dostal sa mi do ruky jeden nb (Toshiba Satellite U400D-204) s chybou že sa nedá pustiť...podr.popis:NB je napojeny na adapter,zapnem nb,rozsvietia sa ledky,nabehne fan všetko ako má byť...ale ostane čierny obraz a nič viac sa nedeje...schválne som aj chvilu počkal že či nenabehne Windows(by som počul) ale nič...skušal som aj napojiť ext.monitor ale bez reakcie.
každú radu príjmam...
Notebook nejde pustiť
Re: Notebook nejde pustiť
Skús po jednom module RAM (ak nie je iba jeden), prípadne bez RAM, či sa doska ohlási.
su tam 2 ramky ...1.-1GB a 2.-2GB vyskušana každá v každom slote a aj bez ram ..nič.....aj ked sa čudujem že bez ram nb nijako nezareagoval....zatial každy pc alebo nb čom som mal pomne začali vrieskať
Práve to. Naposledy toto pri mojom notebooku znamenalo odídená doska (a nie len pri mojom). Možno ti tu niekto povie ešte niečo iné.
hmmmm tiež už som mal pár nazorov na dosku či grafiku.....ale kamarat mi vravel ževraj raz toto iste spravilo jeho znamemu na uplne novom nb (tiež toshiba) a ževraj to opravil tak že stiahol na USB BIOS a cez nejaku klavesovu skratku ho flashol a že potom sa to rozbehlo...len nikde na nete som nič otom nenašiel takže neviem čo treba stlačať a či sa to na tomto vobec dá...
V tejto téme sa to preberá: http://www.hojko.com/toshiba-l500-bios- ... 68944.html