Ralph Lauren kratasy fake or real?
Ralph Lauren kratasy fake or real?
Kúpil som si z internetového bazaru kratasy ralph lauren za 32 eur. Ak sa v tom niekto vyzná chcel by som vás poprosiť či by niekto podla fotiek, (ktoré prikladám ako prílohu) vedel rozoznať či ide o pravé alebo fake kratasy značky ralph lauren. Za odpovede ďakujem
Re: Ralph Lauren kratasy fake or real?
všetko čo majú mať tak majú ale nesedí mi predsa na nich niečo. teda vyzerajú pravo ale ruku by som za to do ohňa nedal. skús pridať fotku s lepším svetlom a vyžehli ich.
Viem, že sa to témy netýka, ale mňa by zaujímalo, čo ťa viedlo k tomu, aby si si kúpil kraťasy značky RL za 32 €, z druhej ruky, zvlášť, keď vieš, že takýchto "padelkov" je plná riť?!
Prepáč, neber to v zlom, ale ja by som niečo také nekúpil, ani keby mi to za euro ponúkali. Mačka vo vreci, akú ani kolotočiari neponúkajú.
Prepáč, neber to v zlom, ale ja by som niečo také nekúpil, ani keby mi to za euro ponúkali. Mačka vo vreci, akú ani kolotočiari neponúkajú.
Btw. aj keby to bol fake, čo s tým ako mieniš robiť, keď už si to kúpil? Ja by som sa na tvojom mieste na to vykašlal a zostal v tom, že sú original
(pre lepší pocit
). Ale ako pinco, tiež by som niečo takéto nekupoval...
a fotku s detailom presne čoho? na čo sa zameraťPepoFenomeno napísal:všetko čo majú mať tak majú ale nesedí mi predsa na nich niečo. teda vyzerajú pravo ale ruku by som za to do ohňa nedal. skús pridať fotku s lepším svetlom a vyžehli ich.
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2012, 20:49)
Úprimne ak ti mám povedať kupil som si boty RL origo + origo RL triko + priatelke boty lacoste + origo tommy hilfiger triko a poviem ti vyšlo ma to dosť draho... chcel som dokúpiť k botám aj kratasy no už som sa nevmestil do rozpočtu tak som šiel cez bazar a hľadal nove nepoužívané RL kratasy s vysačkou.. a takto sa len chcem uistiť pretože čo moje oko vidí a súdi tak sú prave ale možno mi niečo ušlo tak sa pýtam tupinco napísal:Viem, že sa to témy netýka, ale mňa by zaujímalo, čo ťa viedlo k tomu, aby si si kúpil kraťasy značky RL za 32 €, z druhej ruky, zvlášť, keď vieš, že takýchto "padelkov" je plná riť?!
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aky je rozdiel medzi znackovym oblecenim (obuvou) a fake? Jedno robia ludia v Cine, druhe robia ludia v Cine?
