DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

sphinx: dotu hram 7 rokov a betu uz mam niejaky ten piatok a pisat si s tebou je ako hadzat hrach o stenu, tie tvoje hypotezy si nechaj pre spoluziakov
- ano tie klany presli z jednotky do dvojky, aby spravili skrytu reklamu. Niesom si isty ci budes mat 17 alebo si zahral 5 hier na garene a vo volnom case hravas wowko alebo league of legends, cool pribehy tu pises.
- jasne ze chcu dostat spat z tej hry minimalne co do nej vlozili, lenze v prvom rade je to velmi balance kvalitna hra + dost navykova
obcas si rardsej zajdi tu http://www.gosugamers.net/dota2
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

uz davno nemam 17 a wow ani podobne mmo veci to nieje vec ktoru by som k svojmu zivotu potreboval, hypoteza je vedecky predpoklad. toto nieje predpoklad to je fakt. balance a kvalita je vtedy ked hras s ludmi ktory to nedropnu hned ako dostanu prvy kill alebo pridu o tower, to su deti takze mi tu netvrd ze nie.. vsetky sutaze su len o peniazoch , vcelku lahko zarobene €.. this is not cool story bro this is real life
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

M4jk1:-) napísal:dota2 bude podla mna jedna z najviac pro gaming hier celej historii uz len ten prize money 1mega usd pre winning team na kazdo rocnom turnaji to nasvedcuje. a ty napises ze cielova skupina su deti ahhh. Dotu hra kazda vekova kategoria, lebo ta hra je najvaaaac
nerobíš ty náhodou pre sector.sk? :roll:
Najviac PRO [tento výraz nikdy nezostarne] gaming. uf. Ty hovor niečo o spolužiakoch :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sphinx napísal:uz davno nemam 17 a wow ani podobne mmo veci to nieje vec ktoru by som k svojmu zivotu potreboval, hypoteza je vedecky predpoklad. toto nieje predpoklad to je fakt. balance a kvalita je vtedy ked hras s ludmi ktory to nedropnu hned ako dostanu prvy kill alebo pridu o tower, to su deti takze mi tu netvrd ze nie.. vsetky sutaze su len o peniazoch , vcelku lahko zarobene €.. this is not cool story bro this is real life
Ze vedecky predpoklad, rofl.

DotA su vsetko len nie lahko zarobene peniaze, preto sa toho tolko rokov nikto nechytil ako komercneho projektu a existovalo to len ako free mapa, lebo to ma najstazsiu a najdlhsiu "learning curve" zo vsetkych e-sportov, pricom si to ale na druhej strane vyzaduje neustalu a dlhodobu podporu pre servre a nove updaty. Preto ma m4jk1 pravdu ked hovori ze dota je najviac "pro gaming" a ty trepes k*kotiny ked tu ides rozpravat ako sa balance tyka toho ci ti niekto leavne. To je matchmaking balance a nema s tym nic spolocne. Balance hry je o vybalancovani herov a itemov aby boli v co najvacsej rovnovahe a ziadny nemal v boji vacsiu vyhodu a tam dota prave pre frekvenciu updatov a dlhorocnu podporu vynika. Takze nie, cielova skupina DotY rozhodny niesu 15 rocne deti a uz vobec nie lahko zarobene peniaze.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

peniaze za sutaz nie za hru ako taku.. citaj a netrep, ale zas dota ako taka je "indie" a mohlo to tak aj zostat , je to skoda ma potencial ale velke spolocnosti chcu len zisk , neprekvapilo by ma keby to portly na psp,x-ko, mobil ,ps3. elektricku zasuvku, ...
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

Sphinx napísal:@Gangy a co myslis aka je cielova skupina ?!? deti predavaju hry najlepsie . co je smutne je to len o € nie o hre , spolu s konzoloidnzm portovanim.. i ked sam mam xko a nedam nan dopustit je to zabijanie PC hrania
troll detected :D

vyťahuješ tu useless xbox na PC fóre a ešte napíšeš že dota2 skrytá reklama, cieľová skupina deti atď.. fakt pochybujem že to tam hore máš v poriadku.

Deti hrajú hry tipu w+m1 ala call of duty, Batham: AC, Assasins Creed, Prototype a podobné lajná.

DotA je a vždy bola ako na rozmýšľanie tak aj na reakcie, čo naznačuje že je pre inteligentných ľudí čo ich už nebavia tie "w+m1" hry, ktoré sú poväčšine ešte k tomu na smiešne konzoly.. :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pre inteligentných ľudí :lol: Skús hrať dotu napr. chvíľu na garene a preniknúť do tajov tej komunity a potom vrav.
Gangy
Darca
Darca

Takze kvoli tomu ze ty tu vytiahnes komunitny kanal kde je to samy dement a trinastrocny rus, tak je to priklad pre vsetko?

Vsade sa najdu k*koti, tym ze dotu hra tak strasne vela ludi, je aj tam tak strasne vela k*kotov. Kazdopadne to rozhodne nieje jednoducha hra a rozhodne nie pre debilov alebo pre deti, mozes ju hrat dlhe roky a stale nebudes dost dobry a nebudes vediet vsetko.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Ja suhlasim so Sphinxom. Valve Dota 2 bude tazit najma zo znacky a jej cielom bude hlavne zarobit vela penazi.

