Brzdenie a problémy stým spojené-ibiza 6L dekarbon
Re: Brzdenie a problémy stým spojené-ibiza 6L dekarbon
dekarbon, pri mnozstve tem, kde riesis problemy so svojim autom, sa mi natiska otazka - nestalo by za to ho rovno odtiahnut na srotovisko? Tolko much, co by si tym zabil naraz... 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...podľa mňa to auto bolo celkom v poriadku, kým do toho nesadol dekarbon hladný...
presne ako vravis..zničil som to auto..
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2012, 2:17)
Ako sa prejavuje pri jazdení to keď su bunové brzdy natolko vydrane že už nebrzdia a predné su ok?hrozí nebezepečenstvo šmyku?lebo predpokladám že tie moje bubnove už nemaju v sebe absolutne nič už ani tie kovove časti na ktorých kedysi boli brdziace segmenty to musi tam byt v tych bubnoch uz na prach mozno uz ani ten prach tam nieje...bo ked som to auto kupil predne brzdy boli rozpadnute na prach tak si dovolim tvrdiť že to auto bolo zanedbavane atkže predpokladam že so zadnymi sa od kupy auta nič nerobilo nemenilo ani nič proste i ked nechapem čo tam ešte môže brzdiť ked sa zatiahne ručná tak to auto sa nepohne ani za svet...
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2012, 2:17)
Ako sa prejavuje pri jazdení to keď su bunové brzdy natolko vydrane že už nebrzdia a predné su ok?hrozí nebezepečenstvo šmyku?lebo predpokladám že tie moje bubnove už nemaju v sebe absolutne nič už ani tie kovove časti na ktorých kedysi boli brdziace segmenty to musi tam byt v tych bubnoch uz na prach mozno uz ani ten prach tam nieje...bo ked som to auto kupil predne brzdy boli rozpadnute na prach tak si dovolim tvrdiť že to auto bolo zanedbavane atkže predpokladam že so zadnymi sa od kupy auta nič nerobilo nemenilo ani nič proste i ked nechapem čo tam ešte môže brzdiť ked sa zatiahne ručná tak to auto sa nepohne ani za svet...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak rucna brzdi naozaj dobre, zatial by som to neriesil... ziadne riziko smyku urcite nehrozi, ale ak su pakne zodrate, urcite pocitis znizeny brzdny ucinok...