Zvacsa 30-100€
Sorry, ale toto vážne nechápem. Keď nemáš na kupovanie "prestížnych" značiek prachy, resp. je ti ich ľúto, tak načo si ich kupuješ. Pekne a dokonca aj značkovo sa dá obliecť aj v Kenvelo, Reserved, New Yorker atď. Verím, že by ťa to vyšlo aspoň o polovicu lacnejšie a určite by to oblečenie nevyzeralo horšie. Osobne nevidím nič extra na tých kraťasoch, ale tak budiš...Úprimne ak ti mám povedať kupil som si boty RL origo + origo RL triko + priatelke boty lacoste + origo tommy hilfiger triko a poviem ti vyšlo ma to dosť draho... chcel som dokúpiť k botám aj kratasy no už som sa nevmestil do rozpočtu tak som šiel cez bazar a hľadal nove nepoužívané RL kratasy s vysačkou.. a takto sa len chcem uistiť pretože čo moje oko vidí a súdi tak sú prave ale možno mi niečo ušlo tak sa pýtam tu
-
seth82
Darca
Nechcem to nejako znevažovať, ale lacoste, hilfinger a rl a ťa vyšli draho? Veď to sú "značky" ako kenvelo, adidas a nike. Ak sa chceš chváliť, zbehni do Brioni, Armani, Fendi, Gucci, Guess, Vuittona (ten za dá zohnať za celkom dobré peniažky) a podobne. A napochoduj rovno do shopov, budeš mať zaručenú "pravosť" 
ty si chlapec trošku mimo... za tie prachy čo som kúpil 4 veci lacoste hilfiger a RL by som kupil tak 30 veci z kenvela .. kde ty žiješ že ideš porovnávať kenvelo a RLseth82 napísal:Nechcem to nejako znevažovať, ale lacoste, hilfinger a rl a ťa vyšli draho? Veď to sú "značky" ako kenvelo, adidas a nike. Ak sa chceš chváliť, zbehni do Brioni, Armani, Fendi, Gucci, Guess, Vuittona (ten za dá zohnať za celkom dobré peniažky) a podobne. A napochoduj rovno do shopov, budeš mať zaručenú "pravosť"
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2012, 0:42)
No hlavne v materialy a kvalite šitia110mat110 napísal:Zvacsa 30-100€
-
Kok
Light Professional
zasnem .. toto das na seba ?:D
-
seth82
Darca
trival23: Nepochopil si môj príspevok - ak sa chceš pred niekým "blysnúť", mal by si nakupovať viac hodnotné značky, nie takéto podradné, ktoré možno na Slovensku nie sú cenovo na úrovni Kenvela, ale v zahraničí sú asi na takom stupienku, ako Kenvelo na Slovensku. A tak isto platí to, čo som napísal o Nike, Adidas a podobne.
Žasnem ... dal som sem kratasy, o ktorých len chcem zistiť či sú pravé alebo fake... namiesto toho aby ste za zaoberali témou mi tu budu ľudia písať úplne od témy aké sú škaredé a aká je to podradná značka... hlavne primitív "kok" ...
-
seth82
Darca
Píšu to preto, lebo táto téma (a jej podobné) je jednoducho nekonečná a nezmyselná. Fakt čakáš, že niekto ti tu z obrázkov dokáže so stopercentnou istotou potvrdiť, či ide o fake alebo originál? Ver tomu, že nie. Názory si budú vždy odporovať a nikdy nedostaneš stopercentnú odpoveď A alebo B. Môžeš spraviť hlasovanie a podľa toho sa zariadiť - taktiež to nebude odpoveď s istotou. Tak čo teda od tejto témy čakáš? Citujem zo Squida:
If you have done research on this subject you will have found many conflicting points of view on how to tell if something is fake or authentic, most brands will not release to the public how to tell as they don't want the counterfieter's to have this information. Think about it if they release all of the details they just make those that would try to reproduce their apparel with out a license that much better at creating the fake.
Chceš vedieť môj názor? Tak za prvé, netuším, prečo si takéto veci kupuješ z internetových bazárov, ktoré sú priam zaplavené fake výrobkami a aušusmi. Ak si môžeš dovoliť značkové oblečenie, kúpiš si ho v obchode s tým, že máš istotu nákupu originálu a okrem toho aj záruku. Ak na to nemáš, nekupuj to. Kúpiť niečo z online bazáru za 32 eur, pričom originál jasne stojí približne trojnásobok a naivne veriť, že je to originál, je doslova a do písmena hlúpe. Prečo by niekto predával niečo na Internetoch za tretinovú cenu? Iba tak, z dobrej nálady? Tí, čo niečo predávajú online, chcú zarobiť, nie rozdávať.
Teda - nik ti tu nepovie, či je to fake, alebo nie. Ale na základe racionálneho uvažovania a všeobecných nepísaných pravidiel na Internetoch to fake IMHO je.
