Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
Preboha, JOJka povazuje FAR CRY za najlepsiu hru vsetkych cias! 
To sa tu už niekde riešilo, keď bola premiéra. Treba ignorovať. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
najúspešnejšiumi-chau napísal:Preboha, JOJka povazuje FAR CRY za najlepsiu hru vsetkych cias!
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A co znamena najuspesnejsia, je to zrejme najpredavanejsia hra, ze??? V tom pripade je to opat vedla, lebo na trone su hry zo serie Call of Duty, Guitar Hero, hry zo serie Grand Theft Auto...
-
kukiak
Addict
v poslednom case, asi 10x po sebe sa mi stalo, ze na jednom z tychto programov sla reklama a na druhom tiez. To maju dako dohodnute, ci cim to je? 
Ja som si to vsimol uz davnejsie. Moze to byt dohodnute. Preto, lebo dajme tomu, ze pozeras na Markize nejaky film, prepnes na JOJku na Panelak a uz pri nom zostanes. Ak aj na druhom programe bude reklama, tak sa vratis k povodnemu...
Neviem, ci je to tak, je to iba moja teoria...
Neviem, ci je to tak, je to iba moja teoria...
ja si tu reklamu v rovnakom case vysvetlujem trochu inak... ak si niekto zaplati reklamu na markize a aj na joj v rovnaky cas tak vie ze povedzme 30% (aktualna sledovanost 25%markiza + 20% joj zdroj) ludi si tu reklamu pozrie. ak by si zaplatil len reklamu v na jednej stanici tak si to nepozre podla mna ani 10% lebo urcite ked zacne reklama tak to ludia prepnu.
Tak ale to by zas chodili rovnaka reklama na oboch.
nie, myslim ze tuti hovorim spravne. ludia nemaju na co pozerat, tak pozeraju na reklamy a keby islo nieco na inom programe,tak by nepozerali reklamy ale radsej inu tv kde niesu reklamy. (teda ak to naozaj je takto,tak klobuk dole, reklamny priemysel na slovensku mame namakany)
To je jasné, tým sa zvýši efektívnosť reklamy.
-
Nadeo
Guru wannabe
Prave pozeram ten film na JOJ. Po prvej 3/4 hodine bola jedna reklama, vravim ze pohoda. Potom ale 10 minutova reklama kazdych 20 minut. WTF? Sto k*kotov do chrbta tomu, co to vymyslel.
Presne ja nemám moc v láske obidvoje kvôli ich reklamám napr. JoJ; pustia panelák dajú 2 scény ukážu hercov a dajú sice krátku reklamu ale dajú ju. Pustia to a za 20 minút je reklama. A potom dajú reklamu pred poslednov scénov- De*ilita

tak to hej reklamy na JOJ-ke počas Paneláku vedia poriadne naštvať...
Tuším na jojke som včera videl upútavku na nejakú komédiu s názvom "V pätici po opici". Vyzeralo to tak trochu druhotriedne, ešte aj huba bola rovnaká akú dali do traileru Hangoveru. Naozaj im tam gratulujem, ako dokážu ťažiť z mena iného filmu, a tiež pokaziť dojem fanúšikom. Už vidím ako mi niekto bude hovoriť na margo Hangoveru "Hej, bol to dobrý film, ale tá dvojka bola strašná". Je to úplne to isté ako keď dalí ten "ruský autový akčňák" s názvom Rýchly a zbesilý. Od originálneho názvu sa to líši len v Y/I. (Fast and Furious, RýchlI a ZbesilÍ). Úbohosť.
Tak ale kým im to ludia sleduju naco to budú menit, budú davať stale viac a viac reklami a stále vacsi odpad.
hensym to som videl aj ja ale to nebolo presne tak. Tam pisalo ......vo stvorici po......
Slovensku
Slovensku
minik460: Aj mne sa zdá že som na joj-ke videl "V pätici po opici" alebo niečo také.
A čo tak si to dať do googla a hľa, čo je hneď prvý odkaz http://telkac.zoznam.sk/847761/v-patici-po-opici
//Hensym: môže byť
//Hensym: môže byť
pinco: Včera večer a dnes ráno som to písal do Googlu aj do CSFD, nenašlo. Asi je to až od dnes. 
-
Ryan Giggs
VIP
Neprehaňaj. Toľko to byť nemohlo, čas reklamy je totiž regulovany zakonom.Nadeo napísal:Prave pozeram ten film na JOJ. Po prvej 3/4 hodine bola jedna reklama, vravim ze pohoda. Potom ale 10 minutova reklama kazdych 20 minut. WTF? Sto k*kotov do chrbta tomu, co to vymyslel.