Ake mate auto?
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
Na zivo to vyzera isto lepsie ako na foto. 
Ked to budes predavat a das dole foliu, tak zvysna cast bude vytahana od slnka a kapota bude o nieco tmavsia a bude to vyzerat ako uknd. V com je financne narocnejsie striekanie tvojho auta v porovnani nejakych tych VW, Skodoviek, Audi a i. pri ktorych striekas metalizu a lak?
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Lakernik mi hovoril, ze je peklo namiesat tuto konkretnu farbu. Ako aj tu zelenu na FoFo RS. Aj ked to robi pocitac, ze bezne az na 2-3 krat sa im podari chytit spravnu farbu.
To s tym slnkom je pravda, som nad tym nerozmyslal ani. Ale tak snazim sa o ten lak starat tak, aby mu prichadzajuce roky robili co najmenej problemov.
A inak nazivo je to fakt ine, ako na fotke. Fotil som to mobilom okrem ineho.
To s tym slnkom je pravda, som nad tym nerozmyslal ani. Ale tak snazim sa o ten lak starat tak, aby mu prichadzajuce roky robili co najmenej problemov.
A inak nazivo je to fakt ine, ako na fotke. Fotil som to mobilom okrem ineho.
Tak vymen lakernika. Miesa to stroj a neni problem na 10 rocnom aute namiesat farbu na taku, ktora je slnkom vyblednuta. Ako vzor sa berie veko od nadrze (na Grimovom Ticu to nemohlo byt veko od horcice ako sa tu pisalo), krytka ostrekovaca alebo krytka pre hak na tahanie auta. Farba sa doladi na nepoznanie
Pozdrav lakernika amatera.
-
Suffel
Guru
test nie vzdy sa podari trafit presne ten isty odtien.. nehovorim ze sa to neda ale niekedy ked streknes napr. narazniky tak je jasne vidiet ze boli striekane lebo maju iny odtien..
-
Kibo
Hardcore addict
test nám nastrieka perleť na počkanie pred domom...
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Ten lakernik je dobry. Robi zmluvne pre Ford, VW, Citroen. Cize amater fakt nie je..
Kibo.
Kibo.
trafit odtien je problem pri miesani akehokolvek laku obzvlast ak je s efektom,p4ra napísal:Lakernik mi hovoril, ze je peklo namiesat tuto konkretnu farbu. Ako aj tu zelenu na FoFo RS. Aj ked to robi pocitac, ze bezne az na 2-3 krat sa im podari chytit spravnu farbu.
kvalitna predpriprava a skuseny lakyrnik je zaklad, to neni len tak, ze pc namiesa farbu a uz sa to nalakuje hocjak a bude to dobre
-
johny541
King
No hej, ale keď dá po dvoch troch rokoch dole tú fóliu, tak na kapote bude farba ako nová a potom čo? Dať dole tú farbu z kapoty ktorú si tak chránil aby vyzerala nová a nastriekať ju odtieňom vyťahanej farby akej bude ostatná časť auta? Osobne sa mi taktiež nepáči tá fólia na kapote (aj keby boli zafoliovane aj nasávania), no je to vec vkusu ako bolo spomenuté alebo to možno vyzerá naozaj lepšie v reáli. Každopádne ta na streche mu sadne.
problem je sa trafit v tom, ze to je streknute vodou rieditelnou farbou... tam rozne pomery vody robia rozne odtiene a vela veci sa tam robi... stare farby nie je problem namiesat, minule som daval namiesat, farbu pocitac vyhadzoval na 97% podobnu a nazivo nepoznat ziadny rozdiel...
a 2-3 roky ti nespravia az taky strasny problem na laku, ze by to bilo do oci... jedine ze by sa pouzivali lacne laky
a 2-3 roky ti nespravia az taky strasny problem na laku, ze by to bilo do oci... jedine ze by sa pouzivali lacne laky
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Co sa tyka karbonu uz som dokoncil vsetko. "Mracitka" na svetla, listy svetiel a zadny difuzor. Uz len BOV a je to presne tak, ako som si to zelal. 
-
Kibo
Hardcore addict
Pri hmlovkách si lepil iba ten chrómový rámik alebo aj ten lacne pôsobiaci čierny plast okolo? Zaujímalo by ma, ako to na tom plaste drží/bude držať... 
No hlavne, ze sa paci tebe 
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Kibo, dal som dole ramik cely. A dal foliu za, takze to bude drzat. Este mozno pojde dole cela hmlovka a pojde na nu vodotransfer.
GothaR, presne. Robim to pre seba.
GothaR, presne. Robim to pre seba.
Čím na to dlhšie pozerám, tak sa mi to stále viac páči
Dole by som dal ale tie "mračítka" ... neviem prečo, no nepáči sa mi to...
Ja nemam rad tieto kok*ciny na autach.. ked uz tak bud cele auto abo nic
Co sa tyka strechy ked ma inu farbu paci sa mi to len pri tovarenskych ako napr panoramaticka...
No je to vec vkusu hlavne ze sa majitelovi paci..
Co sa tyka strechy ked ma inu farbu paci sa mi to len pri tovarenskych ako napr panoramaticka...
No je to vec vkusu hlavne ze sa majitelovi paci..
Veľa šťastných kilometrov ! 
Pekne
Daj si tam este folie a aspon chromovu koncovku vyfuka a kluciek (decentny tuning Fabie). Pripadne celnu masku.