Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
Ak si si nevsimol, tak ten obchod si tu pravidelne plati reklamu, resp. sponzoruje, vid. napriklad Vianocna sutaz. A na podobne prispevky od teba nie som viac zvedavy.
Vsimol, ale nechapem co to meni na veci. Povolenie k poruseniu pravidiel sa teda da kupit? Tvoj pristup k tejto veci je az tragikomicky detinsky.
//*facepalm*
//pre k-: za ake spravanie? ban za to, ze poukazujem na to ako niekto nieje potrestany za porusovanie pravidiel ako ostatni? daj sa liecit
//*facepalm*
//pre k-: za ake spravanie? ban za to, ze poukazujem na to ako niekto nieje potrestany za porusovanie pravidiel ako ostatni? daj sa liecit
-
hojko
Site Admin
Neda sa kupit, musis si ho zasluzit 
akurat mi kamos pisal ze mu volali z brlohu zevraj :
distributor stopol vsetky dodavky diablo III collectors edition pre slovensko
ma niekto o tom nejake blizsie info?
distributor stopol vsetky dodavky diablo III collectors edition pre slovensko
ma niekto o tom nejake blizsie info?
-
rufus59
Light Professional
Tak bude asi najlepšie objednat zo zahranicia kolektor ediciu.
-
Grond
Medium Professional
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2012, 23:43)
druhy tv spot
-
->slavo<-
Addict
Mna pekne naštvalo ,že na tej ich stranke nič o predobiednavke nebolo, ale to je už neskoro riešit .
Cely ten tesco obchod by som nakopal do guli . Namotaju ludi a nakoniec si to treba predobiednat .O čom to ako je ?
Mohli tam aspon napisat ,že sa to da rezervovat, alebo niečo
v tom zmysle.
Daju tam datum a de cit . Keby som vedel prvy den čo som sa to zodvedel , že si to treba predobiednat tak pohoda , ale nič tam o tom nepisali. A je to nefer voči všetkym proste .
A celkovo ,ked si to zoberem s pohladu obchodu , tak je to uplne stupidne ,pretože takto tam dojde, koli tej akcii dajme tomu 50 ludi , ktory si to rezervovali a nikto viac.Toto je uplne nasmiech a vobec sa nemalo dat nič rezervovat .
Keby to nehali tak ,že by sa proste v ten datum vyložil tovar do pultov za tu akciovu cenu . Tak by tam došlo možno aj 5x tolko viac zakaznikov . Ktory by si nekupili len tu hru , ale možno aj niečo ine . Toto je fakt rozmyšlanie ala tesco . Daju niečo do akcie čo ma nalakat zakaznikov do obchodu a oni daju možnost predobiednania či rezervacie proste total blbost.
V obchode som robil a zasadne taketo špecialne akciove tovary sa nedali v žiadnom pripade rezervovat , proste ten kto prišiel prvy ten si to kupil. Nechapem ,kto tento system v tesku vymyslel ,ale pride mi to uplne od veci .
Neviem si predstavit situaciu napriklad v inom obchode , kde daju reklamu , na internet DVD prehravač za 20euro , niekto dojde v den akcie do obchodu ako prvy zakaznik a ide si spokojne pre svoj prehravač a predajca mu povie bohužial prehravače su rezervovane dovidenia WTF?
Toto su zakladne chyby , ktore by tesko robit nemalo.
Cely ten tesco obchod by som nakopal do guli . Namotaju ludi a nakoniec si to treba predobiednat .O čom to ako je ?
Mohli tam aspon napisat ,že sa to da rezervovat, alebo niečo
Daju tam datum a de cit . Keby som vedel prvy den čo som sa to zodvedel , že si to treba predobiednat tak pohoda , ale nič tam o tom nepisali. A je to nefer voči všetkym proste .
A celkovo ,ked si to zoberem s pohladu obchodu , tak je to uplne stupidne ,pretože takto tam dojde, koli tej akcii dajme tomu 50 ludi , ktory si to rezervovali a nikto viac.Toto je uplne nasmiech a vobec sa nemalo dat nič rezervovat .
Keby to nehali tak ,že by sa proste v ten datum vyložil tovar do pultov za tu akciovu cenu . Tak by tam došlo možno aj 5x tolko viac zakaznikov . Ktory by si nekupili len tu hru , ale možno aj niečo ine . Toto je fakt rozmyšlanie ala tesco . Daju niečo do akcie čo ma nalakat zakaznikov do obchodu a oni daju možnost predobiednania či rezervacie proste total blbost.
V obchode som robil a zasadne taketo špecialne akciove tovary sa nedali v žiadnom pripade rezervovat , proste ten kto prišiel prvy ten si to kupil. Nechapem ,kto tento system v tesku vymyslel ,ale pride mi to uplne od veci .
