Vypracovanie maturitných tém
Vypracovanie maturitných tém
Čaute, nájde sa tu niekto, kto by bol ochotný a schopný mi pomôcť vypracovať maturitné zadania z geografie???
... po prípade sa môžeme dohodnúť aj na nejakej odmene ... ďakujém 
Re: Vypracovanie maturitných tém
1) Na to si mal mysliet, ked si bol tretiak a pytat si ich od vtedajsich stvrtakov. Odporucam, aby ste si kazdy, kto z daneho predmetu maturuje vypracovali 3-4 otazky (podla toho, kolko vas je) a nasledne si to povymienali. Aspon sa pri tom nieco naucis.
2) Maturitne otazky z geografie? Dafuq. Vsak tam budes mat k dispozicii atlas. V nom je uplne vsetko, co potrebujes. To je zhruba to iste, ako keby si mal na anglictine k dispozicii google translate.
2) Maturitne otazky z geografie? Dafuq. Vsak tam budes mat k dispozicii atlas. V nom je uplne vsetko, co potrebujes. To je zhruba to iste, ako keby si mal na anglictine k dispozicii google translate.
-
evilbanana
Medium Star
nemal,urcite tam nebude mat vysvetlenu teoriu ako co je pedosfera a podobne veci
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to je argument. Ani v google translatore nemáš gramatiku 
-
evilbanana
Medium Star
to je uplne jedno,pytal sa na temy a uz mu nejaky chytralek mudruje,pritom sam to nevie.. skus ci nemas temy na zones.sk inak ja ich vypracovane budem mat, ma ich uz spoluziacka