Freestylová kolobežka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
fraqer
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Freestylová kolobežka

Príspevok od používateľa fraqer »

Ahojte, neviete mi poradiť nejakú kvalitnejšiu Freestylovú kolobežku do 100 E pre úplneho zaiatočníka? :)
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Freestylová kolobežka

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

ja osobne som asi pred 3 rokmi testoval v Brne na výstavisku kolobežky z CZ od chlapíka čo má firmu MIBO (Rožnov p. R.) a boli fakt super.. jazdil som myslím freestyle model MIBO Rival full a MIBO Rival plain. Ich cena je síce zrejme teraz už vyššia ako si písal, avšak je na ne záruka 5rokov takže ak by som sa ja osobne rozhodoval pri kúpe kolobežky, každopádne by som išiel práve do týchto vôd nakoľko dávajú prvotriedne komponenty, na tom modele tej kolobežky jazdil aj nejaký český majster a vôbec chlapík sa celkovo naozaj vyznal :) takže prešacuj internet v akých cenách a čo nájdeš, ak chceš napíš mi správu niekde by som mal mať aj priamo vyzitku a kontakt na chlapíka :wink:
patrik.luptak
Novice
Novice

Re: Freestylová kolobežka

Príspevok od používateľa patrik.luptak »

osobne by som odporúčal freestylovú kolobežku od odsvedčeného výrobcu zn.Tempish a hlavne model Viper stunt s masívnou robustnou konštrukciou a zároveň hliníkových ľahkých zliatin.
//reklama, link vymazany
74,00 € 64,00 €

Freestyle detská kolobežka Tempish Viper Stunt 100 AL, kvalitná robustná freestylová kolobežka určená pre freestaylovú jazdu a triky pre začiatočníkov i pokročilých jazdcov.

Nízka hmotnosť a vysoká pevnosť z hliníkových zliatin predurčuje kolobežku rady Viper Stunt na jedinečné, freestylové kúsky.
Pevná riadidlá sú špeciálne určené pre nácvik všetkých trikov a freestylových cvikov.

Farba: orange, green

Materiál AL zliatina
Kolieska 100 mm , HI - rebound 85 A
Ložiská ABEC 7 chrome
Brzda ÁNO
Výška riadidiel 80 cm
Dĺžka stúpadla 32 cm
Maximálne zaťaženie 80 kg
Napísať odpoveď