Vône do auta
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vonavy sacok do auta
zachvilu to budu mat vsetci useri hojko.com
...mali by to premenovat
asi ju tiez vyskusam 
Treba zmazat tuto temu 
-
hojko
Site Admin
pidrik: Dva sacky mi vydrzali priblizne rok. Treba si uvedomit hlavne to, ze ty si po par dnoch na vonu navyknes a nebudes ju vnimat, no ked do auta nastupi osoba, ktora sa v aute dlho neviezla, tak vonu bude urcite registrovat a este ju aj pochvali.
-
Michaelo
Hardcore addict
Takže najlepšia je podľa teba vôňa miešaného ovocia hej?
Asi objednám.
Asi objednám.
-
Shark NX
Addict
Vonavy sacok do auta
No do riti. Nahovoril si ma. Dnes som kúpil vo Forstingeri posledný kus ktorý mali a je to skvelé.
Doteraz som fungoval na vôňach Vanilky a nič iné som v aute nemal. Ale toto je fakt bomba.
Doteraz som fungoval na vôňach Vanilky a nič iné som v aute nemal. Ale toto je fakt bomba.
-
Grim
Darca
...kedysi bolo mainstreamom mať v aute "voňavý" stromček...teraz to bude asi sáčok...mám jeden objednaný, tak uvidíme, čo to bude za vôňu...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak som si to objednal aj ja. Zobral som dva do oboch áut. Uvidíme ako to bude voniať.
-
hojko
Site Admin
Shark NX: Mal som rad vanilkove vone, ale niekde v radiu alebo v novinach boli, ze vanilka je velmi casty dovod na bolest hlavy a ze mnoho ludom to vadi a rozboli ich z toho okamzite hlava. Takze som od vanilky davno upustil.
-
Shark NX
Addict
Tiez som o tom pocul. Ale v mojom okoli maju vsetci radi Vanilku a ja s bolestou hlavy nemam skoro nikdy problem.
V aute jazdim vacsinou sam a ked uz niekoho vezem, tak sa mu vona lubila. Som zvedavy ako to bude vyzerat teraz. Skoda ze vo Forstingeri mali posledny kus, vzal by som viac.
V aute jazdim vacsinou sam a ked uz niekoho vezem, tak sa mu vona lubila. Som zvedavy ako to bude vyzerat teraz. Skoda ze vo Forstingeri mali posledny kus, vzal by som viac.
Maju ich aj v Metre, ale v Ziline nemali miesane ovocie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som to objednával z tadeto:
http://www.autooleje-ke.sk/aromy_do_auta.html
http://www.autooleje-ke.sk/aromy_do_auta.html
-
p4ra
Redeemer
V Hypernove v Novych Zamkoch ani slychu o nich.
-
Point
Professional
BA forstinger.. 3 rozlicne vone ale miesane ovocie nemali..tie ostatne teda uplne zle..ako pojazdny pisoar..
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm dnes som si to vyzdvihol ale tá vôňa je naozaj super. Neviem čo mi to pripomína no podobnú vôňu som už cítil.
Som rád že som zoral 2 kusy.
Ps.: Vďaka Hojko.
Som rád že som zoral 2 kusy.
Ps.: Vďaka Hojko.
Dnes objednané 2 kusy zo stránky, čo postol Michaelo. Som zvedavý. Ak to bude super spravím zásobu aspoň 5 ks, ak to bude naozaj také super, tak to aj tak po čase rozoberú rodinný príslušníci 
-
Michaelo
Hardcore addict
No mne čmajzol oco jeden kus tak som objednal dalsie 2 aby mal aj on aj ja do zasoby.
Fakto to vonia super ale po case si to uz moc nevsimas. Ja som si jeden sacok dal so izby a citil som to len ked som okolo neho prechadzal na vzdialenost cca pol metra.
Ani v auto to po case az tak neni citit ale ta vona nie je silna a to je fajn. Ak niekto pride do auta tak to zaciti
Fakto to vonia super ale po case si to uz moc nevsimas. Ja som si jeden sacok dal so izby a citil som to len ked som okolo neho prechadzal na vzdialenost cca pol metra.
Ani v auto to po case az tak neni citit ale ta vona nie je silna a to je fajn. Ak niekto pride do auta tak to zaciti
Logicky si na kazdu vonu zvyknes, takze sa otupy tvoj cuch pre vohu. Ale cudzim to vonia stale.
Ja bol ten sáčok kupovať v septembri priamo v predajni a teta mi povedala, že už to dopredávajú... tak sa čudujem, že to ešte stále majú. Asi si ešte pôjdem rýchlo kúpiť do zásoby. Inak ja to akosi vôbec necítim, ale keď si do auta sadne niekto cudzí, pochvaľuje to. Mám to zavesené vo výduchoch v strede palubnej dosky a ventiláciu mám stále nastavenú na okná, takže to veľmi necítim, ale stačí na pár sekúnd prepnúť ventiláciu na mňa a hneď celé auto vonia po jahodách...

-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja, chlapec z dediny som to nemohol zohnat az raz som isiel cez MT a uvidel forstinger. hned som si na toto spomenul a bezal to tam kupit. kedze to bolo necakane nevedel som aku vonu a kupil som volaku francuzsku rivieru ze hadam trafim
a netrafil som