Ahojte, konečne som sa vrhol na Javu.
No hned po prečítaní pár základných lekcii, som si chcel skúsiť spraviť niečo ako primitívnu konzolovú kalkulačku.
No neviem prečo ale program nejde, pomôžete?
Má pravdu. Názov témy má vystihovať charakter tvojho problému. Kdežto pri tebou zvolenom názve to môže byť čokoľvek (Vysvetlím - Načo sem ťaháš ľudí, ktorí nevedia o Jave nič? Alebo ak je názov témy fakt blbí , tak sa ti sem niektorí ani nepozrú lebo tušia, že to bude kravina a tak možno prídeš o nejakého JAVA senior codera, ktorý je profík. Keby si si prečítal pravidlá fóra, tak sa o tom dozvieš viac, a nedivil by si sa obsahu karmy. Pravidlo 23: prvý odkaz)
Ja mám doma Java bez predchodzích znalostí od James Keogh.O jave je kopa kníh, a dvakrát toľko máš vecí na nete.
Okrem toho ,ked vieš po anglicky tak na Youtube sú dobré tutoriály.
No teraz sa učím ja podľa Youtube ,ale len české a slovenské tutoriály. Anglicky neviem len Nemecky.Čo je škoda,ale zmení sa to
J to som si všimol
Máš 14,aspoň podľa profilu , bud rád ,že sa učíš anglinu, ja mám skoro 15 ale doteraz som sa učil neminu, čo mi je však v programovaní skoro zbytočné. No teraz idem na strednú ,tak hádam niečo do mňa natlčú
jj mám 14 učím sa v škole anglinu aj neminu ale moc sa toho v škole nenaučím videa o programovaní sú skvele pretože nerozumieš všetko ale chápeš čo robí keď píše kód a časom som začal chápať všetko čo hovorí a aj mu slušne rozumiem a neminu to máš ľahké nalaď na telke nemecké kanály a ideš v pohode začneš rozumieť
jj ,ale ked si nájdem dáky nemecký tutoš tak tam sa používajú viac slová odborné.... alebo také čo sa v bežnej konverzácii nepoužívajú. Dajme tomu ,že rozumiem každé tretie slovo a nemám základy o programovacom jazyku a ktorom to je tak neviem nič z daného videa, ale ak viem kus jazyk a základy programovacieho jazyka tak sa pekne naučím aj jazyk (anglinu,neminu) a aj programovací jazyk, čiže časom sa môže daná osoba učiť Zwei in einem Video