mp3 problem
mp3 problem
Zdravím, mám problém s mp3. Nechce mi ju v PC otvoriť. Načíta ju v pohode vidím ju tam ale neotvorí ju. Skúšal som to aj cez CMD ale napísalo mi, že chyba je na vstupno - výstupnom zariadení. Neviete kde môže byť konkrétne chyba? Vopred ďakujem za odpoveď.
Re: mp3 problem
.... mp3 ako format ... alebo mp3 player.... alebo co???? ak player tak znacka a typ a odkedy ti to robi
mp3 player, znacka Creative, presný model neviem. Ono je to vlastne kamarátova mp3. Pýtam sa zaňho. Tvrdí, že sa to stalo zo dňa na deň. Jeden deň bez problémov a na druhý to už vraj nešlo.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 22:13)
Creative Zen
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 22:13)
Creative Zen
ak je to v zaruke tak to reklamuj
to sa stava dost casko.... najskor to skus dat do ineho PC ako sa to sprava tam....
1. skus ju dat opravit (pravym na disk/vlastnosti/nastroje/oprava chyb)... ak nepomoze... v spravcovy diskov sa to sprava ako (daj screen)
2. stiahni si utilitu na formatovanie USB alebo MP3-playerov(najlebsie od vyrobcu) a skus to nafotmatovat
3. posledna moznost LOW-LEVEL format USB (najlepsie tiez od vyrobcu) .... ale to, ked uz vyskusas vsetko a nic nepomoze.....
to sa stava dost casko.... najskor to skus dat do ineho PC ako sa to sprava tam....
1. skus ju dat opravit (pravym na disk/vlastnosti/nastroje/oprava chyb)... ak nepomoze... v spravcovy diskov sa to sprava ako (daj screen)
2. stiahni si utilitu na formatovanie USB alebo MP3-playerov(najlebsie od vyrobcu) a skus to nafotmatovat
3. posledna moznost LOW-LEVEL format USB (najlepsie tiez od vyrobcu) .... ale to, ked uz vyskusas vsetko a nic nepomoze.....
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte je možnosť dať tam novy FW ak existuje.
Tak keď to nato kliknem pravým tak mi akurát zmrzne PC. Ok ďakujem za rady vyskúšam.