Neviem si predstavit situaciu napriklad v inom obchode , kde daju reklamu , na internet DVD prehravač za 20euro , niekto dojde v den akcie do obchodu ako prvy zakaznik a ide si spokojne pre svoj prehravač a predajca mu povie bohužial prehravače su rezervovane dovidenia WTF?
mi pride ze si trosku moc nahnevany kvoli tomu ze si neusetril 10 eur...
za prve, slovne spojenie "nefer voci vsetkym" v podstate hovori ze je to fer
nikto nevedel ze sa to da vopred rezervovat... ale par ludi napadlo to skusit a vyplatilo sa im to. teba to nenapadlo, ani mna, tak z toho nic nemame, co uz.
za druhe, tvoj opisany priklad ale vobec nema nic s tym co spravilo tesco, tesco nikomu nepovedalo v den predaja ze "zarezervovane dovidenia" pretoze den predaja este ani nebol, takze tesco sa zachovalo korektne a kedze vedelo ze nebude mat dost krabic, akciu zrusilo.
za tretie, to co hovoris sa deje bezne, ako keby si nadaval ze v lidli mali od pondelka akciu na hodinky s kompasom a ty si prisiel v pondelok vecer a oni ich uz nemali. no nemali ich, pretoze rano tam stal zastup ludi a vykupil ich. tak isto ako v tomto pripade sa nasla hromada ludi co si to objednala, no a tym co to nenapadlo uz neostalo...
nikto nevedel ze sa to da vopred rezervovat... ale par ludi napadlo to skusit a vyplatilo sa im to. teba to nenapadlo, ani mna, tak z toho nic nemame, co uz.
za druhe, tvoj opisany priklad ale vobec nema nic s tym co spravilo tesco, tesco nikomu nepovedalo v den predaja ze "zarezervovane dovidenia" pretoze den predaja este ani nebol, takze tesco sa zachovalo korektne a kedze vedelo ze nebude mat dost krabic, akciu zrusilo.
za tretie, to co hovoris sa deje bezne, ako keby si nadaval ze v lidli mali od pondelka akciu na hodinky s kompasom a ty si prisiel v pondelok vecer a oni ich uz nemali. no nemali ich, pretoze rano tam stal zastup ludi a vykupil ich. tak isto ako v tomto pripade sa nasla hromada ludi co si to objednala, no a tym co to nenapadlo uz neostalo...
-
Sarger
Guru wannabe
Pár ľudí nenapadlo skúsiť to, bol na to totiž internetový formulár na predobjednávku... Ehm a neušetril 10 eur?? Nauč sa čítať, v tej ich pochybnej akcii je hra za 30 €, normal cena v tescu je cca 50€, a z netu to môžeš mať za nejakých 43 - 48€ spolu s poštovným. Takže 10€ ťažko...
Slavo má právo byť rozčúlený ako všetci ostatný, ale nič nám to nepomôže. Takže nabudúce sa radšej zamysli predtým než niečo napíšeš.
Slavo má právo byť rozčúlený ako všetci ostatný, ale nič nám to nepomôže. Takže nabudúce sa radšej zamysli predtým než niečo napíšeš.
* ako keby si nadaval ze v lidli mali od pondelka akciu na hodinky s kompasom a ty si prisiel v pondelok vecer a oni ich uz nemali*
myslím že si uviedol veľmi zlý príklad kedže on myslel niečo inšie
a má právo sa hnevať ked vycapia akciu , žiaden odkaz na formulár tam nebol a tý čo ho našli tak mali proste len štastie
myslím že si uviedol veľmi zlý príklad kedže on myslel niečo inšie
a má právo sa hnevať ked vycapia akciu , žiaden odkaz na formulár tam nebol a tý čo ho našli tak mali proste len štastie
Sarger: ospravedlnujem sa, nie 10 eur, ale 13,50. (nebudem tu pisat meno, ale na heureke si kludne najdite, za 42 eur + 1,50 postovne)
a dakujem sa radu, nabuduce tiez ocenim nejake super rady typu "zamysli sa"...
detrox:
ja to potom asi nechapem, ten clovek co sa rano postavi pred ten lidl tiez mal proste stastie ze to dostal. a pokial viem, tak ten "schovany" formular bol na ceskych strankach, nie na slovenskych a asi nebol az tak schovany ked ho tolko ludi objavilo...
proste tu placete ze vam tesco osobne nezavolalo ze "ahoj teraz predavame diablo 3 za super cenu, klikni sem a sem, napis to a to aby sa ti nahodou nestalo ze to vypredame"...
a dakujem sa radu, nabuduce tiez ocenim nejake super rady typu "zamysli sa"...
detrox:
ja to potom asi nechapem, ten clovek co sa rano postavi pred ten lidl tiez mal proste stastie ze to dostal. a pokial viem, tak ten "schovany" formular bol na ceskych strankach, nie na slovenskych a asi nebol az tak schovany ked ho tolko ludi objavilo...
proste tu placete ze vam tesco osobne nezavolalo ze "ahoj teraz predavame diablo 3 za super cenu, klikni sem a sem, napis to a to aby sa ti nahodou nestalo ze to vypredame"...
Ja som bol vtedy v tescu a tam mi povedali "AKCIOVY TOVAR SA NEDA PRDOBJEDNAT A ANI REZERVOVAT!! akciovy tovar dostanes len v dany cas v predajni!"
