit preco mi nechce nacitat jednu normalnu stranku? kazdemu ide len mne nie
a da mi pri nu vykricnik ze tato webova stranka neposkytuje informacie o svojej identite
Re: nenacita stranku
zdravim, nejde mi nacitat FB. Vsetky ostatne stranky funguju normalne. Mam tu wifinu, kolegovi ide vsetko ako ma.
Pouizvam Google Chrome a Aviru. Neviete, kde by mohol byt problem ?
Po kliknuti na odkaz s vyrovnavaciou pamatou ma odkaze na obr.2
A po prihlaseni - obr3
Vyrovnavaciu pamat aj historiu prehliadaca som premazal
// nefunguje to ani na IE
// problem solved
Pouizvam Google Chrome a Aviru. Neviete, kde by mohol byt problem ?
Po kliknuti na odkaz s vyrovnavaciou pamatou ma odkaze na obr.2
A po prihlaseni - obr3
Vyrovnavaciu pamat aj historiu prehliadaca som premazal
// nefunguje to ani na IE
// problem solved
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pikolik: Bud ides cez proxy alebo si zmen DNS servre.
keby mal vadne DNS ta sa nedostane ani na hojko ani na google....
daj do prehliadaca tuto adresu: 66.220.158.11 ak ti face nabehne mas chybu v DNS
proxy alebo ine zabezpecenie siete to moze byt ..... ale pokial nie je vo firme tak tomu nedavam velku sancu
skus explorer .... ci ti ta stranka tam nenabehne
skontroluj firewall a antivirak ci sa nejakym nedopatrenim nedostala do zakazanych lokalit....
.... mozes byt na blackliste nejakeho serveru cez ktory ides na face..... (nepravdepodobne asi pouzivas zdielany internet.... nemas pevnu IP)
daj do prehliadaca tuto adresu: 66.220.158.11 ak ti face nabehne mas chybu v DNS
proxy alebo ine zabezpecenie siete to moze byt ..... ale pokial nie je vo firme tak tomu nedavam velku sancu
skus explorer .... ci ti ta stranka tam nenabehne
skontroluj firewall a antivirak ci sa nejakym nedopatrenim nedostala do zakazanych lokalit....
.... mozes byt na blackliste nejakeho serveru cez ktory ides na face..... (nepravdepodobne asi pouzivas zdielany internet.... nemas pevnu IP)
Nezavadzaj. Mohol mat nastavene DNS, ktore neprekladalo aktualizovane domeny, mal filter a ine. Preto jeden web mohol ist a druhy nie.
ta IP je IP face ,......ten mu nesiel..... citaj