If you have done research on this subject you will have found many conflicting points of view on how to tell if something is fake or authentic, most brands will not release to the public how to tell as they don't want the counterfieter's to have this information. Think about it if they release all of the details they just make those that would try to reproduce their apparel with out a license that much better at creating the fake.
Chceš vedieť môj názor? Tak za prvé, netuším, prečo si takéto veci kupuješ z internetových bazárov, ktoré sú priam zaplavené fake výrobkami a aušusmi. Ak si môžeš dovoliť značkové oblečenie, kúpiš si ho v obchode s tým, že máš istotu nákupu originálu a okrem toho aj záruku. Ak na to nemáš, nekupuj to. Kúpiť niečo z online bazáru za 32 eur, pričom originál jasne stojí približne trojnásobok a naivne veriť, že je to originál, je doslova a do písmena hlúpe. Prečo by niekto predával niečo na Internetoch za tretinovú cenu? Iba tak, z dobrej nálady? Tí, čo niečo predávajú online, chcú zarobiť, nie rozdávať.
Teda - nik ti tu nepovie, či je to fake, alebo nie. Ale na základe racionálneho uvažovania a všeobecných nepísaných pravidiel na Internetoch to fake IMHO je.
Niektoré veci sa dajú rozoznať aj podľa zipsu. Originál handry väčšinou používajú aj kvalitné zipsy ako YKK, SBS a pod. Ak by si zistil, aké zipsy používa táto značka, tak by si pravosť vedel rozpoznať aj podľa toho. Myslím si ale, že používajú nejaké obyčajné a prikláňam sa skôr k tomu, že RL nie je nejaká extra značka a je pravda, že v zahraničí takéto predajne sú takmer identické aj cenovo s predajňami u nás ako je Kenvelo atď.
To, že si si také gate kúpil, je tvoj problém a hlavné je, že sa páčia tebe.
To, že si si také gate kúpil, je tvoj problém a hlavné je, že sa páčia tebe.
ta cena je realna .. pretože nové stali 89 dolárov ale je to kolekcia z roku 2009 myslím.. to znamená že už frčia v outletoch kde su naozaj po 35 eur maximálne.. tak isto ako koženku tommy hilfiger nájdeš na outletoch zo 700 eur zlacnenú na 300 .. čiže sumou by som sa nezaoberal... ale dobre uzavriem túto tému s tym že budem v tom že su real a hlavné je to že mi svedči a páčia sa mi ... bw ako tu zmažem alebo uzavriem tému?seth82 napísal:Píšu to preto, lebo táto téma (a jej podobné) je jednoducho nekonečná a nezmyselná. Fakt čakáš, že niekto ti tu z obrázkov dokáže so stopercentnou istotou potvrdiť, či ide o fake alebo originál? Ver tomu, že nie. Názory si budú vždy odporovať a nikdy nedostaneš stopercentnú odpoveď A alebo B. Môžeš spraviť hlasovanie a podľa toho sa zariadiť - taktiež to nebude odpoveď s istotou. Tak čo teda od tejto témy čakáš? Citujem zo Squida:
-
seth82
Darca
Presne tak - páčia sa ti a sú pohodlné? Ak áno, tak nič iné ťa nemusí trápiť. Tému nezmažeš a pokiaľ sa niekto nerozhodne inak, zostane otvorená. Čo vieš, možno sa nájde ešte niekto, kto by mal k tomu čo povedať.
Už vieme že si si nakúpil za celoživotné úspory plnú riť ko*otín, táto téma svoj účel splnila. Pochválil si sa a myslím že tým to celé končí.
Prečo zbytočne vyvolávaš flame? Tak sa sem prišiel niečo spýtať a za to ho nemusíš hneď odsúdiť. Keď už, tak minul svoje peniaze a nie tvoje a teba je do toho nič.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kazdopadne by bolo zaujimave vediet ako sa da rozlisit fake od originalu. ak by som chcel ale kvalitne veci, dal by som si ich usit z materialu podla mojho vyberu. pretoze to je luxus a nie nejake pseudo znacky.