TESCO: Najočakávanejšia hra tohto roku – DIABLO III – vychádza 15. 5. 2012 a len v tento deň ju u nás kúpite za diabolskú cenu € 39,99. Len 200 najrýchlejších má šancu. Predregistrujte sa, nech vám hru nikto nevyfúkne. Registrácia bude spustená od 20:00 vo štvrtok 3. 5. Pre ostatných bude hra za akciovú cenu € 49,99. Buďte medzi prvými, kto si ju zahrá.
39.99? nemala ta cena byt 28.74 eur ako bolo spominane pri prvom ohlaseni "akcie" a la tesco?
si to radsej v pokoji objednam z progamingshopu a nebudem sa nervovat kvoli tescu ... stoji to tam 42.99 a nemusim sa strachovat ci budem medzi prvymi 200 ludmi ...
Ehm, tesco uz tiez neriesim, idem na polnocny predaj do brlohu a hotovo 
takze ono je to tak ked cele slovenske tesco je spravovane v prahe... nechcem narazat na cechov to vobec nie ale proste aby sme nemali centralu tesca na svk ktora by to tu riadila a vedela co robi prava ruka a co lava tak to je fakt hanba... ale to je cele slovensko ako tak pozorujem... smutne
rano mi prisiel mail z ustredne v cr pre slovenske tesco kde ma teta uistila o sume 28.74 evri v predpredaji 3. maja a to len tym ktori sa stihnu zaregistrovat a predobjednat si danu hru...
no dnes na webe www.itesco.sk uz je suma 39.99 evri...
nuz nech si ho nechaju a to keby sa fakt rozhodnem ho zobrat uz z principu zoberiem z nejakeho netoveho obchodu nech mi ho dovezu rovno domov... a kaslat na nejakych 5 evri naviac...
nuz co uz, tesco by si malo nahodit novy slogan: tesco, obchod ktory vie pokazit radost!
rano mi prisiel mail z ustredne v cr pre slovenske tesco kde ma teta uistila o sume 28.74 evri v predpredaji 3. maja a to len tym ktori sa stihnu zaregistrovat a predobjednat si danu hru...
no dnes na webe www.itesco.sk uz je suma 39.99 evri...
nuz nech si ho nechaju a to keby sa fakt rozhodnem ho zobrat uz z principu zoberiem z nejakeho netoveho obchodu nech mi ho dovezu rovno domov... a kaslat na nejakych 5 evri naviac...
nuz co uz, tesco by si malo nahodit novy slogan: tesco, obchod ktory vie pokazit radost!
Omg ty co splietas za pic*viny?aacid napísal:mi pride ze si trosku moc nahnevany kvoli tomu ze si neusetril 10 eur...
S tym ze si v lidli nieco vystoji clovek v rade to nema nic spolocne, ty si absolutne nepochopil jeho prispevok. Je to praveze diametralne odlisne, lebo takto tesco z tej akcie nic neziskalo, lebo nikto sa do toho tesca nebude nahanat aby tu hru stihol kupit, kedze sa dala iba predobjednat. Keby realne vylozili par akciovych kusov na pulty a musel by si tam byt prvy alebo vystat radu ako si to ty opisoval, tak je to klasicka marketingova strategia ako do obchodu nalakat ludi, cize po tych 5 akciovych kusov by mozno behom noci prislo 50 ludi. Z toho 20 keby zistilo ze uz niesu, by kupilu aj tu hru za plnu cenu aby nemerali cestu zbytocne. Takto ale do toho tesca nikto hladat tu hru nepojde lebo nema sancu ju kupit a pre tesco to nemalo ziadny marketingovy zmysel. Keby mali e-shop tak by to malo zmysel, ale je to retazec kamennych predajni a tak tento ich vystrelok nema ziadne logicke opodstatnenie.
A "nikto nevedel ze sa to da vopred rezervovat... ale par ludi napadlo to skusit a vyplatilo sa im to." je co zas za blud? To nikoho nenapadlo skusit ako to ty opisujes, nikto nemailoval do tesca ci sa to nahodou neda predobjednat, tesco malo na webe odzaciatku zasity formular na tento ucel akurat ze nikto nevie ako si sa k tomu formularu mal dostat ani kde tesco odkazovalo na nejaku url, alebo na nejaku zmienku ze vobec tento system zaviedli. Zazracne sa k tomu linku par ludi dostalo ale nikto nevie ako a ani tesco mi nebolo schopne v maili odpovedat na otazku, kde bola ta adresa vyvesena a ako sa k nej tych par vyvolenych dostalo. Takze nie, to co spravilo tesco nebolo vobec fer, aj ked nemozem povedat ze by mi to trhalo zily.
To mi skor trha ked vidim ako sa niekto ide vehementne vyjadrovat k niecomu o com vie kkt.
zda sa vam, ze ste boli podvedeni? na to tu mame SOI
.
vyplakavanie na fore nepomoze
.
vyplakavanie na fore nepomoze