Pomaly start programu
Pomaly start programu
Zdravím, stala sa mi taká vec jedna sa o program Scia engineer 2008 alebo 2009. Keď sa pokúsim pustiť ten program tak sa proste nezapne ale je v procesoch a napr. po pol hodine sa mi pustí nechápem dôvod... neviete ako by som to mohol fixnuť? Pri inom programe sa mi to vôbec nestáva všetko sa vždy zapne v tej sekunde ako kliknem. Kamarátovi čo nainštaloval ten program z rovnakej inštalačky tak sa mu to spúšťa hneď. Tak ja fakt neviem.
Re: Pomaly start programu
.... mal by si zacat moja zostava/PC je .... a program xxx sa mi dlho zapina .... vcom moze byt problem???
skusim sa ti to prirovnat k autu.... mam radio panasonic a nejde mi nainstalovat do auta... nemate niekto schemu napajania???
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 7:23)
zacal by som z kontrolou takehoto niecoho http://www.scia-online.com/en/display-n ... enDocument
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 7:26)
napriklad na XP musis mat SP3, ale kedze nikto nevie aky OP nas tazko radit ..... je to kupena verzia??? trial??? neregistrovana????
skusim sa ti to prirovnat k autu.... mam radio panasonic a nejde mi nainstalovat do auta... nemate niekto schemu napajania???
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 7:23)
zacal by som z kontrolou takehoto niecoho http://www.scia-online.com/en/display-n ... enDocument
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 7:26)
napriklad na XP musis mat SP3, ale kedze nikto nevie aky OP nas tazko radit ..... je to kupena verzia??? trial??? neregistrovana????
Ako prvé by som skúsil jednoduchú vec ktorou je preinštalovanie programu. Odinštaluj to nejakým programom ako Revo Uninstaller, aby vyhodil veci aj z registrov a podobne.
Pardon, tak ešte raz.
Smerom teda k tomu programu nie je to originál zatiaľ som sa k študentskej verzii nedostal takže je neregistrovana
Moja zostava.
Procesor AMD Phenom II N950 Quad-core 2,1 Ghz
Ram 6GB DDR3
Graf. karta ATI Mobility Radeon HD 5650 (2GB)
OS Windows 7 Home premium 64bit
Myslím, že zostavou to isto nebude
Samozrejme preinštalovať celý program som skúšal aj som potom premazal registre, ale bez efektu.
Smerom teda k tomu programu nie je to originál zatiaľ som sa k študentskej verzii nedostal takže je neregistrovana
Moja zostava.
Procesor AMD Phenom II N950 Quad-core 2,1 Ghz
Ram 6GB DDR3
Graf. karta ATI Mobility Radeon HD 5650 (2GB)
OS Windows 7 Home premium 64bit
Myslím, že zostavou to isto nebude
Samozrejme preinštalovať celý program som skúšal aj som potom premazal registre, ale bez efektu.
Keď čakáš tú polhodinu na spustenie.. vidíš spustený proces toho programu? Je nejak vyťažený? Zaberá veľa pamäte?
to slovicko na c sa tu nepouziva(pravidla fora ) .. cize neregistrovana...
to PC by to malo zvladnut lavou zadnou .... directx mas tiez urcite OK .... skus este pozriet procesy.... co ti vlastne vytazuje pri spustani...
to PC by to malo zvladnut lavou zadnou .... directx mas tiez urcite OK .... skus este pozriet procesy.... co ti vlastne vytazuje pri spustani...
Okej prepísané
Hej hej je to v procesoch som nevedel ako sa to tam volá a vyťaženie v podstate žiadne presne : procesor 00 a pamäť ešte menej ako explorer (60 000 K) a tá scia 45 000 K.
Mohol by si napísať, ako si to "opravil". Keby niekto v budúcnosti hľadal.
asi sa to zle pochopilo opravil som len to c... na neregistrovaná. Stále to nejde.
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2012, 14:14)
Takže už žiadne rady ako by som to mohol fixnúť ?
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2012, 14:14)
Takže už žiadne rady ako by som to mohol fixnúť ?
porovnaj to s PC toho kamarata.... moze to byt totiz hocico.... antivir, firewall, ramky, cache, nejaka sys zaplata, .... v podstate hocico ..... skus este studentske fora stavbarsky skol..... mozno sa stym niekto stretol.... PC ti to zvladne bez problemou....