audiotrack napísal:
google použiť asi nenapadlo teba, lebo:
tak ti poradím: Všade písali že update biosu pomohol. Ak to nevieš alebo sa bojíš že prídeš o záruku, tak reklamovať. Ako ho updatnúť nájdeš na tom googli, tuším to bol link priamo na asus fórum
mimochodom: napadlo ma pozreť klávesnicu na googli, ale keby si to skúsil aj ty, zistil by si, že tam nie je normálny obrázok vo veľkom rozlíšení z ktorého by tie klávesy bolo aj vidno. Fakt mi už lezieš na nervy. Tvoj problém mohol byť pred hodinou vyriešený, ale čo už
xixo22 napísal:skus aktualizovat bios. nieco podobne sa riesilo aj u n55 a tam to vyriesil update
na aktualizaciu sa neodvážim. Za prvé mi treba presny typ zakladnej dosky / presnú verziu biosu (ktorá ak som dobre pochopil je napísana priamo na doske a rozoberať notebook nemienim kedže je ešte v záruke, a za druhé s tým nemám skúsenosti takže v prípade nejakého problému napr. sa mi už notebook nezapne, by som bol nahraný kedže potrebujem robiť a NB semestrálny projekt..
Staci ti presny model notebooku. Kedze na oficialnej stranke su len N75SF a N75SL tak predpokladam ze to bude SF(podla tych obr co si dal). Tam si stiahnes poslednu verziu biosu a instalacnu utilitu pre windows ktoru len spustis vyberies bios a je to ... nuz ale ked sa do toho nechces pustat musis si zvyknut na pouzivanie shiftu