MVK - Seká prehrávanie
MVK - Seká prehrávanie
Ahoj.
Takže, stiahol som si isté video. Je vo formáte .MVK. Tak som si nainštaloval VLC, lenže tam to dosť seká. Dá sa to nejako vyriešiť? Je to definitívne tým, že mám slabý počítač alebo by sa to dalo vyriešiť iným prehrávačom? Alebo to treba skonvertovať?
Budem vďačný za odpoveď.
Takže, stiahol som si isté video. Je vo formáte .MVK. Tak som si nainštaloval VLC, lenže tam to dosť seká. Dá sa to nejako vyriešiť? Je to definitívne tým, že mám slabý počítač alebo by sa to dalo vyriešiť iným prehrávačom? Alebo to treba skonvertovať?
Budem vďačný za odpoveď.
Re: MVK - Seká prehrávanie
Áno, je to definitívne slabým počítačom, ktorého zostavu si nenapísal.
Ak by som to napáli na DVD a prehral na televízore, vyriešilo by sa to?
Áno vyrieši sa to prehrávaním na TV, ktorej meno si nenapísal.
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže je ten prehravač DVD, mkv tam neprehraš. To skôr priamo v tv, ak by si sa unuval napisať presny model.
Ja trúba, pravda.. Myslíš, že by ConvertorXtoDVD 4 zvládol prekonvertovať MKV na to DVD?
EDIT: Sry, ale presný model TV neviem...
EDIT: Sry, ale presný model TV neviem...
-
Ryan Giggs
VIP
Keď to prekonvertuješ do avi či do dvd formatu, prehraš to v DVD aj v PC. Ta konverzia ale asi bude nadlho, kedže maš pc taky aky maš.
ConvertorXtoDVD 4 by nemal mať problém prekonvertovať. Ale v tom prípade, keď už "ťaháš", tak "ťahaj" rovno v DVD formáte (resp. vo formáte, ktorý si schopný prehrať).
Nenašiel som "ťahozdroj" s DVD
Ale vďaka vám za trpezlivosť a pomoc