DOTA 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: DOTA 2
Sa mi to len zdá, alebo teraz pozvali skoro každého, čo mal vyplnený dotazník?
-
lekoklatik
VIP
TO sa ti ozaj len zdá.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
pokial sa ti sama dota neobjavi na steame a nepride ti mail ze si bol vybrany/pozvany do doty tak si ju proste nezahras,ziadne somariny ako add nonsteam game ti nepomozu...Lionelll napísal:no a teraz si co spravil aby ti to islo?:D
Hra bude free to play.
http://www.theverge.com/gaming/2012/4/2 ... th-a-twist
http://www.theverge.com/gaming/2012/4/2 ... th-a-twist
OMG... 
snad lvl hraca bude moct aj klesat, nechem hrat s retardovanymi 10 rocnymi Nemcami
-
Croven
Star
tak ja aj tak nehravam solo pretoze to nema vyznam,vzdy hravam tak ze sme aspon 3 spolu...takze tak.. ale ani mna to moc netesi ze to bude f2p
-
Sphinx
Addict
nieje to nic co by clovek necakal .. pretoze na mikro transakciach zarobia viac ako keby mali predavat hru samotnu.. je to proste tak , povodna dota vytvorena hracmi pre hracov sa zmenila na zlatu banu,
-
Kok
Light Professional
tak vcera som sa konecne po pol roku cakania dostal do bety, zahral som par hier a musim povedat ze ta uroven stoji za prd. musim najst niekoho s kym budem hravat lebo take hry ze 1 z tymu dostane FB a hned leavne, to iste sa opakovalo v 2. hre a potom v 3. uz to vyzeralo slubne ale nakoniec zase leavli typci z nejakeho klanu co hrali spolu..
-
Croven
Star
co vravite na nove HUD? mne osobne sa to celkom lubi az na par ikon veci..
Kok: zevraj ma kazdy svoj rating ktory neni vidiet a podla toho ta dava do hier,takze ak zacinas tak mas maly a hadze ta to ved vies k lamkam... co som ja posledne hral 2 solo hry,tak tie boli neskutocne kvalitne
Kok: zevraj ma kazdy svoj rating ktory neni vidiet a podla toho ta dava do hier,takze ak zacinas tak mas maly a hadze ta to ved vies k lamkam... co som ja posledne hral 2 solo hry,tak tie boli neskutocne kvalitne
Mne sa ten novy hud vratane ikon predmetov absolutne nepaci, prilis vycackane a vyblyskane, ako keby som hral nieco pre deti do patnast rokov 
-
Croven
Star
mne sa teraz zobrazovanie statov paci ovela viac ako predtym,niektore itemy su spatne a niektore celkom pohode... ale aj tak po par hrach to clovej aj vnimat prestane
-
Sphinx
Addict
@Gangy a co myslis aka je cielova skupina ?!? deti predavaju hry najlepsie . co je smutne je to len o € nie o hre , spolu s konzoloidnzm portovanim.. i ked sam mam xko a nedam nan dopustit je to zabijanie PC hrania
mne to nove hud pride o dost prehladnejsie, v starom boli tie staty uplne male a zase sa to trochu zjednodusilo oproti w3 dote (hlavne ta ikonka s kurierom) ale asi zabudli pridat do toho hud pre mensie rozlisenie k/d/a a creep staty, ked to hram tak ticho zavidim tym s vecsim rozlisenim 
dota2 bude podla mna jedna z najviac pro gaming hier celej historii uz len ten prize money 1mega usd pre winning team na kazdo rocnom turnaji to nasvedcuje. a ty napises ze cielova skupina su deti ahhh. Dotu hra kazda vekova kategoria, lebo ta hra je najvaaaac
Zaujímavé. Dnes som vyhral key na playdota a neboli pri tom ešte naviac 2 invity 
Aspon 5krat tu bolo napisane ze dva invity naviac dostavas len ak ta vyberie priamo valve, tebe by ale asi ani 10 krat nestacilo.
-
Sphinx
Addict
@M4jk1:-) tam ide o peniaze nie o hru a klany sa presunuli z klasickej doty preco ? lebo si ich kupili aby prezentovali hru robia velke halo a investuju miliony do skrytej reklamy.. keby si mal pristup a prepcital vekovy priemer hracov napr, v bete dostanes tak 16-17 (podla tvojho stylu pisania by som usudzoval ze ani ty nemas viac)
mna vybralo valve pred cca dvoma tyzdnami a nedostal som tie invity takze ich uz asi nedavajuGangy napísal:Aspon 5krat tu bolo napisane ze dva invity naviac dostavas len ak ta vyberie priamo valve, tebe by ale asi ani 10 krat nestacilo.
Gangy: nie uz myslim ze ani valve takto nedava. Ja zhanam pre priatelov preto icch chcem co najviac 
BTW aj mnna vybralo Valve ale mne to dokonca hned aktivovalo a nehodilo do inventara.
BTW aj mnna vybralo Valve ale mne to dokonca hned aktivovalo a nehodilo do inventara.