Acer Aspire One
Acer Aspire One
Viete mi poradit preco mi nejde mikrofon ani kamera ked chcem volat cez skype?
Re: Acer Aspire One
Mas ovladace?
samozrejme...stahoval som ich priamo z acer stranky
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze aj v nastaveniach skype sa da minimalne mikrofon nastavovat .... ak mas co ja viem viacej vstupov tak nastavit ten spravny
Mám problém z drivrom na zvuk. Po stiahnutí z acer stránky a nainštalovaní sa nič nedeje. Realtek je nainštalovaný ale nejde. Skúšal som aj staršie verzie no stále nič. Všetko fungovalo až kým nespadol systém tak som pre inštaloval celý windows všetko ide ako ma grafika, wifina no ten zvuk stále nič. Neviete kde môže byť problém?
Hoď sem screen zo Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení).
Ospravedlňujem sa za kvalitu ale fotene mobilom. Keby to nešlo rozlúštiť tak to spravím normálne.
Zo zvukom by malo byť všetko v pohode. Čo konkrétne nejde? Nemáš zvuk iba stlmený? (ikonka dole pri hodinách)
Chýba ti tam ovládač na sieťovku, ale to len tak btw.
Chýba ti tam ovládač na sieťovku, ale to len tak btw.
No problém je v tom že ja tam tu ikonku ani nemám.
Netbook používa mama takže tam sieťovku asi ani nebude potreba
Netbook používa mama takže tam sieťovku asi ani nebude potreba
Skús: Štart » Ovládací panel » Zvuk a zvukové zariadenia » karta Hlasitosť » Umiestniť ikonu hlasitosti na panel úloh (nemám XP, tak sú cesty dúfam dobre).
Ono tam nejde na nič kliknúť. Všetko je tam také akoby tmavé alebo ako to povedať a nič sa tam nedá robiť. Ako keby som nemal ani žiadny ovládač nainštalovaný.
Skús spustiť tento fix od MS, čo povie: http://support.microsoft.com/mats/AudioPlayback/sk
skus preinstalovat ovladace este raz ..... mne sa stalo ze som jednej pani preinstaloval NB vsetko islo ok kym sa nestiahli zaplaty od MS ... tie mi odpalili ovladace zvuku po preinstalovani islo vsetko OK
Denco: Program vyžaduje SP3 ja mám len dvojku. A nejak sa mi ju tam nedarí hodiť lebo vždy vypisuje nejakú chybu z jazykovou knižnicou alebo take niečo.
strapaty: Myslíš všetky ovládače? Podľa mňa to nebude mať zmysel.
strapaty: Myslíš všetky ovládače? Podľa mňa to nebude mať zmysel.
nie preinstaloval som len zvukovku.... 1. stiahnes ovladac 2. vyhodis zo spravcu zariadeni 3. restart pocitaca
4. pri starte najde novy HW a das mu nainstalovat ovladace zvukovky po restarte by to malo slapat.....
ked stahuje SP3 musis taku jazykovu mutaciu ako mas system .... ale ak chces instalovat SP3 tak ju najskor nainstaluj a potom preinstaluj zvukovku
odtialto si ju mozes stiahnut a nainstalovat ofline http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24
4. pri starte najde novy HW a das mu nainstalovat ovladace zvukovky po restarte by to malo slapat.....
ked stahuje SP3 musis taku jazykovu mutaciu ako mas system .... ale ak chces instalovat SP3 tak ju najskor nainstaluj a potom preinstaluj zvukovku
odtialto si ju mozes stiahnut a nainstalovat ofline http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24
Jak to vyhodím zo správcu zariadení?
Diky už sťahujem.
Diky už sťahujem.
SP3 môžeš prípadne stiahnuť aj z aktualizácií Windows.
Po nainštalovaní SP 3 to už fičí. Nechápem v čom bol problém ale díky chlapci 
Nie je to prvýkrát čo som sa stretol s tým, že SP opravil nejakú záhadnú chybu.