Dota nie je lahka hra...ale zase z nej nerobme nieco extra...To mozme povedat aj o WoWku ze je narocne a deti ho nehraju (rozne classy, spelly, talent a item buildy, strategie, rozlicne areny)..Vsetci co tu ste vsak viete ze su iste preferovane buildy a strategie ktore sa hraju stale dookola. Naviac kedykolvek moze prist patch ktory spravi nerf / opne niekoho a vieme ako to dopadne.

Myslienka samotnej doty je fajn ale uvidime aka bude valve implementacia....

Gangy...ty sam si hral HoN a musis uznat ze v zaciatkoch to bola skvela hra...originalni novi a vybalancovani herovia (flint,bomb)...fast paced game (tzn. viac gankov, teamovej akcie...viac PVP a menej farmenia...iste ste si vsimli aj vy v tych videach ( z tej Dota 2 sutaze )co boli uvedene ze vacsina teamov len farmila carryho a hry trvali nehorazne dlho).
Kazdopadne HoN bol skvela hra ktoru skurvili kvoli peniazom...dementny matchmaking, nudni alebo nevybalancovani herovia, zabugovany klient...f2p mechanizmus ktory je totalne na hovno.

Dota + Valve su hlavne znacky na ktorych to bude postavene...co sa z toho vyvinie sa vam vobec ale vobec nemusi pacit.
Gangy
Darca
Darca

Jj HoN bola prvych par mesiacov spasa z nebies lebo s klasickou dotou sa to technickym spracovanim, replaymi, statistikami atd. nedalo porovnavat a dovtedy okrem priblbleho LoLka nic ine nebolo. A potom ho zacali bez kusku hanby ryzovat ako sa len dalo az kym neskapalo. Inak to som si hovoril asi dva tyzdne ked som zacal hrat DotU2, ake je to oproti HoN strasne "pomale".

Ja viem ze aj DotU2 mozu vydojit k smrti, ta moznost tu vzdy je.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tarakan napísal: Myslienka samotnej doty je fajn ale uvidime aka bude valve implementacia....
events hlášky, grafika, arts, hudba, replay systém, icefrog.. myslím že už vidíme
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Qerten napísal:
events hlášky, grafika, arts, hudba, replay systém, icefrog.. myslím že už vidíme
Podla mna si len fanboy :)...Aj za HoNkom stal spociatku icefrog...co sa tyka grafiky..tak je viacmenej cartoon style...viac mi vyhovuje grafika HoNka aj ked hra je pre mna mrtva...

BTW co sa tyka grafiky, arts a mien...som zvedavy ako to bude s patentami...napr. taka Lina Inverse...povodne je to postavicka z japonskeho anime The Slayers. A takych veci je tam vela.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak inak. menuj mi jednu neúspešnejšiu hru od Valve? (od source enginu)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Menuj mi neuspesnu hru od Blizzardu. Kam toto akoze vedie ? Si len fanboy :) nevidis logicke argumenty ale len svoje vlastne obhajoby. Skus sa trosku nad tym zamysliet. Netvrdim ze Dota2 bude hned zla...ale to z coho tazi teraz je hlavne ZNACKA...a neprinasa nic nove.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

píšem ja niečo o tom že Blizzard dopatlá Diablo3? nem

logické argumenty ti spisujem, to len ty si zakrývaš oči, nevedno prečo.

že neprináša nič nové? to snáď len trolluješ, alebo si niečo čo nechcem ani menovať..

áno, je tam značka Valve, je tam značka DotA a značka IceFrog.. ale to človeka posunie akurát do fázy odohrať si 1-2 hry a potom sa sám rozhodne, či ho to baví a bude to hrávať alebo na to zabudne.

a osobne, jedinú vec ktorú neznášam na DotA2 je že na EU matchmaking serveri je banda rusov čo nevie po anglicky ani pípnuť, časom snáď im urobia ich vlastné ZOO
Gangy
Darca
Darca

Qerten napísal:a osobne, jedinú vec ktorú neznášam na DotA2 je že na EU matchmaking serveri je banda rusov čo nevie po anglicky ani pípnuť, časom snáď im urobia ich vlastné ZOO
Ja na EU uz vobec nehravam, nejde ani zdaleka len o jazykovu barieru ako o to ze su proste povacsinou j*bnuti na mozog. A moze mi kazdy vraviet co chce, po osmich rokoch co som sa ich nastretaval pri vsetkych moznych MOBAch mi nikto nevyhovori ze je to banda na hlavu padnutych debilov. Cest vynimkam, aj ti vam vsak bez hanby povedia to iste.

//tarkatan: Ako tak sledujem vas dialog tak mi to pripada ze rozumna diskusia neprichadza do uvahy tak z tvojej strany, zatial si nepovedal nic ine len ze je to obycajny fanboy, Valve to aj tak poj*be a len kvoli tomu ze ti on oponuje zacnes rozhadzovat rukami ze sa s nim neda diskutovat? Wtf? :|
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Koncim. Rozumna diskusia nema zmysel a sme OT. To ci implementacia bude dobra alebo fail uvidime az par mesiacov po final release.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

grandfinale starladder teraz zacina http://www.joindota.com/en/livestreams/596-starladder
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Asi 20 minút som sa na to pozeral a nikdy sa túto hru nenaučím.
Pre mňa až príliš zložité.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ak dotu vidíš prvý krát, tu máš tvrdý základ

////edit: toto je veľmi dobré http://www.razerzone.com/academy/?cat=7
Napísať odpoveď